Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • D.Va

  senior tag

  válasz Teasüti #12 üzenetére

  Igen, én ennek szenteltem egy szobát. Természetesen akinek ez nem megoldható vagy macerás (család, asszony, helyigény) ott marad a vászon, amit el lehet bármikor "tüntetni" az útból. Illetve aki sokmillióból épít moziszobát, nyilván ott is telik jobb vászonra. Csak akkor ott már nagyon sokat kell vászonra is költeni, nem 500 Euro-t... :P

  Egyébként itt nem csak a tükörsima vakolaton múlik... Ez a Tikkurila Feelings (H499 árnyalat) falfesték az ami miatt nagyon jó ez a fajta "vászon". Nagyon jó a fényvisszaverő képességer, és nem fehér hanem szürke, ami nagyon jó a sötét árnyalatoknak.
  Sokak szerint ez a falfesték simán ad olyan képet mint sok drágább párszázezres vászon...
  Saját tapasztalatom alapján én max akkor költenék gyári vászonra ha már a projektor is 2 millió felett van.

  [ Szerkesztve ]

 • D.Va

  senior tag

  válasz Teasüti #12 üzenetére

  Na meg persze az se mindegy mekkora vásznat szeretne az ember... Mert egy bizonyos méret után piszkosul drágák a jó gyári vásznak. Nálam közel 3 méter a képátló, egy ekkora jó vászon meg már tényleg nem kevés pénz, egy belépő mozi/gaming projektor árához képest.
  Ez esetben még inkább a H499 a leginkább költséghatékony megoldás.
  Persze egy olcsóbb fehér 30 ezres gyári vászon sem vészes, de lényegesen rosszabbak rajta a sötét/fekete árnyalatok mint egy H499 festett szürke falon.
  (Unokatestvérem fakeretre húzott fehér vásznat, annyira költséghatékony akart lenni, háááát.... na azon borzasztóan szar a kép... azt nem ajánlom senkinek ;] :DDD )

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák