Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
Kriza
őstag
Az Androidos telók külföldi hálózatra is kérdés nélkül felcsatlakoznak és csinálják az adatforgalmat? Mert akkor egy húzósabb adatforgalom magas roaming díjjal elég fájdalmas lehet, ha az user nem védekezik időben...
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Kriza
őstag
Igen-igen, APN on-off már fent van, meg kikapcsoltam a szinkronizálást is.
Viszont azt érzed, hogy elég sok HA volt a hozzászólásodban. Nekem elmegy, valamicskét konyítok az informatikához, de egy olyan átlaguser, aki pl. a szomszéd gyerekkel csináltatja a laptopját, szerinted mennyire fogja ezeket vágni. Lesz majd nagyotnézés, ha jön a számla, nem kell hozzá adatroaming sem (mert adatszolgáltatás előfizetés nélkül is szép forgalmi díjak vannak). És azt fogja leszűrni, hogy köcsög szolgáltató, köcsög droid, és nem is alaptalanul. Mert a telefonvásárlásnál nem szólnak (legalábbis nekem nem szóltak), hogy droid mellé kell a mobilnet is, mivel az a vacak kérdés nélkül mászkál a hálón, net nélkül meg úgyse ér semmit.
[ Szerkesztve ]
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
it Merész árcsökkentésre szánta el magát a Deutsche Telekom. Az új tarifák néhány hónapon belül a magyarországi T-Mobile-nál is elérhetők lesznek. Kérdés, mit lépnek a többiek.
- Óra topik
- Ubuntu Linux
- Gaming notebook topik
- Lakásfelújítás támogatási program (2021)
- [Re:] Honor Band 5 - vérfrissítés
- Cyberpunk 2077
- [Re:] Állítólag manipulálták az ellopott vakcinafejlesztési dokumentumokat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR!* iPhone 11 PRO MAX 256GB space gray KÁRTYAFÜGGETLEN! Apple garancia!
- Apple iPad 10,2" 2020 8th generáció 32gb wifi bontatlan
- HP ENVY x360 15-dr0000ne Convertible - ÚJ - 15,6" 4k UHD notebook - i7, 16GB, 512SSD, GeForce
- HP OMEN X 15-dg0006nx - ÚJ 15,6" FullHD IPS GAMER notebook - Core i9, 32GB, 2x512SSD, RTX 2080
- Hibátlan igényes gamer pc és HTC VIVE eladó
Állásajánlatok
Cég: NISZ Zrt.
Város: Budapest
Cég: Web Biztonság Informatika Kft.
Város: Budapest