Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • stevve

  nagyúr

  válasz Nenősüljmeg! #572 üzenetére

  Van már egy rizikós root, de egyébként a king rootnál érdemes lenne elolvasni, hogy a Marshmallow még nem megy nekik - mondjuk eddig sem bíztam ebben a megoldásban túlzottan. Az, hogy feltesz mindenfélét, nem örömteli.

  DRM kulcsokkal védik a kernelt, így ha a legkisebb módosítás is esik rajta, nem bootol be. Persze ki lehet trükközni, aki akar utánajár az ismert helyen. :)

  Más.
  Érdemes tudni, hogy region lockos az S7, ami azt jelenti, hogy ha mondjuk itt veszel egy független telefont, akkor először egy EU SIM-et kell beletenni, amivel pár perc beszélgetést is regisztrálni kell és utána lesz valóban független a telefon és használható bármely más régió, ország SIM-jeivel. Ennek az az oka, hogy a régiók közötti árkülönbséget ne használhassák ki a feketézők azzal, hogy a legolcsóbb helyen megveszik és máshol tömegesen értékesítik ezeket. Nem kell aggódni, a legtöbb felhasználó ebből ennyit lát, hogy az első SIM betételekor megerősítést két, hogy melyik szolgáltatóé a kártya, de aki sokat utazik, jó, ha ezzel tisztában van.

  Bővebben: Link

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák