Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Az én internetkapcsolatom nem igazán felhő kompatibilis, se az otthoni, se a mobil. 25 GB-t vagy 2 hétig tartana feltöltenem, vissza is vagy 4 napig, ha 0-24-ben menne a gépem és semmi mást nem töltenék le vagy fel.
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
< CyberBob >
őstag
A mesh által szinkronizált adatokat át lehet vinni a 25Gb-os tárhelyre vagy tölthetem fel újra?
Mennyi az engedett feltöltési sebesség (nem helyi net)?[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Воланд
titán
válasz < CyberBob > #2 üzenetére
toltheted fel ujra.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
addikt
Ez a skydrive program egy hulladék! Azt mondja milyen jó mert ezzel helyi mappaként láthatom én is meg a programok is a náluk tárolt tartalmat. Felteszem beállítok neki egy mappát erre nem mutatja benne a tárhelyet hanem elkezdi bele letölteni ami a tárhelyen van és gyakorlatilag 0 beállítási lehetőség van benne ez hülye! Vissza a skydrive explorer programra.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
törölt tag
Igencsak ideje volt már egy kis ráncfelvarrásnak Én a felhőalapú tárhelyszolgáltatások közül a SugarSync-et használom, azonban néha kipróbálom a konkurencia megoldásait is. A SkyDrive-ban van potenciál, de kezelhetőség terén eddig messze alulmaradt. Ebből a lemaradásból sikerült most kicsit faragni
UI: Értem, hogy nincs asztali Linux alkalmazás, de az Androidot szerintem nem kéne ilyen látványosan hanyagolják Nálam egyelőre emiatt bukik a dolog...
[ Szerkesztve ]
-
LordX
veterán
Nem tudom te hogy vagy vele, de én amikor egy tárhelyet használok, akkor nem cuppantom le egyben az egészet, és nem írom tele nulláról újra.
Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy a Hitachi 4 TB-os vinyója szar, mert 6 óráig tart kiolvasni róla az adatokat.
-
Dave™
nagyúr
Ez a két gigáig használható drag&dropként elég nagy korlátozó tényező, így csak a WP7-es tartalmakhoz fogom használni, minden másra ott a dropbox, ahol nincs ilyen idióta korlát.
-
zaugheek
tag
Úgy tűnik, hogy nekem maradt a 25GB tárhely. :-D
-
CsodaPOK
senior tag
válasz < CyberBob > #2 üzenetére
Tegnap este 10-15 megával szinkronizált lefele, felfele meg 1,5 megát tud a netem.
Finnyogóknak: ez még béta verzió, valószínűleg sokminden fog változni benne. Van feedback, tessék írni!
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
Van skydrive-accountom, de nem használom, van dropboxom, de nem használom. Még egy ideig így is lesz. Nem a felhővel van bajom, hanem az elérhető sávszélességekkel kicsiny településünkön.. És persze a mobilnet sem a gyorsaságáról híres..
[ Szerkesztve ]
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
nicu71
addikt
hm...most felfedeztem újra jó ez a pc kliens,már fel is tettem egykét filmet
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
rt06
veterán
erdemes lehet megjegyezni, hogy azoknak a regi felhasznaloknak marad meg a 25GB tarhely, akik ezt kulon kerik (egy gombnyomas az egesz, de korlatozott ido van ra)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Syl
nagyúr
Sajnos nem lehet Live Mesh / SugarSync módjára hozzácsatolni más mappákat
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
rt06
veterán
szerintem erre gondolt a forumtars: mklink /?
letre tudsz hozni szimbolikus linket mas file-okra, konyvtarakra, akar masik particiorol is, igy tetszoleges tartalmat tudsz bepakolni a skydrive konyvtaradba anelkul, hogy tenylegesen oda kelljen azt mozgatnodPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
ha nagyon nem tudod attenni mashova, megoldas lehet megint a symlink
lelovod a progit (most hiretelen nem tudom, szolgaltataskent fut-e), mnajd a konyvtarat athelyezed kedved szerint, s az eredeti helyere csinalsz egy symlink-et (en igy szoktam atpakolni a dolgaimat, ha elfogy valahol a helyem, meg soha egy programnak nem volt vele problemaja)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Воланд
titán
válasz #41133696 #39 üzenetére
miert? a ketto nem egy helyre ment. max akkor nincs ertelme, ha mindket programmal ugyan azokat a fajlokat akarod szinkronba tartani.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Tyren
aktív tag
Engem most az bánt, hogy nem lehet szüneteltetni a szinkronizációt, mint a DropBoxnál. Értem én, hogy kilövöm a programot, de ez kevésbé elegáns megoldás.
''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
hackeeeee
Jómunkásember
Érdekes, most pl. nem lehet megnézni az alkalmazásokat.. Nem nyitja meg az ahhoz tartozó oldalt.
Amúgy, a egy dolog zavar a PC-s alkalmazásában, elég sokáig tekeri a vinyót indításkor, amíg ellenőriz.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-strike CS2 case / skin ládákat, skineket vennék !!!
- AKCIÓ! - STEAM kulcsok / Inkulinati, Aragami, Transformaers, Oddworld, stb. - 2024.08.08.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen