Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
ha már nvidiáson beregeltem akkor módosíthatom a PH-s teamre ?
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
.:SzvData:.
tag
Két gépre feldobtam itthon, holnap megy fel még párra...
Régen SETI-vel nyomtam, meg egy jó darabig egy rák-kutatásossal anno...| ..:S.::E..T:..I..:.:::.....:. <|>
-
Kelori
tag
Jó kezdeményezés, örülök hogy a PH is csatlakozott.
if it ain't broke, don't fix it
-
ipatch1895
csendes tag
Annyit még érdemes tudni a progiról, hogy - nekem legalábbis - csak 'Medium' power fokozattól dolgozik a GPU és fut a 'CORONAVIRUS PROJECT'. Alacsonyabb értéken nem ezen a projekten dolgozik.
-
FLATRONW
őstag
Az mitől lehet, hogy amikor rákattintok a kliensben a nevemre, akkor megnyílik a böngészőben a donor stats oldal, de bad geteway hibaüzenettel?
E-mail fiókkal kértem passkeyt is a felhasználónévhez.
A kliens rendben működik, most fut a 3. kör.
A webes felülettel is gond van, olyan mintha folyamatosan frissítené az oldalt, próbálja betölteni az adatokat, de 1-2 mp után villan egyet a felület és elölről kezdi a betöltést. Nincs beragadva az F5.[ Szerkesztve ]
-
Perillustris
senior tag
válasz ipatch1895 #6 üzenetére
Nekem FULL-on sem koronavírusos projekten dolgozik, de tudok így élni (igaz, jobban örülnék).
(#8) FLATRONW: Igen, ez előjött nálam is. A megoldás a süti(k) törlése, de ez kényelmetlen újra és újra, ezért én ehhez az oldalhoz a Firefox-ot használom, mert annál nem jelentkezik a hiba, ahogy az elmúlt pár órában tapasztaltam.
Perillustris
-
Duck663
őstag
-
törölt tag
nyeh.
nekem linuxon cpu-only modban meg work unit-ot sem kap. csatlakozik kulonbozo szerverekhez, de mindegyik aszongya h ehhez a setup-hoz nincs wu-ja... -
Puma K
nagyúr
Valaki használ esetleg Boinc-ot?
Már kb másfél órája aludnom kellene, de nézegetem a lehetőségeket miként járuljak hozzá a témához azon felül hogy kezet mosok és 1m-es távolságot tartok a többi embertől...
Szóval a fent említett Boinc-ban sem nagyon látom a lehetőséget miként tudnám átállítani az adott feladatot amit számolhatna a gép...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
ipatch1895
csendes tag
A CPU rész nem dolgozik koronával, át kell kattintani a GPU-ra, aztán jobb alul elvileg már azt fogja írni.
-
fatal`
titán
Felraktam, átraktam full powerre, 50%-on pörgeti is a GPU-t, viszont a webes felületen semmit nem mutat, hogy dolgozna valamin, mitől lehet ez? Ott 10% körüli terhelést ír (task managerben néztem az 50-et, meg hallom a ventillátorokon is).
Tegyem mediumra?
-
Kelori
tag
válasz ipatch1895 #16 üzenetére
Én kaptam CPU-hoz covid-os projectet. Valószínűleg random adja őket.
if it ain't broke, don't fix it
-
FLATRONW
őstag
Egy furcsaságra lettem figyelmes.
Az MSI aftreburnerben az órajel/feszültség görbén rögzítettem 0,7 V mellett a 800 Mhz-es órajelet. Természetesen elég szépen csökkent a fogyasztás. Viszont a program ugyanolyan gyorsan számol, egy kicsit sem csökkent a teljesítmény. -
LGG555
aktív tag
Látom nem igazán működik, ki tudja kinek bányásztok kriptopénzt
[ Szerkesztve ]
Konfig:MSI MEG B550 UNIFY-X, Ryzen5 5600x, G.Skill 16GB 4000Mhz, Radeon VII, Seasonic Snow Silent 550w..
-
kecsawi
senior tag
Nekem GPU számolt egy ideig, de most ugyanez: "A webes felülettel is gond van, olyan mintha folyamatosan frissítené az oldalt, próbálja betölteni az adatokat, de 1-2 mp után villan egyet a felület és elölről kezdi a betöltést."
-
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok.
Én a laptopot állítottam csatasorba, teljes kihasználhatósággal.
Tanácsok kezdéskor:
-Hagyjatok neki időt, a számítási kapacitásotokat csekkolni kell, (hogy mi és mennyi áll rendelkezésre), ki kell osztani, az adatokat le kell tölteni, és akkor kezdődik a számítás.
-Ha passkey-t kérsz, akkor több gépen is a saját accounttal dolgozhatsz, ha ezt szeretnéd. De miután az Nvidia meg az AMD és kidobta a Twitterére, annyi megkerseést kaptak, hogy az automatikus passkey-emailt a gmail a yahoo és az outlook is mint spam ismeri fel, vagy akár fél napos késéssel juttatja el a címzetthez(Folding@home twitter). Legyetek türelemmel, magához a programhoz ez nem szükséges.(ahogy kiosztott pontokért se adnak gombóc fagyit, de kell valami, ami mutatja, hogy mit tettél, hogy motivált maradj).
-Elvileg az any-re kell állítani, ekkor fog coronavirus projekten dolgozni. Miután ez még nincs kategorizálva, dolgoznak rajta.
-Ja, használjátok a programot, ne a webes felületet. Sokkal több -igaz, kevésbe felhasználóbarátabb a felület -beállítás lehetséges.[ Szerkesztve ]
-
Urzu_7
aktív tag
Hagytam pár órára hátha csinál valamit de meg se mukkant úgyhogy inkább letakarodott a gépről. De azért köszi mindenkinek
giran~
-
X Factor
addikt
Van ennek vmi silent installer vagy registry-s parameterezheto resze? Ha idle a render cluster, lehet raengednem
Make things work
-
Puma K
nagyúr
válasz theporcupine #26 üzenetére
"Elég keményen teker Mediumban 100% CPU, 45% GPU."
Tegnap egy órát hagytam futni full-on és a CPU-t feltornázta maximum 190W-os fogyasztásig, a VGA-t meg 303W-ig.
A CPU átlag fogyasztására sajnos nem emlékszem... de a VGA beállt 250W környékére (kitolt TDP-vel rendelkezik az 1080 Ti-m mivel Gaming X családba tartozik így 330W-ig el tud menni)
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Alogonomus
őstag
Hát bennem is felmerül, hogy akár ez most, akár a SETI valóban a kihirdetettet csinálta, vagy korábban például kódfeltörésre, most pedig például kriptopénz bányászásra használják valójában a gépeinket. Ez sosem fog kiderülni, de a felajánlók elmondhatják, hogy ők jó szándékúak voltak. Ugyanúgy nem tudod véradáskor sem, hogy a véred jó célra megy el, vagy pénzért eladják és a főigazgató a szeretőjének vesz belőle malibui villát.
-
<Dénes>
csendes tag
Nekem se csinál semmit (GTX1070).... bugos a kliens?
Ez van a logban:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '65.254.110.245:8080': No WUs available for this configuration
mintha nem lenne elég a konfigom. Érdekes.
Szerk: annak ellenére, hogy engedélyeztem a Bitdefender tűzfalán, nem volt hálózati kapcsolat. Letiltottam, ekkor a Windows Defender is megkérdezte, hogy engedem-e, utána már jó lett!
[ Szerkesztve ]
-
Xeon W-2133 cpu (6 cpu, 12 szál, 3,6GHz alap 3,9GHz turbó, 2x2080: nem csinál semmit
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
vadkörte
addikt
A munkahelyi gépem - még nem húztuk le a rolót - egy Intel C2D E8400 + nVidia 8400GS (szóval nem egy erőmű) Max-on simán csinál közel 50%-os CPU kihasználtságot.
Melós gép, nem érdekel a fogyasztása. Dolgozzon...
Ha ezzel tehetek valamit azért, hogy előbb sikerül megtalálni a kór ellenszerét, ha csak egy emberrel kevesebb hal meg csak azért, mert ez a vén 10+ éves vacak ezen (is) kerreg, már megérte.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
Predatorr
őstag
Nekem ez is egy újabb lehúzásnak tűnik, de biztosan gyanakvó vagyok. A mai kiber "biztonságot" és a trükkösen többszörözött,"rezsicsökkentett" áramszámlát ismerve biztosan nem használom ki a lehetőséget. Fizetek elég adót.
[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
tag
Jó kezdeményezésnek tartom én is, majd bepöccentem a 1080TI-t.
Microsoft Termékek ÁFÁS SZÁMLÁVAL | Mobil: +36 20 777 0 777 | Amennyiben a vásárlás SOS, úgy az előbbi telefonszámon bátran hívj minket!
-
chris-v
senior tag
Mivel GPU lesz a fő számoló, és úgy néz ki ez a projekt csak ott megy, ezért én kiszedtem a CPU opciót.
Óra melletti kis ikonon nyomtok egy jobb klikket, majd ott "Advanced Control" menüpontra katt. A megjelenő ablakban bal fent "Configure", majd az újabb ablakban "Slots" fül.
Itt remove CPU és kész is.
Már csak a GPU lesz mint opció!"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
jaffa 2843
Ármester
Itt megtekinthető, hogy melyik projectet számoltatja éppen és hogy mihez tartozik.
Közben látom, hogy a webes felületen látszik is... Csak a programon belül nem akarja mutatni.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
tomazin
veterán
Aki nem kap projektet, az emiatt van.
Túl sokan kezdtek el számolni, elfogyott a munka. -
vadkörte
addikt
Akkor ezért nem csinál semmi lényegit egy ideje...
Nem olyan nagy a PH közössége - néhány (tíz)ezer fő - ha csak a 15%-a uszítja rá a gépét összejöhet egy kissebb szuperszámítógép teljesítménye. Hát ha még néhány itt lébecoló szervereket üzemeltető rendszergarázda is - természetesen engedéllyel - hozzácsap néhány (tíz/száz) szervert.
Képezzük le ezt globálisan...[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
Duck663
őstag
Radeonnal megy valakinek? Levettem a CPU-t, azon dolgozott rendesen, csak nem a koronán, GPU-t hagytam éjjel fullon, de semmit sem csinált.
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
tomazin
veterán
megy, olvass pár hszt vissza.
Petykemano: statisztikába még nekem sem sikerült életet lehelni, bad gateway.btw én nem vagyok meglepődve, hogy ennyire esetlegesen megy a cucc. alig volt idejük összerakni, ilyenkor meg nem azzal foglalkozik senki, hogy a marketing/pontok meg lenyegtelen tarsaik jok legyenek, hanem, hogy amit csinálni kell meló az menjen.
-
n00n
őstag
Miért nem lehet beállítani, hogy a Corona víruson dolgozzon?
Szerk.: Megtaláltam a FAQ-ban: https://foldingforum.org/viewtopic.php?f=24&t=32463[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 FAT Lemezes 30th Anniversary Limited edition, egyedi darab!! Ingyen posta!
- Apple watch SE2 44mm 2022 2024.12.19. Apple jótállás
- 2011 PC / E5 2680v2 / RX Vega 64 8GB / 64GB RAM / SSD+HDD
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 ULTRA okostelefonok GYÁRTÓI garanciával
- Dell Latitude 7480 / I5 7300U / 8GB Ram / 250GB Nvme / Vil.EU bill. / 14"FullHD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest