Új hozzászólás Aktív témák

  • Taci

    addikt

    Ma kérdezősködtem kicsit a Samsungnál (online chat), a garanciát érintő kérdésekben a következő válaszokat kaptam:

    - Ha a telefon az EU-n belülről van importálva, kitöltött és lepecsételt számla alapján 12 hónap jótállást vállalunk a készülékre.

    - Kizárólag a Samsung Electronics Magyar Zrt. által forgalomba hozott készülékeket van lehetőség regisztrálni a honhaplunkon a plusz jótállásért.
    Én javaslom, hogy hivatalos viszonteladóinktól vásárolja meg a készüléket, mint például Markt, Euronics, Extreme Digital, Auchan, Tesco
    Természetesen a szolgáltatóktól is lehetősége van beszerezni a telefonokat, vagy márkaboltjainktól.

    - A márkaboltjaink elérhetőségeit és készleteit a http://sestore.hu/ honlapon találja meg.
    Ezek a felsorolt boltok, illetve áruházak tartoznak a viszonteladóink közé, amennyiben tőlük szerzi be a készüléket, biztosíthatjuk róla, hogy 12 hónap teljes körű + 12 hónap korlátozott jótállás él a készülékre.

    Hátha valaki még ezt nem tudta volna. Nekem speciel ez teljesen új (és pozitív infó), mert korábban mindenhonnan azt hallottam, hogy Samsung telefont csak hivatalos viszonteladótól (pl. MM vagy szolgáltatók) lehet venni, mert máskülönben nem lehet a garanciát érvényesíttetni rájuk. Erre tessék, ugyanúgy működik itt is, mint pl. az LG-nél: ha van normális számlád (kitöltött, lepecsételt, IMEI-számot tartalmazó), akkor él a 12 hónap jótállás.

Új hozzászólás Aktív témák