Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- A mesterséges intelligencia már jobb, mint az ügyvédek
- JavaScript topic
- Felszabadítja a munkaidőt a Microsoft, az AI gyártja a tartalmakat
- Netflix
- Eltakarítják a britek a kripto-ATM-eket
- Direct One (műholdas és online TV)
- Súlyosan megkérdőjelezték a Microsoft AI-irányelveit, csak a profit a lényeg?
- PHP programozás
- Aliexpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Hehe, és az eszközt csak akkor kapod meg, ha Anna Kuwik-ot sikerül felhívnod angliában a saját költségedre. Nekem sosem sikerült.
Szupi dolog ez a marketing, ingyen eszköz, meg lófasz mindenkinek
Én kérek elnézést!
-
Gusztáv
addikt
Most a szövegértelmezés nem megy, vagy humor akart lenni?
Egyetlen egyszer kerülnek felhasználásra: a régiós termékmenedzser, Anna Kuwik, felkeresi az ügyfelet telefonon vagy emailben annak érdekében, hogy visszaigazolja az adatokat, visszajelzést kérjen az előadásról és felmérje az esetleges igényeket.
Laci
-
bambano
titán
"Spamelni fog a CISCO? Határozottan nem": én egyszer vettem tőlük nagyobb tétel cuccot az akkori munkahelyemnek, akkor is mondtam, hogy nem kereshetnek, azóta is rendszeresen hívnak telefonon.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
martonx
veterán
Nem képzeld, én nem csak elolvastam, hanem múlt hét óta túl is vagyok egy tanfolyam elvégzésen. Mégis Kuwik Anna
csak automatizált emailekben keresett, amikre nem lehet válaszolni, illetve a tanfolyam után kaptam egy újabb emailt, hogy hívjam fel, de a megadott angol számon nem lehet elérni.
Szóval ez saját tapasztalat. Szánalmasak.
Én kérek elnézést!
-
atike
nagyúr
Kissé fenntartással kezeltem ezt az ingyen tanfolyam mellé ingyen promó dolgot, de ma megérkezett... Mondjuk nem én, egy kollégám regisztrált a "tanfolyamra", de csak megküldték.
Meraki MR18 Cloud Manager AP, AC adapter és egy pompás "Wireless 10 Tips Guide"...
Telefonszám meg nincs megadva, küldeni küldhetnek bármit, emailt meg max majd szűrjük...
-
atike
nagyúr
Nem volt semmi ilyen. Regisztrált anno, ahogy megjelent a felhívás a céges adatokkal és ennyi. Kapott egy visszaigazoló emailt, most meg a csomagot.
Ami érdekes, hogy céges adószámot sehol nem adott meg... Mondjuk azt a cég weboldaláról le tudták puskázni éppen, de ami tuti, hogy ő sehol nem adott meg ilyen jellegű adatok.
Új hozzászólás Aktív témák
it Erre, és még tíz másik kérdésre is válaszolt a cég azok közül, melyek felmerültek a fórumban az ajándék eszközökkel kapcsolatban.
- Logitech G502 Hero Lightsync (910-005470/71)
- Apple Iphone 14 PLUS BLUE 128GB MIDNIGTHT!AKKU 100%PATIKA,HAJSZALKARCMENTES!!!GARIS január 23, 2024!
- Sony INZONE H9 WH-G900NW Gaming fejhallgató, Zajszűrős,Wireless, Bluetooth
- - ( Új, Bontatlan ) - LG OLED65C22LB, Ha másfajta kéne, írj!
- Canon 2000D + 18-55mm + 70-300mm objektívek + sok szűrő, doboz, WiFi -újszerű-
Állásajánlatok
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Komárom
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest