- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Linux Mint
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Padavan firmware
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kammerer2
tag
válasz
macilacipaci #981 üzenetére
Akkor a jelek szerint a telefon belső töltésvezérlése van elromlófélben. Lehet, hogy megérné megjavíttatni.
-
Kammerer2
tag
Az enyém akkuja érzésre megvan még úgy 90-95%-os, nem érzek semmi problémát.
Elavultság se gond egyelőre - amíg a vírusvédelem nagyjából napi rendszerességgel frissíti a szignatúra-adatbázist. -
beef
őstag
válasz
macilacipaci #977 üzenetére
Nem lehet, hogy valahol kontakt hibás a kábel vagy a csatlakozás piszkos?
-
válasz
polgaripeti #975 üzenetére
Nem tudom ti mit csináltok nekem több napot is kibir. 30-80% között töltöm.
-
polgaripeti
csendes tag
válasz
macilacipaci #974 üzenetére
Nekem még használható az akkuja. Több mint 1 napot bír használat mellett. Szeretem ezt a telefont, nem akarom még cserélni.
-
macilacipaci
csendes tag
válasz
polgaripeti #973 üzenetére
Szerintem lassan a telefon is felejtős. Az enyémet már alig lehet tölteni és akkor is 10w a 30 helyett.
-
beef
őstag
válasz
polgaripeti #971 üzenetére
A play-t is frissítsd (25.03.01), bár valószínű nem az okozza. Utána úgy is kér egy restartot, az sem árt.
-
beef
őstag
válasz
polgaripeti #969 üzenetére
Ha belépsz a beállítások -> Jelszó és biztonság -> Rendszerbiztonság
Ott milyen dátumok vannak a biztonsági frissítés és a google play-rendszerfrissítéseknél? -
beef
őstag
válasz
polgaripeti #967 üzenetére
Ő azt kérdezte, hogy minden külső .apk-ra ezt mondja?
-
Kammerer2
tag
válasz
polgaripeti #964 üzenetére
Többféle alkalmazással is kipróbáltad vagy csak eggyel?
-
beef
őstag
válasz
polgaripeti #964 üzenetére
Próbáltál másik file kezelőt letölteni és azzal?
-
Kammerer2
tag
válasz
polgaripeti #959 üzenetére
Nem ezt kérdezted, de én is csak azt tudom válaszolni, hogy nálam lehet, gond nélkül.
-
Nerazim
őstag
Udv!
A13 on vagyok. Valaki probalt mar custom romokat? Sztem mar epp itt az ideje. -
válasz
polgaripeti #959 üzenetére
Na mér? Hiszen lehet.
-
polgaripeti
csendes tag
Sziasztok. Ha letöltök egy apk-t miért nem lehet telepiteni?
Ismeretlen forrás bekapcsolva. Sehogy se megy. -
-
válasz
lac14548 #953 üzenetére
Nekem meg az a bajom hogy nem tudom asszonyt hívni vele már minimum egy hónapja. Digi mobil. Kétszer kicseng aztán foglaltat jelez, neki meg küld egy hívás értesítőt. Nincs letiltva a számom nála. Ő tud engem hívni. Én is tudok más számokat hívni, bár más digis számot még nem hívtam.
-
lac14548
aktív tag
Van még valakinek ilyen készüléke? Tapasztalok mostanában egy hibát, kíváncsi vagyok más is találkozott e vele.
Csengőhangnak egy mp3 file van beállítva.
Ha hívnak akkor nem szól folyamatosan a zene, hanem szaggatott. Szól kb. 2 másodpercig, aztán nincs hang, megint szól pár másodpercig és újra "szünet"...A zene lejátszása amúgy folyamatos a zene lejátszó alkalmazással.
Újraindítottam, a zenét ki-be raktam csengőhangokhoz.Más ötletem nincs.
-
-
Kammerer2
tag
válasz
macilacipaci #946 üzenetére
Most frissítettem, úgy veszem észre, hogy sajnos eltüntethetetlen az a kereső. És ha már van, sajnos a reklámok egy része is eltüntethetetlen belőle. Alkalmazásokat ajánl eltüntethetetlenül.
Érdekes, hogy az eddigi tisztító éppen egy-két hete elkezdett abajgatni, hogy kevés a tárhely, szabadítsak fel. Eddig éveken át békén hagyott, akkor is, ha tömve volt a tárhely, most meg már szellős állapotúnál is abajgat. A frissítés után is azonnal nyomta az ijesztegetést. Gondolom, le kell majd állítanom az értesítéseknél.
-
macilacipaci
csendes tag
Jött frissítés a Realme 8 -rá. Kapott alul keresőt és tisztítót.
-
sunny1
tag
E között és a 9-es között variálok,és nem tudok dönteni.
Melyik éri meg jobban? -
Kammerer2
tag
A MiStore-ban a Börze menüpont alatt jónéhány bontott csomagolású, de gyári állapotú 8-as és 9-es kapható, elég nagy árengedménnyel.
https://mstore.hu/borze?sort=p.price&order=ASC&page=1 -
-
sunny1
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
A hivatalos m.o.-i forgalmazónál szeretnék egy ilyet venni.
Van valamilyen típushibája a telefonnak,amit érdemes tesztelni a vásárlás után?
Egyáltalán van típushibája? -
aelod
veterán
Srácok elhagyom a topikot. Meglett az utód (Redmi Note 13 pro). Egyelőre még nem laktam be így marad a realme.
-
-
jozefka83
csendes újonc
[kép] Sziasztok a karikázott részt hogy tudom eltüntetni?
Tegnap megjelent nagyon idegesítő. -
YarisTS
csendes tag
5G telefonokat néztem és próbáltam párat, mert tudja a csomagom. Becsúszott azért 4G is.
Oppo Reno 5Z 5G, Moto G72, G82, G84, Edge 30, Honor Magic5 Lite. Családba vettem még Moto G32-t 45-ért emagról, de az sem tetszett annyira mint ez.
Most úgy tűnik, hogy az Edge 30 marad páromnak. 68.190 Ft volt emagon a 8/256 modell.
Kamera volt amelyiknél jobb volt, de nem voltam maradéktalanul elégedett.
Ez a Realme 8 így 2.5 év után is tud 5-6 óra képernyőidőket. Mondhatom már, hogy a 49.990 Ft-os 2021-es Black Friday árat leszolgálta. 6/128 modell.
-
lac14548
aktív tag
Hello.
Nyakba akasztható tokot keresek Realme 8 (nem i, nem 5g, nem pro) telefonhoz.
Fontos a magyarországi beszerzés.
Külföldi rendelés nem jó.Univerzálisat találtam, ami csak egy kis "fülecske" amit a töltő csatlakozónál kell kidugni a tok alól, de az nem felel meg.
Esetleg tud valaki teljes méretű nyakba akasztható tokot?
Köszönöm
-
Új verzió F11
RMX3085_11_F.11 | Official version
felment hibátlanul.About this version
Security
Integrates the April 2024 Android security patch to enhance system security.System
Fixes some known issues and imiproves system stabilityBiztonság
Integrálja a 2024. áprilisi Android biztonsági javítást a rendszer biztonságának növelése érdekében.Rendszer
Javít néhány ismert problémát és javítja a rendszer stabilitását. -
Kammerer2
tag
válasz
macilacipaci #920 üzenetére
"egy Internet nevű alkalmazás."
Nyilván beépített gyári böngésző.
-
macilacipaci
csendes tag
Ma jött áprilisi biztonsági frissítés. F11. Az újraindulás után megjelent egy Internet nevű alkalmazás.
-
Kammerer2
tag
Ebben én nem fedeztem fel hibát, nálam a jelek szerint jól működik.
------------------------------------------------------------
Amiben ellenben fedeztem fel hibát.
Tavaly egy ideig visszatérő jelenség volt, hogy hívtak, a hívó félnél hosszan "kicsöngött", de nálam nem jutott el odáig, hogy a mobilom elkezdjen csörögni. Ilyen esetekben csak akkor csörgött a mobilom, ha a hívó fél rögtön másodszor is hívott.
A jelenséget a Telefon app spamszűrő szolgáltatása okozta. Amikor kikapcsoltam ezt a spamszűrős hívásazonosítási opciót, minden helyreállt. Na most a Telefon app másfél héttel ezelőtti frissülése után újra fellépett a jelenség, úgyhogy rögtön ugrottam az app beállításaiba, hogy biztos visszaállította magát spamszűréses hívásazonosításra. És lőn, megváltozott a beállítás módja, az eddigi egy kapcsoló helyett most már két kapcsoló vonatkozik erre, tehát az új kapcsolót is ki kellett iktatnom, és azóta rendben működik megint.Amikor korábban fennállt a hibajelenség (ugyebár a spamszűrés bekapcsolt állapotában), azt abból veszegettem észre, hogy a számítógépes hangszóróm cicergett, mutatván, hogy valami van, mégse csörög a mobilom. Amikor nem voltam a számítógép mellett, akkor legfeljebb csak utólag tudtam meg, hogy egyébként hívtak, de "nem vettem fel". Ezt a bekezdést tehát azért írtam, mert másoknál is fennállhat a hiba, és esetleg nem is veszik észre, hogy hiba van. Aki észleli, vagy legalábbis gyanús neki, hogy létezik nála is a jelenség, iktassa ki a spamszűrést a Telefon appban. Vagy a "biztonság kedvéért" mindenki iktassa ki - azzal persze kiteszi magát annak, hogy a nigériai herceg fogja felhívni, hogy segíts neki az öröksége felvételében...
-
Met
nagyúr
FB Messenger Chatfej (vagy minek hívják azt a kis kerek ikont amin a beszélgetésekre lehet menni) másnál jól működik?
F10 óta ha rányomok akkor nem arra a beszélgetésre visz ami éppen aktuális hanem a chatek ablakba.
Tegnap frissült a messenger de nem javult meg. -
lac14548
aktív tag
Felraktam én is az F.10 frissítést, mivel nem olvastam sem itt, sem külföldi fórumokban rosszat róla.
Elsőre megijedtem. Nagyon!
Megismétlődőtt a hírhedt GPS hiba. Egyetlen műholdat sem látott.
Jöttek a GPS fixáló, AGPS segéd programok, de semmi.
Újraindítás, ki/bekapcsolás. Semmi.Mérgemben félre raktam, hogy majd keresek előző verziót, hogy vissza rakjam.
1-2 óra múlva már újra megnéztem a műholdakat... És volt! Sok.
Úgy tűnik, hogy kellett neki egy kis (sok) idő, hogy lássa a műholdakat.
Más hibát nem tapasztaltam, az ikonok sem keveredtek össze.
-
-
aelod
veterán
-
toga77
tag
Nekem is megjött a frissítés 2 napja. Idáig hibátlan. Szerintetek jön még update, vagy ez volt az utolsó? Mondjuk így is nagyon meg vagyok elégedve a supporttal. Főleg Xiaomi után...
-
-
F10 megjelent a telón.
-
rob210
nagyúr
F09 nekem szépen teszi a dolgát, minden funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Volt már Realme 8 5G, Realme 8 Pro, de egyik sem volt különösebben izgalmas, vagy árazását tekintve kívánatos, most viszont itt a natúr Realme 8, ami a széria legjobb vétele.
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest