Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- A Meta szerint nem az ő pénzük a megoldás az EU-s telekomgondokra
- DIGI internet
- ASUS routerek
- Szinte csettintésre készít majd videojátékokat a generatív AI
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Bittorrent topik
- Linux Mint
- YouTube
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minden egyes felületváltásnál van "vissza a régi felületet" "régenmindenjobbvolt" stb. csoport...
Teljesen mindegy, a Meta a saját szemétdombján azt csinál, amit akar
Amúgy is tök mindegy, amíg nincs olyan beállítás, hogy az általad követett dolgok tevékenységét időrendben lásd a hírfolyamban, addig nincs miről beszélni. Bármilyen algoritmus csak ennél rosszabbat tud összerakni.
(Igen, tudjuk, hogy itt senkinek nincs Fb. fiókja, azon is csak a Mezzo-t nézi
)
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
Armagedown
őstag
Próbáld ki a Social fixer for Facebook kiterjesztést, sok dologra képes.
Igaz, ha változtatnak a Facebook kódján, akkor amíg nem frissítik a kiterjesztést, nem fog megfelelően működni.“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
ALBY
senior tag
Még nagyobb szemétdomb, még nagyobb agymosás...
A leghitványabb platformot kell majmolni, csak még több birka jöjjön. De megérdemli a bónuszt a PR csapat
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
válasz
Armagedown #2 üzenetére
Oje köszi
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
k-adi
nagyúr
Eddig se volt csúcs, sőt.. de ez a mostani feed-update katasztrófa. Minden 2-3. egy ajánlott kontent, sokszor ismétlődik ugyanaz a kép csak "más posztoló oldalról"... ááh, szar úgy ahogy van.
Eddig se használtam sokat, de ezzel elérték, hogy még annyit se.végülis akkor mégiscsak van jó oldala ennek
-
Yeffy
veterán
Ez éles váltást jelent azon 2018-as tervhez képest, amiben még a csalás és a barátok bejegyzéseinek előtérbe helyezését ígérték.
szerintem család akart az lenni. bar manapsag, ki tudja.[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. || Kondi powaa'! ヅ
-
moma
őstag
Az a gond, hogy azóta, hogy kiderült, hogy nem hogy nem figyelnek az emberek privacy-jére, hanem összevissza eladják mindenki adatait, meg az ember nem lehet biztos, hogy kinek mit sharel, szépen leállt mindenki a posztolgatásról, sokkal kevesebb személyes írás vagy akármi van, mint korábban.
Én szinte csak két dologra használom: eseményekről való értesülésre, és olyanokkal felvenni kapcsolatot, akik nem közeli valakik. Szóval csak események és messenger. Amiből nem lesz publikus tartalom kreálás.
Szóval szerintem az a lényeg, hogy elkefélték azt ami a dolog lényege volt, és most már megy a küzdés, hogy lehet minnél több minnél függősség jellegűbb tartalom fogyasztással kitölteni az egészet. Vissza út nincs az biztos, mert nulla a bizalom a cégben és a platformjaiban.
we all deserve a bit of luck.
-
tordaitibi
addikt
Ottrohaggyonmeg,
nekem van 35 darab ismerosom, ha
valamit akarnak irnak, megcsorgetnek,
es fennt vagyok 3 szakmai csoportba de ahogy belepek megyek is a csoportokba.
A hirfolyam,... 2 poszt, 1 reklam aranyba van kb, amugy is ez nekem undorito de ha megrosszabb lesz, kinek kell ez?
Új hozzászólás Aktív témák
it Megváltozik a Facebook hírfolyama, hogy jobban vonzzák a fiatalokat – egyesek szerint tiktokosodik a közösségi oldal.
- t72killer: Órát állítgattunk, de minek...
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen videókártyát?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Pulzust és hőmérsékletet is mér a Huawei FreeBuds Pro 2+
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mindent beletettek a Watch Ultimate-be
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490, 14" FULL HD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD WIN 10
- Dell Precision 3520 Laptop/Notebook, 15,6" FHD IPS, I7-7700HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, NVIDIA 2GB
- Dell XPS 9360 Laptop/Notebook, 13,3" QHD+ Érintős, I7-7500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10,
- Flipper zero
- MSI KATANA GF66 I 11. gen. i7-11800H I 15"6 FHD 144HZ I RTX 3070 I 16GB RAM I 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest