Új hozzászólás Aktív témák

  • msgt.fubar

    senior tag

    Eddig melyik kijelzővédőt tudnátok leginkább ajánlani? Olvasgattam erről a ScreenKnight-ról, de eléggé lehúztátok a használati érték csökkenése miatt. Elsősorban edzett üveget preferálnék, de minőségi, szélekig kiérő fólia is jöhet, annyi, hogy ne csúfítsa el a kijelzőt.

    Jelenleg amim van, az egy teljes képernyő befedő edzett üveg, de nem hajlított, így a széleknél légbuborékos. Nem akar lejönni egyáltalán, de csúfítja a telefont sajnos, és bemegy alá a por a széleken.

    Illetve megkaptam a héten Csigger kollégától ( :R ) a dbrand matt fekete hátlapi skint, zseniálisan jól néz ki és sokkal egyszerűbb volt felrakni, mint gondoltam. Bocs a kép potato minőségéért, Alcatel Idol 3 volt csak kéznél. :D

    Illetve még korábban vettem egy Nillkin Frosted Shield tokot is. Megrendelhető a gyártó oldaláról kb 2.500 Ft-ért, én konkrétan a KÖKI Terminál első emeletén lévő GSM standból vettem 4 ezer forintért. Annyi, ha a gyártótól rendeled meg, akkor egy kétes minőségű kijelzővédő fóliát is hozzád dobnak ajándékba.

    Elég jól védi a hátát, úgy, hogy nem drabálisan vastag, vékony marad vele is a telefon. Kinézetre, minimalista, letisztult, matt fekete külsőt kölcsönöz neki. Nem rideg anyagból készült, könnyen fel lehet tenni és le lehet szedni, esésnél véleményem szerint védeni fog valamennyit. Hátránya, hogy süllyesztve vannak tőle az oldalsó gombok (bekapcs., volume rockers), amit így egy picit nehezebb megnyomni már. Illetve a sarkokat nem védi, így ha oda esne a telefon, tok ide vagy oda, törne.

    gottagofast

Új hozzászólás Aktív témák