Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    nagyúr

    válasz bulikavagyok #3161 üzenetére

    Ebből nem sok lett szerintem. Az biztos ha berakod a simet a szolgáltatós verzióba, az ahhoz a szolgáltatóhoz kötődik, ahol vetted a telefont, de a független esetében továbbra is megmarad, hogy bármilyen kártyát berakhatsz!
    Az viszont engem tényleg bosszant, hogy nem egyszerre kapják meg a frissítést a telefonok. Független attól, hogy szolgáltatós vagy sem!
    Nem akarom az almás céget felhozni (és ezért ne is haragudjatok rám), de ott ha megjelenik egy frissítés és aznap helyi idő szerint 8 órától azonnal le lehet húzni és fel lehet telepíteni! Független attól, hogy szolgáltatós vagy sem. Akkor ezt a Samsung vagy más gyártó miért nem tudja megoldani? Kevés a szerver? Akkor többet kellene venni és berakni.
    Amióta Samsungom van, azóta csak azt látom, hogy folyamatosan csöpögtetve jönnek ki a frissítések. Arról nem is beszélve, hogy nem valami eget verően gyorsan dolgoznak rajtuk. Azért van egy-két gyártó akik elsőként és rövid idő alatt adják ki az új főverziókat a telefonjaikra és sűrűbben jönnek ki a hibajavítások (függetlenül attól, hogy mennyire bugos a szoftverük.)
    Nem nyavalyogni akarok, de ez felettébb bosszant!
    Olvasom a Samsung topicocat és itt imádkozunk hogy mikor jön már meg egy frissítés amit már más régióba kiadtak.

Új hozzászólás Aktív témák