Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • tibaimp

  őstag

  Első perctől nem volt épkézláb szoftver hozzá! Egyébként a 2007-es Colector's Edition verzió!

  A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

 • DeathAdder

  veterán

  Lehet csak túl nagyok az elvárásaim, hogy 30 ezrekért minőséget kapjak.

  Én is szétszedtem, összeraktam többet is, de a minősége ugyanaz a rideg műanyag, a csavarok szintén, semmiben nem különbözik egy olcsó egértől.

  Kicsit fáj azért hogy a másik szobában van egy 13 éves párszáz Ft-os A4 tech ami napi sok órás használat után sem kopott meg, vagy lett mikrokapcsolós :N egyedül a gyári teflon talpak kezdtek el lejönni róla így 10+ év után, közben én 6 vagy 7 drágább egeret elfogyasztottam ezidő alatt, nyilván a szenzor ég és föld, de most nem is erről van szó :N

  Lehet hogy ennyire peches vagyok, vagy csak Te szerencsés az abyssus-al, de kb bármilyen egérre ráguglizok szembejön a felhasználóktól, hogy pár hónap után mikrokapcsolósok.

  Nem tudom milyen extra igénybevételt kaphat tőlem, még csak nem is csgo-zok vagy ilyesmi.

  Egyedül a deathadder 2013 volt az aminek a háza nem fényesedett ki, és az oldal gumiborítások sem váltak le (viszont gyorsan mikrokapcsolós lett az is), de az új Elite-ről már 2 hét után elkezdtek lejönni a gumik és csúnyán kopott is, haveromnál dettó sőt az övé 2 hónap után mikrokapcsolós is lett, egyszerre vettük egy helyen az bécsi Saturnban.

  Ő vett egy Blackwidow chromat is, amin néhány nap után megbolondult az RGB a numpadon, a billentyűk már fényesek és az E gomb nem működik, a csukótámasz foszladozik. Nekem a blackwidow 2016-al egyelőre nincs ilyen problémám, a ledek jók, a gombok működnek, de a keret ahol hozzáér a kezem az már néhány hónap után kifényesedett :D de nagyobb bajom ne legyen vele

  You'll Never Walk Alone

 • Amerigo57

  aktív tag

  Pillanatnyilag nem sok helyen kapható még a Razer Basilisk V2 .
  Ismerősöm a itt rendelte meg , nála próbáltam ki.
  Ha lejjebb megy az ára , akkor veszek én is egyet ,
  addig maradok a Fnatic Clutch 2 , és a Mionix Naos 7000 -nél.

Hozzászólok Aktív témák