Új hozzászólás Aktív témák
-
Briarheart
csendes tag
Ez törvényszerű, hogy egy népszerű márka esetében gyakran kialakul egyfajta ellenszenv... mert ugye sok embernek olyan van, mindenhol azzal a márkával találkozik és herótot kap tőle... általában ezeknek a lehúzó véleményeknek nincs alapja, egyszerűen ezek az emberek nem szeretik a márkát. Ennyi.
Nekem eddig 3 Samsung telefonom volt, egyikkel sem volt baj.
(mellesleg ahogy nézem a 4. is az lesz) -
törölt tag
-
danikollar
őstag
Nálunk is sok Samsung termék van és nincs velük baj, ellenben LG-vel szinte csak rossz tapasztalataink vannak. Szerintem ez nem véletlen.
-
Remus389
veterán
válasz
Tesztelo.hu #62 üzenetére
nekem is jó tapasztalataim a Samsung termékeivel
7 éves Samu vinyó vígan fut
3 éves LCD LED tv szepen működik
i9000 Galaxy s -em van 2010 óta...
és sorolhatnám...
talán nem véletlenül lettek /lesznek lassan vilagelsok mindenben
viszonylag elfogadható áron, jó minőség...
értetlenül állok az olyan beszámolók előtt hogy minden Samsung terméke ami volt, elromlott, hát...
ha ez általános lenne már rég csődbe mentek volna... szerintem ellenszenv motiválja ezeket a hsz-eket, meg nekem pont ellentétes a tapasztalatom
-
Tesztelo.hu
senior tag
Apámnak van egy idén 3 éves Samsung LCD tévéje. Semmi baja, pedig naponta megy 5-6 órát. Nekem van 2 db Samsung vinyóm, legalább 6 évesek. Semmi bajuk, szintén naponta használva. Frissítésekről még nincs nagy tapasztalatom, de az öcsém S3 minijére már többször jött ki frissítés, és az én S4-em is már 2x frissítette magát a 2 hét alatt, amióta megvan. Előtte LG telefonom volt (Optimus 2x), amire csak a vásárlók felháborodása után adták ki a 4.0-t, és az is döcögős lassú volt. 2.3 és a 4.0 között pedig kb. 1,5 évig semmilyen frissítés nem volt.
-
domi007
őstag
Az Apple is kipukkadt, majd a Samsung is ki fog, ez már csak ilyen.
-
randras
veterán
válasz
Silentfrog #46 üzenetére
Felhő?
-
törölt tag
válasz
Silentfrog #44 üzenetére
Fontos adatokról (itt most nem a mindenféle letöltött sorozatokra kell gondolni) illik biztonsági másolatot készíteni.
-
Silentfrog
veterán
válasz
#65675776 #35 üzenetére
Mókás,mert vehet, kaphat Samsung hdd-t. Nekem egy meghalt és helyette küldtek Seagate merevlemezt papiron, de a matrica rajta még Samsung. Ez olyan Seagate-Samsung összeolvadás.A sorozatszám szerint Seagate de a hdd Samsung.
/gondolom sokba került volna az átmatricázás!/
-
Béééla
őstag
Most csak a legutóbbi a Mini 2 mizéria (sajnos engem nagyon érint) de attól még a Samu rendszeresen eljátssza, és igen, sok másik gyártó is (mint a Moto Defymnél vagy a Desire)
kollégák, ki lesz írva ezentúl, hogy milyen telefont vettem, és azt kerüljétek, mert nem jön ki rá frissítés -
törölt tag
Akkor erre a környékre nem hoztak a legendásan jó Samu HDD-kből, mert hullottak, mint a legyek. Csak Samuból (ami az eladások ~15%-át tette ki a WD ~50%-ot) önmagában több halálozott el, mint az összes többiből együtt. Nem véletlenül nem is foglalkoztak már vele, inkább eladták az egész részleget a vérbe. Csak a veszteséget termelte a sok RMA miatt.
-
rasky
senior tag
Nekem eddig majdnem (!!) minden Samsung termékemmel gond volt. DV kameránál, garancia lejárta után pár nappal elromlott a külső kijelző. Galaxy S telefonnál ugye a beégő amoled kijelző, undorító. Az első LED TV, bírta 3 hónapig, majd utána megjelent rajta egy statikus folt. Szerencsére 2 hónap után kicserélték újra...abban a wifi nem működik. A másik szobába vett TV olyan bevilágítós volt megvétel után bekapcsoláskor, hogy az is ment vissza 3 napon belül. TAB2 10.1 kijelzőjének egyik fele sárga volt működése közben, az egyik szervizes elismerte, a budaörsi telemax hibátlannak minősítette, majd összekarcolt kijelzővel küldte vissza.
Összefoglalva azóta nagy ívben kerülöm a cég termékeit és minden ismerősömet lebeszélem a márka vételéről
-
Béééla
őstag
Rendszeresen eljátsszák a nem adunk ki frissítést, helyette egy újabb szériás telefont az új szoftverrel és gyakorlatilag megegyező vassal.
Filléres alkatrészeken spórolnak, a tervezett elévülés a Samunál tökéletesen működik - egy időben szervizestől hallottam, hogy a Samu ha valamire 3 év garit ad, akkor 3 év 1 hónap múlva döglik meg és precízen.
Nagyfater TV-je egy kiszáradt kondi miatt hülyült meg úgy, hogy bekapcsolt éjjel, nem vette be a távirányítót, meg csak úgy random gombnyomásokat érzékelt. Persze gyakorlatilag néhány nappal a gari lejárta után.Samuékkal a gerinctelen hozzáállás a baj. Amellett hogy raklapszám gyártják az ipari hulladékot drágán, még arra is volt pofájuk, hogy bérkommentelőket vegyenek. (viszont legalább azt nagyon szépen oldották meg: egyetemen lehet nyomkodni táblát, ha megcsinálsz valami lóf*szjátékban egy pályát, akkor lehet jelentkezni "tesztelőnek", az interjún derült ki, hogy a tesztelés abból áll hogy mindenhol terjeszteni kell hogy mennyire jó kis cég meg milyen jók a termékek)
-
randras
veterán
A Samsung tévék legendásan szarok, a vinyóik meg legendásan jók, de a telefonjaik lehetnek akármilyenek, nekem biztos nem kellenek, és ezzel ahogy látom egyre többen vannak így.
-
Peat;)
veterán
Termékenként és modellenként változik a Samsung termékek minősége. Ezért nehéz is kiigazodni mely modellek a megbízhatóbb darabok, a HDD/SSD fronton pl jó hírük van. De TV esetében nem annyira, klímánál olyan semmilyen hírnevük van, nálunk egyiknek tönkre is ment az lcd kijelzője. Telefonjaik közül rengetegen ósdi software van, azzal is szívok. Szóval becsapós egy márka, mert vannak nagyon jó termékeik is, de többségében szerintem csak átlagos szintet érnek el. E mellé jön a nagyon erős marketing, kommunikáció, szerintem ebben léptek el igazán a versenytársaktól. Ráadásul az erős marketing miatt elég nagy hype lengi körül a gyártót, leginkább a telefonok esetében, számomra érthetetlen módon. (igaz samu az ifjú titán ki legyűrte az applét is bizonyos szempontból, de ettől még nem jelenti azt hogy jobbat is gyártanak, pláne általánosítva)
A tankerhajóknál, építkezési munkagépeknél nem tudom mi a helyzet, de igazából a méreténél fogva jóval könnyebben tud piacot szerezni a Samsung, belefér az alacsonyabb haszonrés egy számukra gyengébb szegmensben, aztán ha megerősödnek akkor árat is emelnek. Pl. telefonok, tv-k. -
llaszlo
veterán
Lassan minden samu lesz. Mint a Pusztítóban ahol minden étterem Pizza Hut volt. A samu már kb szinte totál monopol helyzetben van. Alig van olyan cucc amit nem gyártanak. Autót, hajót, talán még repülőt is. A tech és háztartási ipart már kár is említeni. Annyira mégsem gyártanak gagyit, hogyha ennyien megveszik. Sőt.
Dél Korea lesz az új nyugat aztán mi fogunk éhbérért nekik gürizni. Nem annyira utópisztikus ez.
-
danikollar
őstag
Azért kétségbe nem kell esnie a telefonos adatok miatt sem.
-
llaszlo
veterán
"A dél-koreai gyártó összességében minden eddiginél jobb eredményeket produkált, de legfontosabb részlege, az IT & Mobilkommuinkáció kevesebb profitot hozott, mint egy tavaly.
Minden eddiginél magasabb bevételt és nyereséget jelentett a Samsung,"
A profit mióta =/= a nyereséggel?
-
vimes
senior tag
Mivan, jól fogy a hűtő, meg a porszívó?
Am nem annyira meglepő, h nincs annyi profit a mobilokon, nem viszik úgy az S4-et se, mint ahogy várnánk, az S3 nagyobb durranás volt. Arrol nem is beszélve, mit müvelnek a 0-50k kategóriában, pl. fame. Talán kezdenek rájönni az emberek, h van ám mobilos világban élet a Samsungon túl is. Nálunk is vannak Samsung cuccok otthon, semmi gond nincs velük, de most már nem vennék tőlük telefont, mást igen. -
kispecek
aktív tag
Én a helyükben még karácsonyig kiadnék vagy két S osztályos modellt.......
-
kengyel
nagyúr
Miért lehet az, hogy ezen nem lepődtem meg
-
randras
veterán
Főleg azon félelmek miatt, hogy a ... Galaxy S modelljei is veszítenek lendületükből.
Ez félelem? Szóval csak én látom úgy, hogy már ez történik?
Új hozzászólás Aktív témák
it A dél-koreai gyártó összességében minden eddiginél jobb eredményeket produkált, de legfontosabb részlege, az IT & Mobilkommuinkáció kevesebb profitot hozott, mint egy tavaly.
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- macOS PC-re
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Hardcore café
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- ÚJ 4K CORE I5 14600KF SSD Gamer Erőmű PC 32Gb DDR5 6000 1.0TB SSD EVGA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest