Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
igen, de a használótábor miatt 1 IE hiba lehet nagyobb piac, mint 10 mozilla.
az Apple termékek biztonságtechnikailag még mindig a Microsoft mögött kullognak, de ez egy ideje nem is kérdés. viszont mivel kevesebben használják, nem éri meg ezekkel szarozni még és emiatt a hétköznapokban biztonságosabbnak mondható ebből a szempontból. de azért az elég feltűnő, hogy már sokadjára ezeket törik fel elsőre és a nagy Snow Leo-s 'biztonsági fejlesztések'-ből megint szar se lett..
szvsz a legnagyobb baj egyébként az, hogy lehet hogy ez automatikusan lejön winupdate-tel, de a legtöbb 'hozzáértő' egyből kikapcsolja ezt, mert hogy 'lassítja a gépet', meg XP-s időkből maradt az a rossz berögződés hogy 1-2 update után meghalhat a rendszer.. :S
a másik nagy szar dolog, hogy lehet hogy az IE biztonságilag jobb az összes többi megoldásnál, viszont én ahány cégnél voltam, illetve ügyvéd anyámnak köszönhetően a netes cégeljárási dolgokba is betekintést nyerhettem, szóval ezek mind ott kezdődnek, vegyük le a biztonsági szintet erre, vegyük ki a pipát onnan, és így amikor a legfontosabb lenne a maximális biztonság, pont akkor lesz szükségszerűen a legkisebb. meg tényleg, a 6-osnak köszönhetően én is csípőből firefoxot használok ha Windows előtt vagyok. ezért lenne jó a Microsoftnak valami új böngészőt (Gazelle, volt erről is szó valamelyik cikknél - aztán ki tudja mi lesz belőle) kreálni és ezzel ezeket az urban legendeket kiirtani a köztudatból
Új hozzászólás Aktív témák
it A hiba súlyossága indokolja a gyors intézkedést.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mobil flották
- Yettel topik
- Androidos tablet topic
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...