Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Sztyepadzso

  aktív tag

  Sziasztok.
  Én a laptopot állítottam csatasorba, teljes kihasználhatósággal.
  Tanácsok kezdéskor:
  -Hagyjatok neki időt, a számítási kapacitásotokat csekkolni kell, (hogy mi és mennyi áll rendelkezésre), ki kell osztani, az adatokat le kell tölteni, és akkor kezdődik a számítás.
  -Ha passkey-t kérsz, akkor több gépen is a saját accounttal dolgozhatsz, ha ezt szeretnéd. De miután az Nvidia meg az AMD és kidobta a Twitterére, annyi megkerseést kaptak, hogy az automatikus passkey-emailt a gmail a yahoo és az outlook is mint spam ismeri fel, vagy akár fél napos késéssel juttatja el a címzetthez(Folding@home twitter). Legyetek türelemmel, magához a programhoz ez nem szükséges.(ahogy kiosztott pontokért se adnak gombóc fagyit, de kell valami, ami mutatja, hogy mit tettél, hogy motivált maradj).
  -Elvileg az any-re kell állítani, ekkor fog coronavirus projekten dolgozni. Miután ez még nincs kategorizálva, dolgoznak rajta.
  -Ja, használjátok a programot, ne a webes felületet. Sokkal több -igaz, kevésbe felhasználóbarátabb a felület -beállítás lehetséges.

  [ Szerkesztve ]

 • Sztyepadzso

  aktív tag

  Egyébként kiváncsi lennék, "csúcsüzemben" mit tud a rendszer, ha egyáltalán kifejezhető ez olyan módon, mint a szuperszámítógépek homogén felépítése esetén.

Hozzászólok Aktív témák