Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • gejala

  senior tag

  Ezek nekem mind pozitívumok. Az eredeti már megjelenésekor is gagyi volt, ma meg már vállalhatatlan az egész. A park például az egyik legcikibb helyszín az egész szériában, hála égnek, hogy ezt kidobták.
  Ráadásul az eredetit az is kettétörte, hogy már nem survival horror, mint a 2, de még nem is akció, mint a 4. Két szék között a pad alá tipikus esete. A 2 és a 4 is örökre megváltoztatta az utánuk jövő játékokat, a 3 meg egy nagy semmi lett, ami csak Nemesis néhány jelenete miatt emlékezetes.
  A Remake viszont egy non-stop bombasztikus akciójáték lett néhány egészen őrült jelenettel. Teljesen fölöslegesek lennének ide a hülye puzzle-k, miközben világvége van, egy 3 m-es rakétavetős biofegyver üldöz és mindjárt jön az atom is. :D

  [ Szerkesztve ]

 • gejala

  senior tag

  Én is előrendeltem és 80-100 órát tuti beleteszek majd. A 2-be is belement egy százas.
  A 3 nem működne olyan játékként, mint a 2, már csak a helyszín miatt sem. Szerintem ez volt a legjobb megoldás, hogy lineáris akciójátékot csináltak belőle, ahol jelenetről jelenetre futsz. Így ez lehet az a játék, amilyennek a 6-t is akarták, csak ott ugye csúnyán kisiklott az egész.

  Aki meg rövidnek tartja, annak szintén ajánlom figyelmébe a 25-30 órás 6-t. ;] A kevesebb néha több.

  [ Szerkesztve ]

 • gejala

  senior tag

  A park egy backtrackelős hülyeség, a boss (Gravedigger) meg totál felesleges és nem is jó.
  Az nem lenne baj, hogy van ott egy park, csak nem ilyen formában kellett volna.

  Survival nem attól lesz egy játék, hogy nehéz, hanem a játékmenet miatt. RE2 assisteden rendkívül könnyű, mégis a survival horror definíciója. Technikailag a 3 survival horror, de már nem tisztán, mert elkezdtek akciójáték elemeket belepakolni (dodge, nagyobb tűzerő). Csak akkoriban ez még nem volt kiforrott.

  A puzzle-k létével sincs baj, csak nem a hülye 90-es évekbeliek kellenek, mint a 3-ban is a music box baromság. Na meg egyébként is inkább zárt hubszerű játékokban jók, mint a mansion vagy az RPD. Városi utcákon jó eséllyel csak zavaróak lesznek.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák