Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • icecave

  nagyúr

  Akkor kb. az összes igazi csúcsmodell megalkudott. (popup kamerával meg a vízállóság veszik el). Annyira nem légy piszok még a felső front kamera, szóval csak viszonylag vastag káva árán tehető oda.

  [ Szerkesztve ]

 • T_chris

  addikt

  Mert a nép nem akar kávát.
  És ezt is túl lehet tolni.
  Fektetve az S9+ rendesen használható, a Note 10 Lite-nál már itt-ott beleér a hüvelykdombom a kijelzőbe ha középre nyúlok. Ha lenne egy pici káva, akkor használhatóbb lenne a számomra.
  De amúgy meg portrait módban benne van az értesítési sávban a piszok, ott meg jellemzően nem zavar.

  [ Szerkesztve ]

  Aki érti a humort az mindent tud. Aki nem, az pedig mindenre képes.

 • kutyek

  aktív tag

  TL;DR: trend >> function, és erről a zemberek is tehetnek.

  Sajnos azért, mert most ez lett a #trendi. Itt pi***gunk páran egy 10M-s ország fő mobilos fórumán a használhatóság miatt, kint a való világban meg csak annyit látnak az emberek: van káva / nincs lyuk -> "Soooo 2018 :(... " ugyanakkor a gyártók nyilván felismerték, hogy a mesterségesen gerjesztett trendeken most sokkal inkább múlik a piaci siker, mint a hasznos funkciók meglétén.
  Másrészt ez szvsz nemcsak a gyártók sara, hiszen a social media uralma alatt a népek többsége egyre több időt tölt más emberek által kialakított látszatvilágok folyamatos követésével, illetve saját látszatvilág felépítésével / prezentálásával. Ez az egész "trends rule the world" jelenség a social media uralma, és ezt az emberek részint maguknak köszönhetik, a cégek marketing gépezete csak kihasználja a jelenséget (na jó, az Apple már a 2000-es években is a trendiségre építette a brand image-ét). Persze az egész lényegében egyfajta agymosás, propaganda. Politikailag a totális diktatúrák már kb. egy évszázada tudatosan használják, de "demokratikus alapokra" helyezni a gazdaság csak a tévé, majd újabban a social media elterjedésével tudta világszerte. Ez utóbbi különösen sikeres, mert az emberek önszántukból akarják folyamatosan kukkolni és befolyásolni egymást, s ezzel egyre befolyásolhatóbbá teszik saját magukat -> nem az a lényeg, mi milyen/micsoda, hanem hogy erről mi a többiek (vélt vagy valós) véleménye = Trends rule the world... magunknak is köszönhetjük sajnos.

  (mindezt elégedett S9 felhasználóként írom)
  ((bocs a hosszúért...))

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák