Hirdetés
- Felszabadítja a munkaidőt a Microsoft, az AI gyártja a tartalmakat
- Netflix
- JavaScript topic
- Eltakarítják a britek a kripto-ATM-eket
- Direct One (műholdas és online TV)
- Súlyosan megkérdőjelezték a Microsoft AI-irányelveit, csak a profit a lényeg?
- Milyen NAS-t vegyek?
- PHP programozás
- Aliexpress tapasztalatok
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rennes6
tag
Engem arról nem lehet meggyőzni, hogy ez egy rossz javaslat. A mesterséges nőktől a hátamon futkos a hideg, bár ezt nekem sosem hiszik el.
-
Alchemist
addikt
Nincs új a nap alatt... Sztálin és Kim Ir Szen elvtiket és tsaikat már PhotoShop híján is retusálták... nemcsak a fizimiskájukat, hanem a képen álló harcostársaikat/majdani ellenségeiket.
És sokszor retusra sem volt szükség:
http://www.mommo.hu/media/Lenin_Hitlerrel_sakkozikÉppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
David75
őstag
Dettó.Legyen feltüntet apró betűvel minden esetben.Mobiloknál is annyira gáz hogy ilyen rajzolt képeken mutatják be a telefonokat és élőben full más...
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
bambano
titán
Minek? van kép->retusált. nincs kép->nem retusált.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Devid_81
veterán
Jajj mi lesz velunk a sok mu no nelkul?
https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
bambano
titán
-
maru
aktív tag
Aki plasztikai műtéten esett át, az is viseljen valami megkülönböztetőt!
[ Szerkesztve ]
-
Azért, ha a képen a baloldali természetes vonásait nézzük a nőcinek, nos azon tényleg kellett kicsit javítani. Inkább az a gáz, hogy az emberek a jobboldalihoz akarnak hasonlítani, holott igazából ők is ugyanolyan szépek lennének azon a képen.
<-ƘƘ->
-
bambano
titán
Ha nem szeretnéd, hogy mesterkélt szemét köszönjön vissza, akkor a mesterkélt szemét betiltásáért kellene fellépned. Attól, hogy lesz egy pár pixeles felirat a képen, hogy ez mesterkélt szemét, nem lesz kevesebb belőle, mert évek óta tudja mindenki, aki kicsit is kijutott már a pláza szoli wellnesterem háromszögből, hogy ezek nem igazi képek.
-
-
floatr
veterán
Legyen bármilyen khmva tudatos az ember, egy idő után az újságokat lapozgatva, tvt nézve, neten böngészve már akkor is csak a "prezentált" vllághoz próbál igazodni, főleg a tizenévesek, de felnőttként is erősen hat.
Vannak gyerekeid? akkor tudhatod...
szerk.: megjegyszem a legtöbb ismerősöm is már eléggé belefásult annyira a dologba, hogy csajozásnál azok az alapelvárások, amiról bár tudják h mesterkélt, tudat alatt (vagy sem) mégis ahhoz igazodnak
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Szerintem meg senkinek semmi köze hozzá, hogy ki és hogyam PS-ezni magát.
-
WonderCSabo
félisten
Mondjuk attól, hogy a kép jobb alsó sarkára 0,01es fonttal ráírják, hogy ez a kép nem teljesen a valóságot tükrözi, attól még a leányzó ugyanúgy látván a saját - kevésbé dekoratív - arcocskáját rögtön megöngyilkolja magát...
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #21 üzenetére
ahogy a cigarettákná is rendkívül jól működik, hogy ráírták, hogy tüdőrákot, meg még miket okoz(hat).
mondjuk nem tudom hogy lehetne ilyeneket betiltani. illetve ki tartatná be a dolgot leginkább. illetve ennyi erővel akkor a filmeket, képregényeket is be kéne tiltani, mert nem a valóságot mutatják, és a gyerekek Songokunak meg Rambónak képzelik magukat. ami persze normális gyereknevelés mellett nem igaz, de vannak kirívó esetek. sőt, kis túlzással az egész vizuális alapú művészetet is ki lehetne iktatni, merthát...[ Szerkesztve ]
-
BonFire
veterán
[OFF]Mondjuk pont a dohányáru rossz példa, mert nem az a jellemző, hogy az emberek hanyatt-homlok menekülnek előle, amióta rá van írva a figyelmeztetés. Senkit nem érdekel. A dohányosok addig is tisztában voltak a kockázatokkal. Csak amerikai mintára kezdjük már el mi is bevezetni a hülyeséget, mert ott tényleg előfordult még 50 évvel ezelőtt, hogy egy vénasszony beperelte a M......o céget, hogy ő nem tudott arról, hogy tüdőrákot kap a terméküktől és meg is nyerte a pert. Azóta ráírják a zacskóra, hogy ne húzza a fejére, mert megfulladhat, meg a vasalóra, hogy ne vasalja a ruhát a saját testén, mert vannak kretének, akit megpróbálják, aztán pedig perelnek, mert ez náluk nemzeti sport.
Nálunk viszont nem jellemző, hogy az emberek minden piszlicsáré dolog miatt perre mennének, sőt inkább az ellenkezője: akkor sem perelnek, amikor kéne és jogos volna.[/OFF]
Én személy szerint nem vagyok ennyire ellene a retusálásnak, mert ilyen gusztustalan narancsbőrű csajokat ezerszámra láthatok hétköznap akármelyik strandon, ezért nem fizetek; ha megveszek egy igényes kivitelezésű, szépen megszerkesztett magazint, abba nem passzolna a bandzsa szem, a terhességi csíkok, a szőrös mell!, a májfoltok, a sárga, töredezett fogsor, berepedt sarok, estébé.
Pontosan azért esik annyira jól a szemnek nézegetni ezeket a fotókat, mert "minden tökéletes" rajta, és hétköznapi körülmények között általában nem lát ilyet az ember.
Aki pedig anorexiás vagy bulimiás, az többnyire lelkibeteg, aminek rendkívül sok oka lehet, és ezek közül csak az egyik - talán a legeslegutolsó - hogy ezt a példát látják a magazinokban. Persze itt is érvényesül, hogy könnyebb bűnbakot kikiáltani (média és divatlapok), mint a problémát tömegesen orvosolni a gyökerénél fogva.
[ Szerkesztve ]
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
julius666
addikt
Én személy szerint nem vagyok ennyire ellene a retusálásnak, mert ilyen gusztustalan narancsbőrű csajokat ezerszámra láthatok hétköznap akármelyik strandon, ezért nem fizetek
Helló, ilyeneket azért nem nagyon szoktak fotózni (legalábbis divatlapokba).
Szted egyébként a videóban jobban néz ki a csaj retusálva? Sztem nem. Egy kis kontraszt hiányzott volna a képből még, az tény, de azt nemtom, az ilyen olajos hatású bőr miért jó, meg a csöcsök/segg felfújása, meg a színtelitettség túlhúzása... Sztem az eredeti kép sokkal jobb volt.
Egy jó csajból müanyag kirakatbabát csináltak. -
bambano
titán
válasz
WonderCSabo #21 üzenetére
Elképzelem, ahogy a szőkék ezentúl a feliratot magukra tetováltatják, mert nagyon hasonlítani akarnak a fotóra...
-
mrlujoak
veterán
A retusálás komoly szakma.
Kár, hogy az eredeti célokat - arcképen egy pattanás, seb eltávolítása egy tablóképről(...) - rég túlszárnyalta a szakma.
Ma már nem azok a hibák eltüntetése a cél, amik tényleg nem az arcra/testre valók, hanem az arc/test/téma hozzáigazítása a megfelelő trendekhez. Na ez a baj.Ha jól belegondolunk az emberek (már nem csak a nők) már magukon is retusálnak nap mint nap. Smink.
Elrejti az arc/bőr hibáit.
Persze, ezt is tudjuk, hogy a csinos arc alatt nem pont olyan bőr látszik, ezzel együtt azt is tudjuk hogy a címlaplányok sem pont úgy néznek ki a valóságban.
Plusz a retusált képen, még eleve sminket is visel az alany...Retus a köbön...
Ez már tényleg nevelés kérdése, hogy egy gyermek/tini hogyan tudja magát túltenni azon, hogy azok a szereplők nem a valóság, és rájuk hasonlítani balgaság.
Nehéz dió, ha ez - mármint, hogy szöveggel jelezni kellene a retusált kép mivoltát - megnyugtatja a politikusok/aktivisták lelki világát, ám legyen.
De mi lenne, ha évről évre szépen változna trend, ami a naturális szépség felé irányulna.
...és akkor vissza is kanyarodtunk az eredeti célhoz...mrlujoak
Sony Xperia™ 10 II Dual; Sony WI-C310; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
WonderCSabo
félisten
Ez fájt. Azért a szőkéket ne bántsuk!
Festett szőke talán még gázosabb... Persze nem lehet általánosítani...
Sheratan: Igen, de azért érdekes hogy a Dragonballtól bekattantak a gyerekek, a magyar népmeséktől meg nem. A cigivel meg lenne egy sokkal egyszerűbb megoldás: rohadt nagy adót raknának rá. Remélem ezt az alkoholokkal nem alkalmazzák!mrlujoak: A naturális szépség régen volt már divat, nézd csak meg a fűzőket vagy a rohadt nagy parókákat... Van egy olyan érzésem nem is lesz egy ideig. De Willendorfi Vénusz rulez!
[ Szerkesztve ]
-
julius666
addikt
válasz
WonderCSabo #27 üzenetére
"Igen, de azért érdekes hogy a Dragonballtól bekattantak a gyerekek, a magyar népmeséktől meg nem"
Ez így egy marhaság, akit a dragonball arra ösztönöz, hogy leugorjon a panel tetejéről, az ugyanúgy a magyar népmese hatására elindulna az óperenciás tengeren túlra a hamubasült pogácsával. Barmok mindig voltak, a különbség csak az, hogy ma az ilyeneket világgá kürtölik, és már nem a népmeséket nézik a fiatalok, úgyhogy azt nem lehet okolni (meg egyébként is, fújjtávolkelet, mongyonle, a magyar népmese, a Dr. Bubó meg a Mézga Család kötelező minden gyereknek, a többi eretnekség).
-
BonFire
veterán
válasz
julius666 #24 üzenetére
"Helló, ilyeneket azért nem nagyon szoktak fotózni (legalábbis divatlapokba)."
Én erre a képre céloztam, ami a cikkben látható illusztráció:
Nézd csak meg figyelmesen azokat a combokat! Főleg a hátsó felüket. Eléggé orange. Sőt, a hátán is pont úgy lóg a bőr, mint aki gyors fogyókúrán esett át. Hirtelen fogyott sokat, így a bőrnek nem volt ideje vele együtt zsugorodni. Szvsz ez rettentő ronda, az már persze más kérdés, hogy a retusált felén meg olyan a lába, mintha harisnya lenne rajta. Tehát túllőttek a célon, az tény.
A videó is túllőtt a célon, abban egyetértünk. De azért, mert dilettáns csinálta, aki ugyan jól tudja kezelni a programot, de művészi látásmóddal már nem rendelkezik. Na, ez utóbbit nem lehet tanulni. Erre kell születni. A magazinoknál meg jobbára iparosokat alkalmaznak.
[ Szerkesztve ]
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
julius666
addikt
Jó, ennél a képnél igazad van.
Illetve az is lehet (sőt), hogy a divatlapokba ennél színvonalasbbak kerülnek.
De a müanyag kiarakatbaba effektusra, amit írtam, arra ez nem igaz, az nagyon sok helyen előfordul, sőt sok ismerősömről tudom hogy az ilyen waxolt szolis nőkre bukik, ami sztem gáz, mert a valósághoz tényleg kevés köze van, nagyon sokan azért szoliztatják magukat agyon hogy hasonlítsanak az olyan képekre, amin egyszerűen túl van húzva a saturation. -
Noddy
senior tag
Hát pedig azt hittem, hogy azok a lányok tényleg szépek
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
ddekany
veterán
Szerintem "aki hülye haljon meg" alapon az belefér, hogy aki elhiszi, hogy úgy néznek ki a nők mint az újságban, az depressziós legyen.
Bár az is belefér, hogy ezt a retusálósdit ne hagyják az emberek.
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
válasz
julius666 #28 üzenetére
"Ez így egy marhaság, akit a dragonball arra ösztönöz, hogy leugorjon a panel tetejéről, az ugyanúgy a magyar népmese hatására elindulna az óperenciás tengeren túlra a hamubasült pogácsával."
Egy gyerekkori ismerősömről tudom, hogy kiskorában egyszer elindult szabvány botra kötött batyuval, hogy őneki elege van, és világgá megy. Aztán miután megette a kaját (mintha pont pogácsa lett volna, de nem biztos), inkább hazament. De hát azért még mindig jobb, mintha leugrott volna a tetőről, vagy kettévág valakit karddal, akármi... Amúgy nem is az a gáz, hogy mi van, ha pont azt csinálja kiscsávó amit látott, hanem hogy kiskorában a gondolkodásmódja hogyan alakul, ha ezen nő fel. Az ember alapvetően programozva van, mint egy gép, és amire kiskorában be lett programozva, az egyfajta alapprogram, és azt legbelül csak részben tudja kinőni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
rendben, de nézd meg a régebbi korosztályok min nőttek fel. ott volt a magyar népmesék mellett még például Tom & Jerry, aminek remek paródiáját mutatja a Simpson családban levő Inci és Finci. igaz, hogy nem folyik vér, de azért amit a szereplők ott művelnek egymással, az van olyan kegyetlen, mint a Dragonball, és mégsem lehetett arról hallani, hogy egyik gyerek rádöntött egy lámpaoszlopot a másikra, vagy ilyesmi.
-
dajkopali
HÁZIGAZDA
ez egy szélsőséges, de kurva jó példa, én mondjuk azért nem ilyet tettem be - bár százával akad - mivel ordít a jobb oldali képről, hogy mű - legalábbis olyan embereknél, akik láttak már valaha emberi testet
egy kamasz, aki még sose látott puncit közelről, talán beszophatja, igen, ez lehet[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
divrapier
tag
erre csak ennyit:
http://www.tothvera.hu/Bilder/n/11.jpg
http://www.tothvera.hu/Bilder/galeria/01.jpg
szerk bonusz[ Szerkesztve ]
GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP
Új hozzászólás Aktív témák
it Francia képviselők arra köteleznék a fotókat közlő médiumokat, hogy jelezzék, ha digitálisan átalakították az ábrázolt személy külsejét.
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Manipulálja-e a Samsung a holdfotókat?
- Wise (ex-TransferWise)
- BMW topik
- Felszabadítja a munkaidőt a Microsoft, az AI gyártja a tartalmakat
- Netflix
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Mobil flották
- JavaScript topic
- További aktív témák...
- Logitech G502 Hero Lightsync (910-005470/71)
- Apple Iphone 14 PLUS BLUE 128GB MIDNIGTHT!AKKU 100%PATIKA,HAJSZALKARCMENTES!!!GARIS január 23, 2024!
- Sony INZONE H9 WH-G900NW Gaming fejhallgató, Zajszűrős,Wireless, Bluetooth
- - ( Új, Bontatlan ) - LG OLED65C22LB, Ha másfajta kéne, írj!
- Canon 2000D + 18-55mm + 70-300mm objektívek + sok szűrő, doboz, WiFi -újszerű-
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest