Új hozzászólás Aktív témák

  • MPite

    tag

    válasz glocker #8690 üzenetére

    Igazából szinte mindenki elégedett itt az S7-jével, már kezdtem azt hinni, hogy velem van a baj, hogy én egy 240k-s telefontól elvártam, hogy ne produkáljon olyan hibákat, mint amilyeneket. Fagyás nálam szerencsére nem volt, de hasonlóak az érzéseim, mint amiket a 2. bekezdésedben leírtál.

    Már többször leírtam nálam a hibákat, de azért mégis, hátha tanul belőle valaki:

    Április legelején vettem, fólia csak ilyen undorító volt rá. Vigyáztam rá mint a szemem fényére, de kis csúszós a rohadék, térdmagasságról leejtettem, szanaszét karcolódott a kijelzője. GG a francokat, marketing bullshit.

    Utcán sétálva időnként égeti a combom, olyan forró. Samsung szerint sorry, ez ilyen. Ezt azóta sem hiszem el, de mit tudok tenni? Reset már nem egyszer volt. Megoldás: flip tok és akkor az ótvar kijelzőt és a forrósodást is kikerülöm.

    Pénteken írtam, hogy gyorstöltés közben megolvadt (!) a töltő. Valószínűleg igaza van annak a kollegának, aki szerint zárlatos az USB aljzat. Na de ne már komolyan :D Írtam nekik még pénteken a premium assistance-ben, még nem jelentkeztek, majd beszámolok a fejleményekről.

    Gyönyörű kijelző, gyors és nekem akadás és fagyás mentes szoftver, csodás kamera, de a fenti problémák egy 50 ezres telefonnál is gázak, nemhogy egy közel 5-ször annyiba kerülőnél. Két irány van innen nekem: vagy idővel vissza a Nexushoz, amivel 2 évig konkrétan semmi bajom nem volt (egy karc se!), vagy én is megyek az Apple irányába, holott ősandroidosként sosem tudtam volna ezt elképzelni magamról, de kicsit kiábrándultam.

Új hozzászólás Aktív témák