Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Dilikutya

  nagyúr

  Az a baj, hogy sok helyen meg se próbálják. Abban, hogy kiküldik az anyagot, majd határidőre visszavárják megoldva, én nem látom a törekvést.
  Igen, a rendszerünk alkalmatlan a digitális oktatásra, én azon a márciusi péntek estén igentiszteltmélyentisztelt Miniszterelnök Elvtárs Úr bejelentése után keresztet is vetettem a magyar közoktatásra, és nagyjából az is történt, amire számítottam. Ez nem csak a tanárok hibája nyilván, mert azon az estén ilyet bejelenteni, hogy felkészültünk rá, jó vastag bőrre vall. Az meg még vastagabbra, hogy ezután ki merjük azt jelenteni, hogy siker. Az önállóan tanulni képeseknél ez működhet, főiskolán sok dolgot nem az előadáson értünk és tanulunk meg, de addig el is kell jutni. Nyilván egy elsőst az anyja is meg tud tanítani írni-olvasni-számolni, de nem biztos hogy annyi idő alatt, mint egy képzett tanár, idő viszont nincs rá.
  De az sem megoldás, hogy a rendszer alkalmatlansága miatt elintézzük azzal, hogy kiküldöm az anyagot, aztán kérem vissza időre kitöltve, olvasást levideózva stb. Az egésznek az igazi vesztese az az alsós gyerek, aki amúgy is leterhelt, de most még több anyagot kap. Általános elsőben nekem 30 éve nem volt soha 6. órám...

  Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Hozzászólok Aktív témák