Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Qtya123

  senior tag

  "Most lehet csak igazán érzékelni ebben a helyzetben, hogy mennyi megélhetési szülő is létezik kicsiny hazánkban, akiknek csak teher az, ha a gyerek otthon van, és foglalkozni kell velük"

  Egyetértek. Sokan azt hiszik, hogy a tanár azért van, hogy nevelje a gyereket. Ez elsősorban a szülő feladata, de fáradt, lusta, korlátolt hozzá, szóval oldja meg azt is a tanár.

  A háborgóknak:
  Miért lepődtök meg, hogy a tanárok haladnak a leglassabban a korral? Teljesen el van öregedve a tanári társadalom. A kutya nem megy tanárnak, hogy 20 év munka után akár a nettó 200e Ft-ot is megkeresse. :DDD Lassan csak a kontraszelektáltak száma fog köztük gyarapodni, mikor már mindenki is többet keres náluk.

  Meg lehet nézni hány %-ot csökkent a tanári karokra a jelentkezés. Ez csak rosszabb lesz, ha így marad a bérük. Aki meg végez annak 90%-a kis pénz kis foci elvet fogja követni. (vagy lelép gyakorlatilag bármilyen munkakörbe, mert kb minden jobban fizet). A maradék 10% lesz az elhivatott turbó, aki este 11kor még készül a másnapi órájára. Csodálkoztok?

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák