Új hozzászólás Aktív témák

  • cousin333

    addikt

    válasz #54715584 #32233 üzenetére

    :W

    "A minimális használatot te szajkózod"

    Idézet tőle (elvégre mégiscsak róla beszélünk): "reggel 7kor vettem le a töltőről, és alig használtam!". Igazad van, hiszen azt írta, "alig" és nem azt, hogy "minimális". Nálam mondjuk a kettő ugyanazt jelenti ebben a szituációban.

    "Persze, hogy hüledezek"

    Elsőnek elég lenne eldönteni, hogy akkor most sokallod, vagy kevesled, mert egyre zavarosabb a dolog. Te sokat használod, bőven kibír egy napot, neki minimális alig használattal 24 óra alatt vége, és szerinted ez (nem) használás.

    "Azt sem tudjuk mitől merül ennyire,..."

    Most akkor még egyszer: sokat bír, vagy túl gyorsan merül szerinted? Mellesleg ő sem tudja, mitől merül, éppen azért írt ide.

    "azt főleg nem, hogy milyen használati szokásai vannak."

    Pedig közvetve ezt is írta: olyan szokásokkal, amivel eddig 20%-ot fogyasztott, most meg 40%-et. Ez szerintem sem frankó.

    "A több száz órás készenléti időt meg nem kell mindig elhinni. Mert akkor tényleg minden ki van kapcsolva"

    Azt írtam, hogy "Mindent kikapcsolva legalább egy hétig mennie kéne...", ebbe szerintem benne van a mindent kikapcsolva, nem? :)

    "De nem azért veszi az ember a telefont, hogy kikapcsolva bámulja"

    Most akkor elérhető a "több száz óra" - mellesleg 1 hét, amit írtam az 168 óra, nem "több száz" - vagy nem? Te írtad hogy mindent kikapcsolva igen. Nem az volt a kérdés, hogy tipikus-e ez a felhasználás, hanem, hogy egyáltalán képes-e rá bekapcsolt állapotban. Igen, képes.

    [ Szerkesztve ]

    "We spared no expense"

Új hozzászólás Aktív témák