Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenGoblin
őstag
Megéri szerintetek ezt megvenni az előző 5-ös helyett?
Megér ekkora felárat?.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
IQfályter
tag
Köszönjük a tesztet Az a fényerő nem valami acélos. Jó lenne tudni az okát. A beégés ellen? A képfrissítés sem adaptív. Enyje
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Főkamera képének a közepe homályos. Ilyet?!
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Samott
addikt
Ez akkora mint egy S21. Nagyob mint az S10e-m. Mi a kompakt ezen?
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Arcképgyáros
Egy idő után már az alumínium kereten is lehet érezni a hőterhelést, ha tartósan játszanánk nagy teljesítményigényű játékokkal, akkor a komplexebb hűtési technológiával bíró, vaskosabb és nagyobb gamer okostelefonok győzedelmeskednek az Xperia fölött, viszont kecsességben nyilván nem érik utol ezt: valamit valamiért.
Az Xperia telefonok fel vannak vértezve Game Enhancer nevű funkcióval, ami lehetővé teszi játék közben a készülék táplálását az akku töltése nélkül, kímélve a telefont valamennyire a hőtől, illetve az akksi elhasználódásától.
Ennek a gyakorlati hasznára például kíváncsi lettem volna (az 1 III tesztje sem említi a Game Enhancer-t).
Erről (és még sok másról, mint például a stream zenékkel is működő DSEE Ultimate) nem esik egy szó se, pedig – bár apró szösszenetek – pont ezek a fejlesztések azok, amiktől az Xperiák Xperiák, és érdekelheti a vásárlót a működésük.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Samott
addikt
válasz GreenGoblin #7 üzenetére
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Saccco
nagyúr
Fabatkát sem ér a pénzünk...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
nozs23
addikt
Taviranyitohoz kepest tenyleg kompakt.
-
Yeffy
veterán
válasz GreenGoblin #4 üzenetére
az elozo genes van nekem, altalaban ho vegen jon az aktualis havi biztonsagi csomi.
a mostani kivetel, ma jelzett, h megjott az oktoberi, valamiert kicsit megcsusztak vele.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
a teszt korrekt hangvetelure sikeredett, egyetertek vele.
ugy latom, kb semmi sem valtozott az elodhoz kepest.[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Ricardo
titán
Az árát leszámítva nekem tetszik.
-
törölt tag
válasz GreenGoblin #4 üzenetére
Nekem X5-i van, elég jól áll eddig a támogatással, havonta jön a biztonsági frissítés és olyan januárban kapta meg a 11-et, gondolom a 12 is majd hasonlóan jöhet rá még.
Sajnos (nekem) nagyon drága az X5iii, pedig nézegettem ezt is, de azt hiszem az S22 kezdeni is olcsóbban fog, nem is beszélve a Samsung áresésről
-
Silenzio
addikt
Drága. Nincs mentsége rá. Akkor már inkább a Pro-i, kerül, amibe kerül, az verhetetlen. Nem véletlen, a Sony Androidos iPhone akar lenni egyfajta rétegnek, és ez szép lassan, kicsiben megy is neki. Nekem is 5 II-m van.
"viszont a fókusztartományon kívüli terület sokszor gyenge, mosott." Nem kétlem, hogy Szentkuti úr tisztában van a fókusz fogalmával, úgyhogy valaki segítsen értelmezni ezt a mondatot.Amúgy third party appal megvan sima UHD-ban is a 120 fps, nem csak ultraszéles képaránnyal.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Arcképgyáros
-
törölt tag
válasz Dr. 444Hertz #18 üzenetére
Nem kétlem, hogy ott sikeres lesz, Japánban nagyjából két márka létezik: Sony és Apple. De 300-at is akkor adnék érte, ha mondjuk 4-5 év támogatás lenne rá garantáltan, úgy még megérné talán azt a pénzt.
-
nagyúr
Na ez meglepett!!! Az utód rosszabb, mint az előd??
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
törölt tag
válasz GreenGoblin #19 üzenetére
Pont ebben a pillanatban jött meg a novemberi update rá
-
nagyúr
válasz GreenGoblin #12 üzenetére
Hosszabb mint a Bang and Olufsen system 1?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
ShadowX
őstag
Egy "a" betű kimaradt a kontra boxból a végén.
Nagyon mags kezdőár
De irigylem azt a szögletes kijelzőt, hogy nincs lecsapva a 4 sarka ívesre.[ Szerkesztve ]
-
artschi
csendes tag
Lehet átsiklottam felette, vagy nem írta a cikk. Van értesítési led a telóban?
Szerk.: átsiklottam felette, van benne
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Most kezdtem olvasni, de ezen megakadtam:
"tulajdonképpen kompakt az eszköz, 157 x 68 x 8,2 milliméteres dimenziókkal"
Értem én hogy változnak a szokások és vele az általánosan elfogadott telefon méretek, de azért egy ekkora eszközre azt mondani hogy kompakt az szerintem túlzás.
Meg kéne egyeznie abban a világnak hogy csak az a mobil kompakt ami elfér az ember első nadrágzsebében, nem esik ki és kellemetlenség nélkül lehet vele biciklizni vagy guggolni, mert ha ez így folytatódik a 40"-os TV is kompakt lesz. -
PDA_FAN
tag
Attól egy kicsit defibrillált a szempillám, hogyaszongya, kompromisszummentes csúcskészülék, közben nincs vezetékmentes töltés. Az ára is veszett sok, más gyártó ennyiért tényleg többet tud.
-
rizso
addikt
Hátha a Sony is kiad a telóval egy külön zsebes farmert S21U-val is baromi kényelmetlen sokszor, pláne ha kicsit vaskosabb tokban van.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Plug Life
senior tag
Újabb túlárazott távirányító a SONY-tól a szokásos lábonlőtt kameraszoftverrel. Ja és a leggagyibb gyári wallpaperrel 😂
-
pit stop
addikt
válasz GreenGoblin #44 üzenetére
Nekem nincs gondom a gépeléssel, mondjuk előtte is s10e volt.
Ami jó ebben a hosszúkás kijelzőben, hogy egyszerre két képernyőn tud futni kényelmesen amit szeretnék, mégis egy kézzel átérem.
II-t mondjuk nem cserélném III-ra.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Norb555
csendes tag
A méret kapcsán még a tesztelő is ellent mond önmagának egy mondaton belül:
"Egy kézzel megfogható, ..., tulajdonképpen kompakt az eszköz, ..., viszont még így is fogást kell váltani ..." -
Arcképgyáros
-
KISDUCK
addikt
válasz Dr. 444Hertz #47 üzenetére
Hát az megint relatív hogy ki tud egykézzel megfogni egy telefont, egy 180cm-es férfi simán megfog egy kézzel egy 161x64x9-es telefont, de egy 150cm-es jányka már nem valószínű.
-
artschi
csendes tag
Egyáltalán meg lehet vásárolni itthon a készüléket? A Sony honlapján kb. semmi infó, a szokásos oldalakon (emag, e-dig, alza stb.) szintén...
szerk.: az Alzánál zöld színt hoz fel, de még nem elérhető a termék...
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
SuperGamer-en lehet venni, szlovák garisat...
(Alzán elérhető volt októberig, csak azóta elfogyott a készlet.)[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest