Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
dagonya
aktív tag
az AMD akkor lenne abszolút sikeres, ha terméket egyáltalán nem is prezentálna, csak szlogeneket, meg bejelentéseket. abban 110%-os. de már évtizedek óta várjuk azt az áttörést amit "majd most" "majd jövőre" "majd az új cpu" "majd az új vga" hoz. most épp "majd az új epyc" rúgja rá az ajtót az akármire, csak eddig nagyon sokszor ez az ajtó rugós csapóajtónak bizonyult. értem én ezt a focidrukker hozzáállást, hogy asszerint szurkolok gyártóknak, termékeknek hogy melyik a szimpibb, de ez mikor számított egy cég piaci sikerében? hát pont azt látjuk, hogy a nyamvadt intel ennek a tökéletes ellentétével nem rárúgta az ajtót a bármire, hanem falastul döntött be minden bejáratot. és pont nem a termékei minőségével és a legkevésbé sem szimpi, aranyos piacpolitikájával. szóval oké ez a kincstári optimizmus, hogy az "AMD majd most" csak nem tudom mire alapozva ennyire kitartó bárki is ilyen tündérmesék készpénznek vételében.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph A Rome platformmal akkora előnyt kapart össze az AMD, hogy még az Opteron érában sem rendelkeztek hasonlóval.
- Macska topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- [Re:] Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Suzuki topik
- Házimozi belépő szinten
- [Re:] [Thomeee:] Eladó LG V30 64GB LG-H930 Moroccan BLUE HUN + tok BOX
- További aktív témák...
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz HX436C17FB3AK2/16
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 / 8 GB / 160 GB / 15,6" HD+ / Nvidia VGA / Webkamera / Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 / 4GB / 500GB / 15,6" HD+ / Nvidia VGA / Garancia!
- Sennheiser HD599
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5 / 4 GB / 250 GB / 15,6" / Windows10 / Webkamera / Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Polygence
Város: Budapest
Cég: Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.
Város: Dunaújváros