Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Necroman_Mk2

  senior tag

  Elsőre a régi vicc jutott erről eszembe:
  - Honnan tudod, hogy lehallgat a KGB?
  - Eggyel több szekrény van a szobában. :D

  Amúgy szép dolog a hazai piac patronálása, meg hogy pl. Facebook helyett vKontakt legyen alapból feltelepítve, de ismerve az eddigi tapasztalataikat nem lenne meglepő, ha az állami kontrollt kívánnák kiterjeszteni, akár Kína szintre is. Nem beszélve egyéb backdoor, illetve nem kívánatos, pl. auto-cenzor vagy megfigyelő alkalmazásokról. Bár aki képzettebb informatikából, az pl. egy PC-laptop esetén vásárlás után leradírozhat mindent, és egy clean installal azt tesz fel, amit akar.
  Mondjuk a 3200 dolláros büntetés az egy globális vállalat számára tényleg aprópénz (kb. egy nyugati alkalmazottuk havi fizetése), a tisztségviselőket azonban már súlyosabban érintheti egy 800 dolláros csekk...

  (#2) t72killer A médiafogyasztási statisztikák szerint az idősebbek tájékozódnak csak tévéből, a fiatalabb generációk már a netről szerzik be főleg az információkat és a híreket. A ruszki vezetés ezért próbál ismét erőből piacot szerezni, nehogy a hivatalos propaganda mellett más, velük szemben kritikusabb álláspontok is eljussanak a tömegekhez.

  [ Szerkesztve ]

  "Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"

 • Necroman_Mk2

  senior tag

  válasz Itt Nokia #5 üzenetére

  Mobil eszközön mondjuk nem, de Windows PC-n igen.

  "Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"

Hozzászólok Aktív témák