Új hozzászólás Aktív témák

  • gerner1

    Topikgazda

    válasz pcnet #36553 üzenetére

    Elképzelhető ez is, amennyiben valóban keveset telefonálsz.

    Nem direkt neked, csak úgy ehhez a témához:
    Korábban egyszer már volt itt egy "por rugdosás" pont ezzel kapcsolatban. Akkor én vettem a fáradtságot (míg mások a "fogás" keresést...), és a teljesség igénye nélkül beszúrtam jónéhány posztot más márkák (és típusaik) topikjaiból, hogy bizony még iphone -t is érinti a fallback hiba. Szóval, ha máshol is van, felszínre kerül, (akárcsak mostanában az értesítésekkel kapcsolatos hiba)stb ... ⇒Azért az csak kérdéseket vet fel. .. - hogy akkor hogyan is? merre is?, stb ... A szolgáltatók is tudnak róla (fallback), mert néha egy-egy cikkben "elszólják" magukat, mint például legutóbb a Telekom, amikor velük kapcsolatban a VoLTE -ról cikkeztek kb ~1éve.

    Bár, mindezek a tényen nem változtatnak, mert ha valaki ilyesmivel szembesül az valóban kellemetlen (főleg ha fontos, halszthatatlan lett volna..), de van lehetőségünk tenni ellene, amely azonban valamilyen szintű lemondással jár (ami továbbra sem kötelező, csak lehetőség...). Az igazi megoldás, a bázisállomások számának növelése, a magasabb adóteljesítmény (=magasabb villanyszámla a szolgáltatóknak, a létesítési költségekről nem beszélve...) lenne + a VoLTE, de utópia azt gondolni, hogy ezekben rövid időn belül érdemi változás lesz, miközben az egyre újabb készülékek SAR értke (ami szintén összefüggésben van ezzel a kérdéssel ...) is egyre alacsonyabb, amelyet szintén ezzel lehet kompenzálni.... Így maradnak azok a lehetőségek, amelyek rajtunk állnak.

    Nem kell velem egyet érteni, de én azt gondolom, hogy többek között ilyesmik miatt is érdemes máshol is körülnézni, és alaposabb, szélesebb merítéssel tájékozódni (szemben azzal, amely mindezt nélkülözi, de van kvalitás a "huszáros egyszerűséggel történő kijelentéshez"...), mert nem biztos, hogy "csőlátással" első blick -re csak (és általában sajnos elég gyakran) a készülékben és a gyártójában, vagy az azon futó szoftverben keresendő a hiba. Vagy, ne adja az ég.... - ugyan ilyen aspektusból való megközelítéssel kerüljön "megjelölésre a bűnös". Függetlenül attól, hogy mennyiért vettük... Ez, ettől sokkal összetettebb...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák