Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • westlake

  félisten

  Egyértelűen az egyik legjobb választás ár-érték tekintetében. Az XD80-as széria az A80 frissített(?) változata. Függetlenül attól, hogy specifikációikban megegyeznek. Mivel az A80-as széria jóval régebbi, ezeket (jelenleg) olcsóbban meg lehet venni. Mérsékelt ár, 5 év garancia és az egyik legmagasabb TBW értékek!

  [ Szerkesztve ]

  Play nice!

 • westlake

  félisten

  válasz nexplo #6 üzenetére

  Szó szerint csak annyit kellett volna tenned, hogy elolvasod az utolsó hozzászólást, mielőtt megírod a sajátod. Sajnos te is azok közé tartozol, akik bármiféle utánajárás nélkül próbálnak okosat mondani (írni). Az Árukereső szerint hasonló teljesítménybeli tudással az 512 GB-os modelleknél csak az UD70 olcsóbb (330 forinttal!), az 1 TB-os modelleknél az UD70 már valóban körülbelü 7.000 forinttal olcsóbb, az A80 viszont csak körülbelül csak 3.000 forinttal olcsóbb, mint az A80 és mint már említettem, az XD80 ugyanaz, mint az A80. A 2 TB-os modelleknél az UD70 8.000 forinttal olcsóbb, mint az A80. Ebben a méretben az XD80 valóban indokolatlanul drága (101.000 forint), de ez betudható annak, hogy egy viszonyal új termékről van szó. Az UD70 ráadásul QLC, nem pedig TLC.
  Valójában az általad leírt vélemény átgondolatlan. Jobban is megfogalmazhattad volna. Lassú? Mihez képest? Nyilván a jóval drágább PCIe 4.0-ás modellek jóval gyorsabbak, de kategórán belül (PCIe 3.0) sincs olyan modell, ami jóval gyorsabb lenne, mint az XD80/A80. Ráadásul ezek aránytalanul drágábbak is.

  Play nice!

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés