Új hozzászólás Aktív témák

  • a8l

    aktív tag

    válasz #67656192 #1022 üzenetére

    Sajnos ez túl van a normális mértéken, eddig egy telefonnál sem tűnt fel nekem ilyesmi. Pl lakásban beltrében fotózol, és durván látszik hogy a fal és plafon találkozása görbe ha pont erre a területre esik a kép.
    Vagy pl az előbb fotóztam a nappaliban egyet, a vetítővászon 3m széles tokja is igencsak görbe ami nem tolerálható, 2ezer ft-os telenor telefon se torzít ennyire, remélem csak az enyém ennyire szar, bergeltem, pár s7-et megnézek majd valahol hogy az milyen. S6 is van a szomszédban elkérem pár kép erejéig.
    A normál hordótorzítás a kép szélein látszik azzal semmi gondom nincs, ami a kép közepén van terület az viszont elfogadhatatlan nemhogy egy 250ezres telefontól de egy 50ezrestől is. Először akkor tünt fel amikor a monitort fotóztam hogy mennyire nem tégalap forma lett, később megpróbáltam másik telefonnal és azzal semmi gond.
    Már megszoktam hogy a samsung termékek nem sikerülnek elsőre. A 65"-os tv-t (1M)is cserélni kellett mert botrányos csíkos foltos képe volt, aztán kijelzőcsere után is ugyanolyan maradt, adtak csereutalványt, az MM-be a 3. és egyben utolsó tv amit kibontottunk annak volt rendben a képe, a többi olyan volt mint az enyém két függőleges sötétebb csík volt a képen. Hibás széria. Azóta is hibátlan már több mint két éve amit elhoztam végül.

Új hozzászólás Aktív témák