Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • bkercso

  veterán

  LOGOUT blog

  Nem az bajom, hogy 50%-os a hatékonyság, hanem hogy egyetlen óra sincs megtartva. Geccöl a gyerek a technikaleckével egy délutánon át: hármas :F Miért? Mert az övét nem a szülei készítették el?
  Szülők jelentése alapján az összes gyerek megcsinálja az összes tesifeladatot minden nap, és minden 7-8 éves önállóan tanul otthon... :U Ha őszinte vagy, felhív a tanár, hogy mi a baj, a te gyereked hogyhogy nem tanul önállóan. Kérdezem: 20 év nem volt elég a Tanárnőnek, hogy 7-8 éveseket lásson. Legalább egyte-kettőt? Vagy elolvasson róluk min. fél könyvet?

  A gyerekemnek se mutatta meg senki a vediócsetelést. Rájött.
  Egyébként a 25éves skype-ot kellene bemutatni a tanároknak??
  60+ éves édesanyám is skype-on oktat otthon. Megmutatta neki a fia 10 percben.

  minden IS a tanár dolga.
  Én nem tudom, mit csinál a többi szülő, de mi és az ismerőseink tanulnak a gyerekkel békeidőben is. :)

  Alapból egyébként kész kitolás tanárnak lenni, tudom. Van a családban középiskolai tanár... :((( Tüntetésen 20cm-ről fényképezik az arcukat... Köztársaság!

  [ Szerkesztve ]

  nincs aláírásom

 • Dilikutya

  nagyúr

  Az a baj, hogy sok helyen meg se próbálják. Abban, hogy kiküldik az anyagot, majd határidőre visszavárják megoldva, én nem látom a törekvést.
  Igen, a rendszerünk alkalmatlan a digitális oktatásra, én azon a márciusi péntek estén igentiszteltmélyentisztelt Miniszterelnök Elvtárs Úr bejelentése után keresztet is vetettem a magyar közoktatásra, és nagyjából az is történt, amire számítottam. Ez nem csak a tanárok hibája nyilván, mert azon az estén ilyet bejelenteni, hogy felkészültünk rá, jó vastag bőrre vall. Az meg még vastagabbra, hogy ezután ki merjük azt jelenteni, hogy siker. Az önállóan tanulni képeseknél ez működhet, főiskolán sok dolgot nem az előadáson értünk és tanulunk meg, de addig el is kell jutni. Nyilván egy elsőst az anyja is meg tud tanítani írni-olvasni-számolni, de nem biztos hogy annyi idő alatt, mint egy képzett tanár, idő viszont nincs rá.
  De az sem megoldás, hogy a rendszer alkalmatlansága miatt elintézzük azzal, hogy kiküldöm az anyagot, aztán kérem vissza időre kitöltve, olvasást levideózva stb. Az egésznek az igazi vesztese az az alsós gyerek, aki amúgy is leterhelt, de most még több anyagot kap. Általános elsőben nekem 30 éve nem volt soha 6. órám...

  Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Hozzászólok Aktív témák