Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Várni, csak várni... :-)
-
carl18
addikt
Na mi lesz ebből, senki se tudja. Nem rég volt hgy hír hogy leléptek a pénzel.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Diokhan
addikt
Na és akkor mi az oka a parasztvakításnak? Az elsőt kiadták, aztán szabira ment a project vezető? Mindenki tudja, hogy hogy megy az ilyesmi, a lényeg, az üzlet.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
Szerintem ez az egész konzol gyártás história is egy nagy kamu. Páran leültek, kitalálták, hogy hogyan húzzanak le súlyos milliókat emberektől, és ennek az eredményét látjuk most. Nem elsz ebből a konzolból semmi, hiába ígérgetnek ezek bármit is.
Olvasom, hogy nem könnyű hardvert gyártani, meg hogy nem gondolták át, hogy mire vállalkoztak. Dehogynem... Soha nem is akartak gyártani semmit, csak pénz kellett...
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
azbest
félisten
nincs azzal baj, hogy van lehetőség kisebb projekteknek is elindulni. Vannak sikertörténetek is. A kockázati tőke befektetők, ha nem látnak benne fantáziát, vagy számukra elég nagy arányú profit lehetőségét, akkor nem foglalkoznak vele. Persze az ilyen támogatás is kockázattal jár, van hogy bebukás a vége.
-
anulu
félisten
muhaha, újabb "közösségi finanszírozás". először csinálják meg, utána majd a közönség eldönti, hogy megveszik-e.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
sad_Vamp
őstag
válasz #92253184 #13 üzenetére
a konzol nem, de pl a ha KS-nél backels akkor bizony az adataid eljutnak a készítőhöz.... gondolom az Indiegogo-n sincs ez másképp
(és ha "valaki" akarja, akkor bizony ezeket az adatokat másra is felhasználhatja)
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
Syl
nagyúr
-
törölt tag
Az általad idézet mondat arra volt a mentség, hogy miért nem tudják kiszállítani a konzolt a támogatóknak.
Kérlek magyarázd már el nekem, hogy tud egy termék kémkedni utánam, ami a legjobb esetben is egy raktárban csücsül be csomagolva?
Olvasni kellene a hírt amihez kommentelünk, ez tény. -
Csapoati
nagyúr
Vaporware szagot érzek.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
félisten
Így kell egy rederelt vicc videóval milliókat keresni. Végső soron ügyes húzás.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
törölt tag
Mégis ez a konzol ez hogy tenne ilyet? Megosztanád velünk kérlek? Tényleg érdekel...
Se bt, se wifi, se más hálózati kapcsolat, max tv-re tudod kilökni kábellel. Azért ezzel nehéz lenne... Főleg hogy mint a hír is írja gyakorlatilag senkinek nincs ilyen még.
Egyébként én se vagyok meggyőzve továbbra sem, hogy ezek a startupok megérnek nekem bármennyi pénzt. Nagyon nagyon elszórtan olvasok olyat, hogy valóban megvalósul amit ígérnek, valóban működik, és még supportot is esetleg későbbi fejlesztéseket is kapnak nem egy "as is" jellegű termék landol a vevőnél. Talán egy maréknyi ellenpélda van sajnos max.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
"alapvető változtatásokat és fejlesztéseket eszközöltek menet közben a felhasználói élmény fokozása érdekében."
Ez mostanában nem hangzik jól, mert azt szokta jelenteni, hogy szétkémkedik a felhasználót, aztán a beszerzett adatokat továbbítják harmadik félnek és közben a termék egy rakás sz...
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s