Új hozzászólás Aktív témák
-
Draken
őstag
Letöltöttem az oldalról, frissült is, de nekem 6.14.0.104 a verziószám
szerk: asztali verzióról van szó[ Szerkesztve ]
-
bbTamas77
aktív tag
MS-t kukázta az MSN-t és megvette egy halom pénzért a Skype-t.
Ennek mi értelme volt?
Használom Skype-t és nem vagyok elájulva. -
törölt tag
Ez óta az update óta random kirak a konferenciából.Aztán meg azt írja hogy épp nem is zajlik konferenciahívás.
-
Male
nagyúr
Na igen... az MSN-nel nekem kevesebb bajom volt, mint a Skype-pal. Pl azóta is megy a szívás, hogy egy beszélgetés közben egyszer csak több oldallal korábbanra megjelenik egy mondat, amit valamiért akkor kapok csak meg, addig körözött valahol. Ez pedig szüli a félreértéseket.
-
Geller72
veterán
A skype egy rakás fekália, amióta az MS megvette. Sokat elmond a dologról az, hogy inkább korlátlan előfizetésre váltottam, semmint hogy kínlódjak. Az, hogy totál full net van mindkét félnél és két percenként megszakad, teljesen alap. Az is mindegy, hogy tablet, asztali gép, telefon, MS, Linux, Android. Tök mindegy. Az MSN-ért sem voltam soha oda, de fényévekkel jobb volt. Nem ritka, hogy 3-6 héttel korábbi text msg-t kapok meg a semmiből. Amit persze, addig nem kaptam meg.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
Az addig ok. De milyen már, amikor bejelentkezem a skype accommal és akkor az MSN kontaktjaimat nem látom. Ha az MSN accommal lépek be, akkor meg duplán mindenkit. Miért nem integrálták egybe a usereket mondjuk csak skype accot adva a volt MSN accoknak. De így, két külön vonal fut egy progiban, ez minden, csak nem szolgáltatás. Nem hinném, hogy megoldhatatlan lett volna a két adatbázis összefésülése eggyé.
-
-szp-
aktív tag
Most kaptuk meg a Microsoft hivatalos válaszát a kérdésben, ez így hangzik:
It is simply is the way how the Product team compile and tag builds for external release. There are 100s of builds we go through before we release.
Szóval a verziószám harmadik tagját nyugodtan figyelmen kívül lehet hagyni.<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BYD Atto 3 menetpróba
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Family Link
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen