Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Burt1793

  veterán

  válasz migabi24 #15487 üzenetére

  Nagyon felhasználófüggő. Wifin netezéssel (ha felszorzom) 11-12 óra jön ki 40%-os fényerőn, mobilhálózathoz kapcsolódva, viszont, ha nem használod, de közben szinkronizál, akkor merül. Ha naponta tölti az ember, akkor még azt is meg merem kockáztatni, hogy nincs sok értelme tiltogatni, én csak azért csinálom, mert így nyugodtabb a lelkem. :D Majd, ha custom android kerül rá ügyelek erre rendesen. Emlékszem, az S2-n szinte csak a beállítások futott, amikor megnyitottam, alig volt valami gyorsítótárazva és így se tudott ennél többet (pedig ez mindent szinkronizál), tehát sokat fejlődik a hardver, néha cserélni kell, ez az s7 most van olyan jó, hogy ne kelljen megtenni rögtön a pucolgatást.
  Az ujjlenyomatolvasó talán gyorsult az augusztusihoz képest, vagy csak azért van ez, mert most jobban beadtam neki a mintákat. Kisebb röccenések ugyanúgy vannak, de legalább a főképernyőn lapozás tisztult (amikor sokáig nem a fő lapon voltam, majd home gombbal váltottam, kicsit darabosabban gördült, nem biztos, hogy akadás, de kevés fps volt, ez javult). A galériában egy kép elforgatása (nem úgy, hogy a telefont rakod fekvőbe és fordul, az jó volt eddig is) jobbra vagy balra a menüből még mindig darabos. Ezeken kívül szinte tökéletes. A mobilnetre most rá is nézek gyorsan.

  (#15488) degec: A másodikhoz: nem kell restart, csak repülőmód be és ki. Sajnos tmobilnál sűrűbben előfordul a jelenség (több telefonnál is), nem tud lemenni 4G-ről, így nem lehet hívást indítani vagy fogadni. A megoldás az, hogy leveszed manuálisan 2G/3G-re. Szerencsére a telenornál nincs ilyen gond. Elsőre passz, nálam jó, nem szoktam újraindítani.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés