- Banggood
- UPC: analóg / digitális TV, internet, vezetékes és mobiltelefon
- Router gondok
- Technicolor TC7200
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- [Re:] Az év keresésekben: Google keresési trendek 2019
- [Re:] A 4iG mégsem veszi meg a T-Systemset
- DIGI internet
- Windows 10
- [Re:] A mesterséges intelligencia és a kvantumkomputerek hozzák el a jog forradalmát
Hozzászólok Aktív témák
-
Khelben
Ármester
Az érintős probléma lehet hardveres vagy szoftveres is. Próbálj meg egy factory resetet, ha szoftveres, akkor attól megjavul.
Az előre telepített programok kétfélék: van, amit le tudsz törölni és van, amit nem. Amit le tudsz, azt nyugodtan letörölheted, én is leszedtem őket.--- Szakmai kérdéseket a fórumban tegyél fel, ne privátban, köszönöm ---
-
Maffia91
aktív tag
Úgy gondoltam, hogy egyértelmű, hogy kivettem utána a kártyát, de a probléma fenn állt ugyanúgy... sajnos... csináltam többször is gyári visszaállítást + töröltettem minden mentett adatot is. De ezek után sem javult meg... Holnap megy szervizbe, mert így használhatatlan
Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
Maffia91
aktív tag
Nekem még az sem
De amúgy a factory reset az a gyári beállítások visszaállítása? Mert én azt csináltam meg többször is... de nem változott a helyzet sajnos... illetve azon belül kiválasztottam még, hogy minden adatot töröljön a gép!Ma úgy is viszem szervizbe és majd ott kiderül minden
De köszönöm a segítséget
Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
csefery
tag
Hali!
Köszi az infót!
A Kecskeméti utcai központi szalonban megvettem a fekete tokot.Viszont tegnap kirándultam az Alleeba, kedvezményes bevásárlásra
Háááát, mit mondjak? A két "csudaszép" piros meg fehér tokon kívül konkrétan semmi nem volt.
Még egy nyamvadt OTG se.
Igen szegényes volt a kínálat, már ami a direkte a Tablet "Z" kellékeket illeti.Nem mintha életbevágóan fontos lett volna most bármi is, de úgy voltam vele, a 20% az 20%.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vegyetek drogot! Legyetek Pop sztárok, és ingyen megkapjátok!
-
Kokapu
tag
És ha már női dolgok: hétvégén (péntektől-vasárnapig) glamour napok lesznek :-)
A kuponfüzetben van Média Markt kupon, ami Samsung, Philips, Bosch termékek mellett 15% kedvezményt ad SONY televízióra, notebookra, TABLETRE, mobiltelefonra, stb., stb.,
Tehát, ha valaki tablet vásárláson töri a fejét, itt a remek alkalom. :-D
Sony Xperia Tablet Z, Sony Xperia Z3 mini, Kindle Paperwhite 2
-
Lilifee
tag
Sziasztok, én is azóta keresek tokot a tabhoz amióta megvan. A gyári árát sokallom, kb a kedvezményes ár felét ha érné. Ma rendeltem végül ebay-ről egy ilyet: Link
Ha megkapom írok róla véleményt. Eredetileg a Poetic Slim tokot néztem ki, de abból nem találtam ingyen postás eladót..
Üdv.: Balázs
-
Kokapu
tag
Igen, azt láttam. Szóval nekem inkább, az lenne a bajom, hogy félnék, hogy amikor beszuszakolom a táskámba, akkor nem lenne eléggé védve. :-)
Először egy neoprén tokot vettem, ami bizonyos esetekben jól használható, de azzal együtt már egy csomó táskámba nem fér bele. Ezzel a sonyssal még nem foglal sokkal nagyobb helyet, és biztonságban is érzem.OK, mondjuk a női táska probléma talán idegen a férfiaktól :-D
Sony Xperia Tablet Z, Sony Xperia Z3 mini, Kindle Paperwhite 2
-
Nordico77
csendes tag
Vennék makulátlan állapotú Sony Xperia Tablet Z 16 GB WiFi+4G (LTE)* fekete színű tabletet, dobozában, az összes kiegészítőjével, reális áron, inkább gyors budapesti személyes átvétellel, mint postán!
PÜ-ben várom az érdeklődőket
*csak az LTE verzió érdekel.
NordicoSeventySeven
-
Nordico77
csendes tag
Mondjuk, amikor azt látom, hogy 135-155e Ft között hirdetnek wifis változatokat használtan, akkor azt nem tartom reális árnak... mivel 148e Ft-ért 3-4 órán belül kihozzák egy budapesti cimre a 0 km-es, kártyafüggetlen LTE változatot.
NordicoSeventySeven
-
Cold5
aktív tag
Szia,
Én is tok vadászatban vagyok, a Note 2-ön is egy hasonló tok van, csak annak a hátlapja is bőr...
Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem? A hátlap bőr? Ha nem akkor mennyire karcolja össze a tab oldalát, hátát a tok?A hátlap belseje milyen anyagból van?
Köszi
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Richie146
senior tag
Bőr körben,de a műanyag keretben nincs bőr. Az egy nagy műanyag bölcső. Nem karcolja,fixen tartja.Mágneses,wake up. Innen vettem: [link] $14.95-ért
Meg egyMicro-USB to HDMI kábelt,de nem bírtam még kezdeni vele semmit. [link]
Most nézem a kompatibilitás listából eltűnt a Z. Akkor azért nem mükszik...
[ Szerkesztve ]
-
csefery
tag
Kösz Gergi!
Ma már volt egy kis időm, és bogarásztam a tabot. Van egy pár új dolog, de sztem nem eget rengető.
Ami számomra fontos, az az akku feltöltés kijelzése.
Lássatok csodát, a tegnapi frissítés óta most először kijelezte a 100%-ot
Lett új McCafee Security vírusvédelem, persze 30 napos próbaverzió. Nem értem miért ennyire kicsinyesek.
Meg Play játékok, meg NeoReader (WTF?) talán a Google+ fotók is új, de erre nem esküszöm meg.Soha ne vegyetek drogot! Legyetek Pop sztárok, és ingyen megkapjátok!
-
Sziasztok,
Hozzájutottam egy tablet z-hez én is.
Érdeklődnék, hogy milyen must have kellékeket érdemes megvenni hozzá, és hogy milyen sd kártyát érdemes venni (sebesség). Illetve ezeket hol érdemes megvenni.
T-home-osoknak még egy kérdés: független a tablet, vagy csak t-home-os simmel megy?Eddig nagyon elégedett vagyok
SLOT 1 CPU-kat, 3Dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat keresek
-
csabby
csendes tag
Sziasztok!
Végre egy csomó reklamálás és bosszankodás után én is megkaptam a "Z"-t
T-Home-tól egy partnerüzletben rendeltem 09.20-án. El is küldték 09.24-én már jött a futár, csak épp nem az akciós áron hozta. Természetesen nem vettem át és rögtön telefonáltam is, hogy rossz áron küldték, küldjék ki az akciós áron. Na ez tartott mostanáig. Engem is érdekelne milyen kártyát érdemes bele rakni. Én a 32GB
SanDisk Ultra ill. az Extrem között vacilálok. Nem tudom kihasználja-e az Extrem gyorsaságát, vagy elég az Ultra, vagy elég egy sima Class 10-es kártya?
Nézegettem a tokkal kapcsolatos hozzászólásokat. Nagyon drágállom a Sony tokot, de az itt felmerült alternatív gyártók áraihoz képest majd reális. A gyárit postázás nélkül meg tudom venni. A Krussel műbőr és a többi tokkal is valamilyen kompromisszumot kell kötni a gyárihoz képest.
Hozzászólok Aktív témák
ma Lélegzetelállító külsővel, erős hardverrel és IP57-es minősítéssel érkezik a japánok újdonsága, alig van hibája, de az ára sem alacsony.
- [Re:] Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen SSD-t vegyek?
- Synology NAS
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- [Re:] Lenovo Legion Y720 - i7-7700HQ/ 16GB DDR4/ GTX 1060/ 512GB NVME SSD + 1TB HDD/ GARIS+AJÁNDÉKOK
- [Re:] Nem a CPU-piac szerepel az Intel új vezérének a víziójában
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo 520S-14IKB Ultrabook -35%” Bivaly i7-8550U 8Gb DDR4 512GB SSD FULLHD IPS HARMAN
- jóNOTEBOOK jóÁRON Eladó • 11" 14" 15" • Intel i3 i5 i7 • SSD • Radeon GeForce • Akku • Gyönyörűek
- Dell Latitude E7440 I5-43000u/8GB RAM/128GB SSD/HDMI/14" FULL HD IPS Kijelző..
- Intel Xeon E7-2870 / LGA1567 10 magos proci!
- Asus P5G41T-M LX LGA 775 alaplap, Xeon procik kezelésére felkészítve!
- Hidden Agenda és Chimparty játékot keresek!!!
- FullHD játékoska ---- 4.gen i5 -- 4GB VGA -- 60G SSD -- 2T HDD --- BESZÁMÍTÁS
- Windows 10 prof kulcsok eladók
- AMD Ryzen 9 3900x + Asus x570 ROG StriX F + Patriot Viper Steel DDR4 16GB KIT (2x8GB) 3733MHz CL17
- Lenovo IdeaPad B50-70 i5/8GB RAM/240GB SSD/2GB VGA