Új hozzászólás Aktív témák

  • zuzu000

    őstag

    válasz krisz0531 #5403 üzenetére

    "1. Telefonon Beállítások/Alkalmazások/Fejlesztés és itt kapcsoljuk be az USB-hibakeresés opciót, majd Beállítások/ Alkalmazások/ Ismeretlen források mellé is tegyünk pipát!
    2. Ha még a gyári driver van fent amit a SEUS felrakott akkor azt távolítsuk el az eszközkezelőben az USB -s eszközöknél és amikor legközelebb csatlakoztatjuk a telefont akkor telepítsük fel ezt: http://data.hu/get/3230470/X8drives.zip (Ez fontos lépés, nem véletlenül van vastagon szedve. Mindenképpen ez a driver kell, amit a SEUS felrak az nem lesz jó!)
    3. Töltsük le ezt a SuperOneClick -et: http://data.hu/get/3379994/SuperOneClick_mod.zip
    4. Indítsuk el a programot, és dugjuk fel a telefont, amikor kérdezi, hogy miképp csatlakozunk NE NYOMJUNK SEMMIT, vagy max. a telefon töltése opciót.
    5. A programban kattintsunk a ROOT gombra, és várjunk egy picit... egy kis idő múlva feljön az ablak, hogy kész a rootolás, akarunk e tesztet... itt felesleges rámenni, hogy akarunk tesztet, mert egyrészt szerintem nem fog menni, másrészt pedig úgyis hamarosan kiderül, hogy sikerült e, de ha kiírja, hogy rootolva a teló akkor tuti sikerült.
    6. Indítsuk újra a telefont!"

Új hozzászólás Aktív témák