Új hozzászólás Aktív témák

  • #67656192

    törölt tag

    válasz #33253120 #13754 üzenetére

    Ez semmi, ezt jól megcsinálták de most egy Alpha van náluk.
    Kihívtam a házhozjövőst mert arra még van. Telefonon a Samsungtól hívtak időpont egyeztetés miatt, meg, hogy milyen színű a készülék. Ezt már ismerem, ilyenkor kihoznak egy refurbot(történetesen ez is már az) . Ok megbeszéltük várom a professzort, erre aznap amikor jönni kéne az aranykezünek, hiv egy lotyó a TMX-töl, hogy nem jönnek mégse, mert nincs alkatrész, mondom nem is kell, hozza a refubot csak gyorsan mert nem érek rá egész nap. Őőő izé, az a baj, hogy nincs se alkatrész se telefon. Mondom ezt értsem úgy, hogy nem tudsz szolgáltatni? Mert ha nem akkor légyszíves a megbízódat a Samsungot hivogasd b.meg, ne engem, majd ők megmondják, hogy mit csinálj ha nem vagy képes...
    Azt találta ki, hogy küldi a dobozkát az Alpháért és ha lesz motyó akkor majd megcsinálják és nekem az sokkal jobb lesz ha náluk vár a telefon alkatrészre mint nálam.
    Hát én felhívtam a Samsungot ezzel. Most ők vizsgálják az ügyet, mert ők vállalták a prémium garanciát nem a TMX, akihez nekem nincs, nekik viszont annál több közük van. Leszarom, hogy kivel gányoltat a Samsung, nem az én dolgom de majd keresek megoldást erre a dologra.
    Azt a szerencsétlen kis Alphát elajándékoztam valakinek aki nagyon örül neki, várja.
    Nem akartam úgy odaadni neki, hogy valami nem jó az alljzattal, be van égve, még akkut is vettem bele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák