Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashback
addikt
Mondjuk ez így, ilyen formában, több mint korrekt. Azt gondolom egy webfejlesztö elég gyorsan taläl munkát. Most kapott fél év fizetett szabit.
[ Szerkesztve ]
Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
15 milliárd dollár elégetése nélkül is rájöhetett volna, hogy a metaverzum zsákutca. Ja, hogy ő akarta formálni a piacot... Bárcsak örökre bedőlne ez a foshalmaz.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Nekem még az a talány, hogy 100 ezer ember csak ezt tudta megszülni hosszú hónapok munkája alatt, mint amit a bugyuta képeken láttunk. Nintendo wii, 2013-as színvonal.
- Glaz-doz-fhut -
-
strogov
senior tag
válasz
Glaz-dozfhut #3 üzenetére
Nagy cég, lassú folyamatok. Már nem az a startup ahol a tegnapi ötletből ma kész a poc. Mindent ezer szűrőn át kell tolni, hogy aztán egy íztelet, szagtalan, de minden célcsoportnak elfogadható valami legyen belőle. Aztán időnként a mindenkinek megfelelési kényszerből egy baromság lesz a végén, de annyit gyúrták, hogy ők munka közben nem vették észre mekkora marhaságot csinálnak.
"Most jobbra, most balra, most nézd meg mit műveltél"
-
babo105
csendes tag
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
Sajnos nem jött rá. A megmaradt emberekkel továbbra is a fő fókusz a metaverzum fejlesztése.
Amivel magyarázta, hogy hibásan gondolta azt, hogy covid miatt az online térbe benyomuló cégek és felhasználok a covid után is hasonló versenyt és vásárló erőt fognak képviselni. Mivel "ki lett engedve" a nép, illetve elég sok cég ment/megy a süllyesztőbe ezért kisebb a cégek közötti verseny, kevesebb reklám költés. Magánszemélyekből pedig kevesebb rendel online, kevesebb nézi a reklámokat. Sőt a Facebook userek száma is drasztikusan esik. Ezért kevesebb a reklám bevétel és ezért küldtek el 11ezer embert. De a metaverzum maradt,
ahelyett, hogy a facebookot probálnák meg helyre pofozni.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
Plazmacucci #7 üzenetére
"Ezt szívből sajnálom..."
Ez a metaverzum annyira hiányzik az életedből? Komolyan kérdezem.
-
-
stellaz
addikt
Mondjuk az nem baj, ha egy ekkora cég diktálni akar az új technológiák terén, de ez most nem jött be és őszintén szólva nem is igen értem hogy gondolták ezt jónak.
A VR jövője szerintem pl sportesemények közvetítésében lesz, esetleg 3D videó hívásokban, ilyesmi.
-
" a facebookot probálnák meg helyre pofozni."
Még valamikor 2010 körül jó is volt. Utána egy kémoldal lett tele reklámmal, sajnálkozó, negatív és depresszív emberek tömegével. Szerintem ebből már nem lesz semmi. A meta meg szvsz halva született.
Szerk.: az adatszivárgási botrányokról nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Meta dolgozóinak 13 százalékát, összesen 11 ezer embert küld el a Meta, és sok aggodalmának adott hangot Mark Zuckerberg.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest