Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • kivlov

  tag

  válasz #06658560 #127 üzenetére

  AMOLED vs IPS ez egyén függő nekem speciel túlszaturál az AMOLED nem szeretem
  VR? ez komoly kb addig amíg a paraszt vakul a 3D-től is biztos el voltál ájulva és most megy a kukába már nem terveznek vele ez is max 3-4 évig lesz hype aztán kuka
  garancia van magyar forgalmazó aki intézi a MI5-nél is samuról meg nem beszélnék van tapasztalatom bőven hetekig várni mire ott is megmozdulnak :)

  amúgy biztos szar gyártó azért a világ 5. legnagyobb gyártója:) ha valakinek megéri a dupla árat a vízállóság akkor nosza de akkor miért siránkozik mindenki hogy drága?
  butitott SoC? MI5 142 000 felett S7 125 000 látom buta mint föld...
  samu értékálló kb 2 hónap és 150 re esik az új ára hát ez aztán értékállóság :)
  aki azért vesz telót hogy villogjon annak tényleg nem jó befektetés mert évente kell cserélni hogy trendi maradj de aki pénzt keres vele az addig használja amig kuka nem lesz és nem azt nézi mennyiért adható el pont ezért vannak tele a nagy cégek pénzel mint az apple is mert a sok droid rohan megvenni csak hogy trendi legyen igaz hogy kenyérre se telik de ez kell részletre is :))
  Vajon hányan veszik azért mert kell nem pedig csak a facebookot nyomják rajta meg a játékokat?

  Csak annyit akartam mondani, hogy tudásban és árban van alternatíva ettől függetlenül jó lett az S7 csak az ára a marketinget takarja nem a tudást ...

Hozzászólok Aktív témák