Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • bkercso

  veterán

  LOGOUT blog

  Olyan harapható szintjét a tosza együgyűségnek, mint ami az altalános iskolai tanárokkal /igazgatókkal való beszélgetés közben tapasztalható
  Ja: kis felsős korom óta így látom.

  [ Szerkesztve ]

  nincs aláírásom

 • doeeg

  senior tag

  Nagyon jó kérdés hogy mit is csinálnak most azok a tanárok, akik nem adnak órát. De szégyen vagy nem, ha nekem azt mondanák hogy most nincs projekt (= ne adjak órát), de fizetik hogy répázzak otthon egész nap és naponta küldjek egy emailt, én pontosan azt csinálnám.

  Főleg ha annyi pénzt és megbecsülést kapnék mint a tanárok egy része, biztos hogy lelkifurka nélkül tenném. Nyilván van oda-vissza összefüggés sokuk hozzáállása és a kapott dolgok között, nem ezt mondom, de nem is tyúk vagy tojás problémával állunk szemben.

  " Cinikusan viszonyul pici gyerekekhez."
  Mivel köteles osztályozni (ismét: rendszerszintű dolog), a jobb munkát jobb jeggyel kell hogy értékelje. Lehetne ötöst meg buksisimit adni mindenkinek, biztos nagyon motiváló, főleg annak, aki viszont tényleg kiemelkedő munkát végzett magától, és ugyanazt az értékelést kapja mint a (valóban) közepes tanuló.

  Kérdezze meg mindenkitől, akinek kicsit jobb a munkája mint a többieké, hogy ezt ugye anya csinálta? Az is jót tesz egy becsületesen és jól teljesítő gyerek lelkének.

  Igen, van aki csal. Bámulatos, pedig azt hittem hogy nincs olyan, hogy az életben valaki jogosulatlanul jut előnyökhöz :D

  A videóra vett órák ötletével egyetértenék, de gyanítom, nem úgy megy az, ha ilyen kézenfekvő dolog még senkinek nem jutott eszébe :) Bár itthon... nem csodálkoznék :D

  Mindegy, nem én váltom meg az oktatási rendszert, részemről megegyeztünk, csak nem értek egyet a "rossz hír hozóját lövöm le" szintű általánosítással.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák