Új hozzászólás Aktív témák

  • szmar

    csendes tag

    válasz Petya25 #3736 üzenetére

    Ha jól emlékszem két olyan irányítási mód is van, ahol nem kell döntögetni, az egyiknél van egy kis kormány a képernyő valamelyik oldalán, és azt kell ujjal tekergetni, illetve van egy másik, amikor a képernyő bal oldalát ha nyomod balra megy, ha a jobbat jobbra. Ha mondjuk beállítod az utóbbit, és maximumra felveszed a segítségeket, sok pályán meglepően sokáig elmegy magától az autó, és ahogy írtam, a melbourne-in egyik másik körbe is ér.
    Na most azt, hogy értelme mennyi van, azt nem tudom pontosan mire értetted, de ha az irányítási módra, akkor pl. annyi értelme van, hogy a buszon mondjuk egy kráter jellegű kátyúba való behajtáskor ne forduljon el a kocsi amivel esetleg mész, derékszögben a pályáról.
    Ha arra gondoltál, hogy annak mennyi értelme van, hogy a kocsi magától menjen, vagy legalábbis kevesebbet kelljen vele foglalkozni, akkor lehet hogy még nem csak valami más tevékenység mellett játszol, de idővel vagy eljutsz ehhez a szinthez a játékban, vagy megunod és letörlöd. Elég sokan vagyunk szerintem úgy a fórumon, hogy nem töröltük le, és ha éppen nincs más dolgunk, megyünk az éppen legjövedelmezőbb pályán néhány kört

Új hozzászólás Aktív témák