Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • doeeg

  senior tag

  "egyetlen óra sincs megtartva"
  Aláírom, én is több helyről hallom hogy email megy a szülőknek az anyaggal, aztán oldják meg. Ha így van kiadva "fentről", hadd ne legyen már a tanár hibája hogy így is csinálja. Ha a (online) személyes oktatás van kiadva neki, de ennek ellenére tojik rá és küldi ki emailben, nyilván nemcsak inkompetens hanem konkrétan rosszindulatú.

  " Miért? Mert az övét nem a szülei készítették el?" Igen, ez nekem is így volt 30 éve technikaórán. Igazságtalan, akár az élet. De a tanár a végeredményt látja, ami nem olyan jó mint a másiké, akkor nyilván nem értékelheti ugyanolyan jónak. Vagy lehet hogy a saját szubjektív módján simán csak k*cs*g, vagy nem ért hozzá, vagy nem érdekli, semmi nem kizárható, nyilván ismét az előző bekezdésem vége vonatkozik ezekre is.

  +(#18)
  Abszolút jogos amúgy a felvetés, hogy így másfél-két hónap alatt már illett volna legalább az alapokhoz hozzászokniuk.
  De a másik oldal hogy pl. én ugye IT-ban dolgozok, saját bevallásunk szerint nem vagyunk hülyék hozzá, mégis van hogy egy zoom vagy skype meetinget 5 embernek 15 perc elkezdeni, mert valakinél nem megy a headset, vagy ledobja a hálózat, vagy épp központilag sz*r az egész. Akárhogy is, akinek múlt héten mutatták meg ezt az egészet és nem tökéletes minden elsőre, meg tud vele szenvedni.

  És persze, nem általánosítok, van akinek nincs helye a tanári pályán, de abból kell dolgozni ami van, és a szülő sem teheti szét a kezét hogy "hát sz*r a tanár", legalábbis ha érdekli a gyermeke jövője.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák