Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Talán ezt már kicsit jobban csengőre fogják magyarra fordítani, mert ez az "Eredeti Windows, Valódi Előny" azért elég rosszul csengett az angol verziójához képet.
-
VladimirR
nagyúr
marmint valtoztatnak?
-
Penge_4
veterán
Annyi előnye van, hogy ha telefonos supportban valaki azt mondja "Üsd ki a WGA-t", akkor a hüjegyerek nem esik neki kalapáccsal a videókártyájának.
-
-
aktív tag
Ennyiben volt igaz a kifejezés, de igazából ez csak kozmetika/plasztika a dolgon. Hiszen nem előnyhöz jut az aki megveszi, hanem ahhoz amiért fizetett, aki meg letöltötte (és megbukik) azt bünteti. Igazából a helyes neve ez lenne: Kalóz Windows, Valódi Szivatás. Ez igaz még kevésbé hangzik jól.
-
rootkiller
őstag
Csináljanak a Windowsból is otthoni és iskolai verziót 5-8k-ért, akkor kevesebb lenne a kalóz, annyit mindenki tud áldozni rá, aki meg nem, az hazudik, vagy ne vegyen gépet. Kicsit sok a 30-40k a Winért, ahogy a 60-100k az Officeért, ezért van 15k-ért otthoni. Ezt kéne megjátszani Win-ből is mondjuk, hogy 18-20k-ért kapsz otthonra használható Win-t meg Office-t is, és akkor megveszik az emberek.
Bár nem tudom otthoni officeból mennyi megy el...Egyébként meg valóban jó dolog, ha megveszed, már ha van rá.
Amúgy meg tény, hogy mindig csináltak működő törést, és ezután se lehet ezt, meg úgy egyáltalán a kiberbűnözést kiküszöbölni, felszámolni, stb.
Artengo TR 990 Pro
-
WonderCSabo
félisten
Mondjuk azt nem írja a hír, h. a védekező technológián változtattak volna, de gondolom igen.
-
moonman
titán
válasz rootkiller #20 üzenetére
iskolai verzió 0 ft. az a 30-40k amúgy bruttó 28, a 60-100k-s Office pedig 18. 3 gépre.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
írhatnál egy hszt a 7 milyen típusok, milyen hozzáféréssel mennyibe kerülnek, hány gépre telepíthetők etc, magánszemélyek, illetve jogi személyek számára, mert vagyunk jó páran kis bt-vel etc, szóval megnézni, hogy melyik éri meg jobban.
szerintem sokunknak segítene kiigazodni.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Gregorius
őstag
mi a baj ezzel Valódi Előny elnevezéssel?
Az elnevezéssel konkrétan semmi. Viszont a vonatkozó sajtó a Microsoft ballépéseire alapozva az elmúlt években kialakította az emberekben azt a pavlovi reflexet, hogy aki meghallja a nevet, azon rövid időn belül kitör az ideges szemrángás. És nem azért, mert nem teljesen legális a rendszere. -
moonman
titán
egyelőre nem tudni az árát, de annyi biztos, hogy a Vista olcsóbb lesz, a Win7 pedig kb. a Vista pillanatnyi árába fog kerülni. a licenctípusok is maradtak a régiek, mindegyiket megveheted magánszemélyként és cégként is, kivéve az Enterprise-t, amit csak volume-ban. ez ugye a Win7 esetében funkcióiban megegyezik az Ultimate-tel.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
értem.
megvárom még, hogy a cég ad e enterprise-t nekünk dolgozóira, office2007 enterprise-t meg is vettem, mert volt. talán felveszik a 7-est is programba, mert akkor fullos 7-em lehetne.
ha nem, akkor viszont csak sima alap 7-est veszek, mert az ultimate horror áron lesz[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
E-Max
tag
Iskolai verzió ugyanannyi mint a többi windóz.
Az egyetemi kerül 0ft-ba.
A nem leggagyibb windóz:30.000
A 18k-s office pedig az otthoni, tanulói verzió, pont arról volt szó, hogy windows-ból is kéne ilyen, mert a nem otthoni, hanem a rendes office csomag: 67.000# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
moonman
titán
"A 18k-s office pedig az otthoni, tanulói verzió"
amiben ugyanazok az alkalmazások vannak, mint a Standard-ben, kivéve Outlook-ot."a rendes office csomag: 67.000"
miért csak a Small Business számít "rendesnek"? a Standard vagy a Home & Student mire nem jó? -
E-Max
tag
21-ért már egész jó...
Ha jól tudom, akkor soho kiadásban csak word, excel, powerpoint van benne.
Egyébként egy apró kérdés fogalmazódott meg bennem, fél éve Win7 betát használom, build 7000-et megjelenése óta, minden gépemen, nagyon jó oprendszer lett, szeretem is, de mi van, ha én azt óhajtom, hogy adatvesztés nélkül(azaz ugyanúgy minden telepített programot, könyvtár szerkezetet megtartva akarok váltani teljes verzióra, mert valószínűleg megveszem, ugyanúgy, ahogy Vista Business 64-et is.# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
Új hozzászólás Aktív témák
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Mostantól egyedi audioprofilt generál a PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mozilla Firefox
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen