Hirdetés

Keresés
 • hunluki

  fanatikus tag

  Ezen én is meg szoktam lepődni, eddig életemben összesen egy telefont sikerült megtörnöm, az pedig egy 3410-es nokia volt én meg kb 17 éves, koncerten kiesett a zsebemből és megtiportam bakancsban. Azóta volt nem egy telefonom, azokból is rengeteg ami törékenyebb fajta, ráadásul tok és védőfólia nélkül, mégse volt egyiknek sem baja. Mondjuk azon állatfajba tartozom akinek almás kábelt se sikerült még kicsinálni, igaz azt a filozófiát követem hogy egyszer kiadok több pénzt és utána vigyázok rá.

  Így van 9 éve ugyanaz a madzagos fülesem, géphez kb 12 éve ugyanaz a mikrofonom/hangfalam, összes ép telefonom családtagoknál (azóta valamelyik már megtörve), de még működő p1-2-3-as gép is van a pincében. És nem, nem lomgyűjtés, ami nem működik úgy vágom ki azonnal hogy öröm nézni.

  Meg lehet ezt oldani csak szerintem a legtöbb ember sz.rik bele.

  [ Szerkesztve ]

 • AxBattler

  PH! félisten

  hány ember szaladgál pókhálós kijelzővel. Főleg a tinik. Mondjuk náluk meg is értem. Pénz nincs cserére
  És a felsőkategóriás készülék nem volt drága? Csak mert főleg iPhone-okat látok bepókhálósodva. Röhej, hogy nem bírnak rakni a 200k HUF-os készülékre egy pár ezer forintos tokot, meg fóliát. :U

  .............................. "Cable management is for the weak!" ................................

 • oriic

  HÁZIGAZDA

  Az ilyenekbol lesz az olyan hirdetes hogy:

  "Kicsit karcos, de a mukodeset nem befolyasolja..."

  Live-Die-Respawn

 • Necroman_Mk2

  senior tag

  Ezen én is nagyokat nézek mindig, és a fejemet csóválom. Nem vagyok tisztában a szervíz árakkal, mert nekem szerencsére eddig nem tört el egyik mobilom kijelzője se (és ezt a jó szokást meg kívánom tartani :DDD ). Pedig nem tartom se előlepos tokban, sőt, a fóliát se nagyon preferálom; utóbbi olcsó megoldás, de egy idő után a szélein felenged, amitől belemegy alá a kosz, szintén rontva az összképet.
  Az viszont biztos, hogy ha esetleg betörne a kijelzője, akkor vinném szervízbe, és valahol máshol húznám meg a "költségvetést". Mivel átlag 2-3-4 évente cserélem le a mobilt, ezért ez nálam ez egy belefér dolog, de továbbra is: legjobb orvosság a megelőzés.

  Ugyanakkor a törött kijelzőre is vannak kreatív megoldások :))

  (#9) PeachMan Kíváncsi vagyok, hogy a párod/feleséged milyen módon ejtette le a készülékeket, azaz mit csinált még közben.

  [ Szerkesztve ]

  "Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"