Hozzászólok Aktív témák

 • xedamen

  aktív tag

  Hidd el nem most kezdtem... :D Már a Galaxy Spica-t is romolgattam, azóta az összes S szériás Samum megvolt. Bár a Tab s-t még nem ROM-oltam, bár láttam van egy elég jó ROM XDA-n.
  Nincs semmi fura, ami enné az akksit (S5-ön van biza, a camera daemon, ami képes huncutságokra...)
  A nyomorult Google szolgáltatások és az android rendszer tud ám zabálni mindkét eszközön, ami elég bosszantó. Remélem ezeket kordában tartja majd a Lollypop. Mindenesetre bekapcsoltam az energia takarékos funkciót és most 15-20%-os kijelzővel már 2 órája levettem töltőröl és csak 6% ment le... Kicsit lassabb így, de ha nem játszik az ember vagy nem multiwindow-zik, akkor nem akadozik így sem. Kíváncsi vagyok így mit lehet kihozni. Mindenképp megírom a tapasztalataimat. Annyit azért tudni kell rólam, hogy, akár S4-em volt akár G2-m, mind ugyanannyit bírt nálam. Eléggé szociális vagyok, folyamatosan What's App, Viber és Facebook üzenetektől zeng a telefonom. Ami nekem kijelző idő, az mind erős igénybevétel, folyamatos internet kapcsolat, rezgőmotor a billentyűzet miatt stb... És az S5 is így 4G-n 3-4 órát visz. Mellette bluetooh fülhallgatóm van és a Spotify is szereti valamiért enni az akkut.

  Elmúlt 3 év: Note 4 - iPhone 6 - Galaxy S6 Edge - iPhone 6s - Galaxy S7 Edge - iPhone 7 - Galaxy S8 - iPhone X - Huawei P 20 Pro - OnePlus 6 - iPhone Xs Max - Huawei Mate 20 Pro

Hozzászólok Aktív témák