Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Ciki...
Amúgy sztem ez téves következtetés:
"és amikor magáncégeket bíz meg ilyen „megfigyelési feladatokkal”, akkor szembe kell néznie súlyos biztonsági kockázatokkal" - csak akkor kell, ha balféket bíz meg vagy nem szabályozza kellőképpen a biztonságot érintő kérdéseket.
-
hunbi
tag
Meg persze az is, hogy ha a szomszéd Pistike használja a wifi routeren keresztül a netet akkor a delikvensnek kell bizonyítania az ártatlanságát. Meg persze a wifi "szörfözés" az "nem" is dívik városokban... Nyilván sok kevésbé informált, illetve kevésbé gyanakvó ember lesz járulékos áldozata a divatos törvények és divatos magatartásformák együttállásának.
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
SentryGun #36 üzenetére
nagyon OFF
Úgy tudom, hogy Horthy egyezkedett Hitlerrel, hogy legalább budapestről ne vigyék el a zsidókat a koncentrációs táborokba. Az egyezség megszületett, de Hitler azt szabta feltételül, hogy a II. Magyar Hadtest jóval tovább kint marad a keleti fronton, a korábbi megállapodással ellentétben. Ennek az lett az eredménye, hogy amikor rövid időn belül az oroszok elkezdték a németeket visszaszorítani, a németek a magyarokat tartották maguk előtt, és golyófogónak használták őket. Ezért esett el a Don-kanyarban és azután 200ezer magyar férfi.
Szóval ha nagyon nem vagyok félreinformálva, akkor Horthyra sok mindent lehet mondani, de hogy nem igyekezett volna a zsidókat megmenteni, azt nem.ON
-
bambano
titán
-
SentryGun
aktív tag
válasz
#95590400 #30 üzenetére
Ahány észlény már megfordult Magyarország vezetésében nem csodálkozom azon, hogy állandóan öngólok tömegét rúgtuk magunknak. (Ez alól a modern vezetések sem kivételek.)Múltkor olvastam valahol, hogy egy Holokauszt "szakértő" szerint Horthynak szimplán nemet kellett volna mondania Hitlernek a deportálásokkal kapcsolatos kérésére. Az ilyen szakértőktől is néha égnek áll a hajam: Megnéztem volna ő mekkora f@szagyerek lett volna mikor Hitler közli vele ezt. Így csendes megszállás volt, úgy meg simán legyalulták volna az országot (bár ugye No. már ki volt merülve, de nem hiszem, hogy akkora ellentőkét képviseltünk volna). Szerintem politikailag jobban jártunk volna, ha Ausztriával együtt esetleg minket is okkupálnak a fenébe.
-
dear plastic
csendes tag
na, ezt nagyon megérdemelték. frucsa látni, hogy egy pár expert hacker válhat az internetes közösség robin hoodjává. remélem találnak valami épeszű megoldást a letöltések kezelésére, mert nagyon unalmas ez a hiszti.
-
-
törölt tag
válasz
yakuza.tora #28 üzenetére
:sóhajt:
A második világháborúban Magyarország hadat üzent az USA-nak. Magyarország nagykövete bement a washingtoni külügyminisztériumba, majd átadta a hadüzenetet. Ezután a következő beszélgetés zajlott le
USA Külügyminiszter: - Mi az Önök államformája?
Magyar nagykövet: - Királyság.
- És ki a királyuk?
- Nincs királyunk, hanem kormányzónk van.
- Ki a kormányzó?
- Vitéz Horthy Miklós tengernagy.
- És mekkora flottájuk van Önöknek?
- Az nincs, és tengerpartunk sincs.
- Értem. Van az USA-val szemben területi követelésük?
- Nincs.
- Van valamilyen országgal szemben területi követelésük?
- Igen. Ausztriával, Csehszlovákiával, Romániával...
- Értem. És azokkal szemben is hadat viselnek?
- Nem, ők a szövetségeseink. -
yakuza.tora
addikt
válasz
#95590400 #23 üzenetére
Nemcsak drága, hanem jól kiépített is volt! Nem is merték megtámadni a németek. Inkább megkerülték. Persze ez sem a franciák hülyesége miatt volt lehetséges, hanem a belgák tiltakozása miatt. (ti. nem akarták, hogy a védelmi erődrendszer fr-belga határán történő kiépítésével elvágják őket a franciáktól.)
Miért fáj az neked, hogy a franciák megválasztottak egy magyar SZÁRMAZÁSÚ franciát elnöknek? Mellesleg ilyen alapon Kennedy ír, Obama kenyai, és az angol királyi ház meg német...
OK. Lízingeljünk északi kormányt. Én benne vagyok, ha adják mellé Norvégia olajkészletét, Svédország iparát...
anulu: Európában is van esetjog - Anglia
-
hack69
aktív tag
válasz
#95590400 #23 üzenetére
"a mazsinó (oppárdon, maginot, möszijő) vonal is méregdrága volt."
Az volt a baj hogy mutogatták és kiismerték a háború előtt. Ma már nincs jelentősége a 2. vh-nak, így kár azzal példálózni.
A törpe csak magyar származású, de tesz Magyarországra (sajnos). Amúgy csak semmi politika.
-
törölt tag
a mazsinó (oppárdon, maginot, möszijő) vonal is méregdrága volt.
ráadásul ők önként és dalolva választottak egy magyar származásút politikusnak. magyart, miniszterelnöknek! nálunk ugye kényszer, mert nincs itten más, csak magyar politikus, de milyen hülye nemzet már az, amely ezt önként és dalolva teszi??? hovatovább nálunknál is hülyébbnek kell lennie. pedig.
ha rajtam múlna, lízingelnénk egy északi kormányt. finnt, norvégot, svédet, észtek is beleférnek. -
julius666
addikt
Őszintén szólva magángépek esetén ez így is normális. Olyat akit nem akarsz nyilván nem engedsz a géped elé garázdálkodni.
A hírhez: azt hittem vmi. nagyobb durranás történt (pl. maga a cég élt vissza az adatokkal), ez így megtörtént volna valószínűleg akkor is ha nem szervezik ki a feladatot. Mint bambano is említette, ezek az adatbázisok első számú célpontok a cracker-társadalom számára.
-
misx
senior tag
"a gyakorlatilag bűnözőkként kezelt felhasználóknak is megvannak a személyes adataikhoz való jogaik"
Nem tudom Franciában hogy van, de nálunk elvileg nem mondható senki sem bűnösnek mindaddig, amíg azt bírósági határozat ki nem mondja (ártatlanság vélelme).
Magyarul ha látják hogy az én gépem letöltött egy filmet, ki bizonyítja hogy én voltam? Lehet a haverom volt, amíg elmentem a boltba sörért.Lehet ez is olyan lesz, mint a közlekedésben, a tulajt húzzák meg a sofőr hibájáért....
-
Debians
tag
válasz
yakuza.tora #6 üzenetére
Igazad van Tigris Maffiózó! Toradoshi vagy-e, vagy csak felvetted a Tora nevet? Na meg Kitano arcát...
-
Yodafon
őstag
A fagyi visszanyalt
L'Oreal -
bambano
titán
vihetik ezt a szolgáltatást bárhova, a legértékesebb célpont lesz minden komoly és wannabe crackernek. így is fogják kezelni.
... mármint abban a néhány napban, amikor éppen nincs összeborogatva az egész..
-
yakuza.tora
addikt
Mondjuk nem a franciák az elsők, akiknél feltörtek/feltörnek egy rendszert. Hogy csak a legfrissebbet említsem...
-
Lenry
félisten
ismét egy pont a "mihez nem értenek a franciák?" listámban
-
Hiftu
senior tag
Hol zsarnokság van, ott zsarnokság van.... (a többit keressétek..)
-
törölt tag
Nem ül a zsarnok kénye rajtunk,
pokolra mind, a hitszegőt! -
Hehe, szopi. Remélem, a többi hasonló megoldás is életképtelennek bizonyul.
Új hozzászólás Aktív témák
it A korábban már sokszor említett fenntartás beigazolódott: ki őrzi az őrzőket? A kontrollt végző magáncég kompromittálódott.
- Horgász topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Gyúrósok ide!
- Működő digitális idegrendszert kapott a robotkutya
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Belépőszintű ATX 3.1 tápokkal jelentkezett a Sharkoon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Újszerű Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év gari
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest