- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
tegnap hozzácsapódott a +2 GB az én táramhoz és a pároméhoz is!
telefonszámokat továbbra sem kaptak. -
gebro
aktív tag
Ma én is megkaptam az értesítést.
-
Thrawn
félisten
Thanks. Here is your 2GB Google Drive bonus.
-
bollokcs80
Korrektor
Havernak és nekem ma érkezett meg az értesítés.
-
Az a student "onedrive" sokkal kevésbé onedrive, mint inkább egy sharepoint tárhely. Abszolút nem úgy működik mint egy Dropbox vagy egy személyes onedrive. Nekem a fizetős vállalati onedrive (sharepoint) változat van, és annyira limitált, bénított a használata, hogy nem is használom. Pl hiába az 1 TB tárhely, ha az maximum 20000 file vagy könyvtár tárolására használható. Namost ez céges környezetben (doc-ok, pdf-ek) 6.5 giga file esetén elfogyott (heló 1 TB).
Szóval ezt az ms féle o365 onedrive verziót nagyon megtévesztő a rendes tárhelyekkel keverni. -
Doosa
aktív tag
Az a gond, hogy a "céges" verzióban teljesen máshogy kell csatlakozni. Itt egy URL-t kell beilleszteni ami a tárra mutat. Ez alapélteremésben a gyökér könyvtárra irányít. Gondoltam én meghackelem és egy almappa URL-jét írom be, de ez sajnos nem működik, ugyanúgy leszinkronizál mindent.
Amúgy Win8.1-et használok. Külön "öröm" ezért hogy van egy vállalati fiókom a windows-os fiók on belül ami kb 30 karakterből áll, és teljesen külön kell kezelnem.
Ugyebár erre szokták mondani, hogy ajándék lónak... -
Keem1
veterán
Nálam működik a link, de tessék:
A student változatot valóban nem ismerem efölött átsiklottam, igazad van, elnézést, de csak nem olyan hülyék MS-nél, hogy ami ingyen usernek jár, az egy fizetett (állambácsi által ugye) csomagnál nincs... Úgy tudom, hogy a student megegyezik a corporate változattal, a céges pedig keményen fizetős. A sajátomon 1,4 GB fájlméretig próbáltam ki, teljesen okés volt. Sima OneDrive regisztráció, 45 GB ingyenes + 120 GB 1 éves bónusz tárhely.
Ugye legalább Win 7-et használsz? Alatta már el tudnék ilyen korlátot képzelni. -
Doosa
aktív tag
-
Keem1
veterán
Tessék túrni a beállításokat, van kijelölt mappa szinkronizáció.
PC-s kliensben ha jól emlékszem, 4 GB a fájlméret limit, de ebben nem vagyok teljesen biztos.
Nagyon jó a OneDrive, van olyan jó, mint a Google Drive, esetleg az androidos kliens fapadosabb mint a Google-é.Szerk: megvan a OneDrive Troubleshoot-ból a fájlméret limit:
"Verify that the size of your file doesn't exceed the OneDrive file size limit of 10GB"Tessék tájékozódni, mielőtt hülyeségeket írsz.
-
Doosa
aktív tag
Én most kaptam diákként 1TB OneDrive tárhelyet
, dörzsöltem is a tenyerem hogy mekkora jó lesz nekem, aztán nagy pofára esés. Ugyan tényleg van 1024GB tárhelyem ami e-pénisz szempontjából fantasztikus, de ha Gdrive-hoz képest egy használhatatlan rom sajnos. Vannak ugye apróságok hogy lassabb, meg hogy sokkal kevésbé átlátható a felült stb stb, de ez még tűrhető.
Az első hajmeresztő dolog, hogy volt hogy beléptem és teljesen random emberek családi fotóit láttam szám szerint 34ezret tehát nyilván nem egy emberét, ez a dolog kb 5 perc után eltűnt, de addig szabadon tudtam nézegetni nagyon sok képet.
De ami miatt egyáltalán nem használom, az az, hogy egyrészt 1GB-nél nagyobb fájlokat nem tárol (vagyis amire én akartam használni, családi filmek tárolása) nem alkalmas. Másrészt a pc-s kliens nagyon béna és nem lehet beállítani, hogy csak egyes mappák tartalmát szinkronizálja, böngészőből pedig csak 100-200MB-t enged feltölteni.
Magyarul: ha ki akarod használni az egy TB-t és 100-200MB-nél vannak nagyobb fájljaid, akkor első körben venned kell egy 1TB-s HDD-t. Zseniális...
Azért, hogy ne legyek negatív, azt mindenképp meg kell jegyezni, hogy sokkal komolyabb jogosultságrendszerrel rendelkezik ami +pont. Tulajdonképp kimondva kimondatlan, ez tényleg csak office fájlok tárolására való. -
Keem1
veterán
Viszont mindig ad valami apropóval 1-2 évre +100 GB-ot. Nekem 2012 októbere óta mindig van, pont februárban járt le egy promóció, pár napig voltam "csak" 44 GB-tal, mondom, most már előfizetek nagyobb tárhelyre, erre jött a Dropboxos akció, ismét 1 évig ingyen 100 GB. Egészen biztosan utána is lesz valami akció
-
lcee79
addikt
-
Syl
nagyúr
Extra tárhely megérkezett
értesítés nem volt.
-
gebro
aktív tag
válasz
bollokcs80 #36 üzenetére
Én sem kaptam értesítést, és maradt az eredeti tárhely méret.
-
Ghoosty
őstag
válasz
bollokcs80 #36 üzenetére
Nálam se jelent meg az extra tárhely.
(Mondjuk nem veszítettem vele semmit, de ez akkor is szemétség.)
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
bollokcs80 #36 üzenetére
+1
-
bollokcs80
Korrektor
Itt a hónap vége és sehol az értesítés.Lehet,hogy át lettünk .....va?!
-
jacint78
addikt
Nekem buta telefonom van, semmit nem csinálok vele, csak telefonálok mégis jönnek reklámok ünnepek környékén nyílván azon okból kifolyólag, amit te is megemlítettél, de azt nem tudják, hogy én valójában ki vagyok és össze sem tudják kötni a fiókommal. És már bocsánat, de én nem kértem a google szolgáltatásait amik miatt telefonszámot akar (google- stb.) csak youtube-oltam, de ma már minden egyben megy és nem akarom használni a google+ -t, a fiókomban minden le van tiltva, és semmi sincs benne, nem használom, mégis nyaggatnak a telefonszámom miatt....
Ez elvi kérdés a telefonszámomat imserőseim tudják, azt hogy mit doglozok, hol tanultam imserőseim tudják, semmi keresnivalója a magánéletnek az interneten. Hogy valaki megadja az egy dolog, áldásom rá, de hogy ezek a cégek agresszíven hetene cseszegetnek, hogy adjam már meg a telefonszámomat undorító szerintem.
-
kocsisdavid5
aktív tag
Szuper
-
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
Intruder2k5 #28 üzenetére
Úgy értettem, hogy sokan a számukat nem szeretnék megadni, viszont amit írunk levelőzőben, böngészési szokásainkat, androidon akár a gps koordinátánkat is "megadjuk" neki simán, akkor miért nem mindegy, hogy a telefonszámot tudja vagy nem?
Az ingyenesre visszatérve; én úgy gondolom, hogy ha pénzzel nem is de adatainkkal fizetünk neki.
-
Diopapa
addikt
válasz
Intruder2k5 #28 üzenetére
Az gondolom tiszta, hogy jó eséllyel az állam is tudja a számod.
-
válasz
Mr. Elliot #27 üzenetére
Nem értem az összefüggést! Attól, hogy a telefonszámomat nem szándékozom kiadni nekik, még miért ne használhatnám a szolgáltatásaikat? Majd én vállalom annak a kockázatát, hogy esetleg elfelejtem a jelszót, vagy feltörik a fiókomat, stb... Felteszem Te sem adod meg bárkinek a mobilszámod, legalábbis nem látom, hogy ott lenne az aláírásodban! A Gmail egy ingyenes internetes levelező szolgáltatás, a felhasználási feltételei közt pedig nem szerepel a telefonszám megadása! Az adóbevallásomra sem szoktam ráírni a mobilszámomat, pedig ott is megvan a helye!
-
Mr. Elliot
senior tag
Akit zavar, hogy a Google megtudja a számát, vagy bármit akkor miért használja egyáltalán a Google termékeit?
-
jacint78
addikt
Kellenek nekik a telefonszámok, semmi másról nem szól ez...
-
StFefe
csendes tag
Én egyszer bővítettem 50gb-ra mert egy rokonom esküvői dvd-jét készítettem el és a rokonsággal meg kellett osztanom.
1 hónap után mikor már mindenki letöltötte lemondtam az előfizetést és azóta is 50gb a tárhelyem, de a kártyámról azóta sem vonják le -
macman507
aktív tag
Így is borzalmasan lassan töltődött múltkor le valami file googleéktól, nem tudom mire jó ez így, ha tényleg ilyen lassú a letöltés.
-
tlac
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15 üzenetére
nekem már egyszer segített, mikor éppen hullafáradtan nem jutott eszembe a jelszavam
plusz a kétfaktoros azonosításhoz is hasznos
-
Mr. Elliot
senior tag
Beálltam a sorba én is, várom a plusz két gigát.
-
janos1988
addikt
Olyan magabiztosan dobálják a GB-okat ajándékként... De kíváncsi lennék rá, ha legalább a felhasználók 1/4-e tényleg kihasználná a 15 GB-ot, akkor mikor fogyna el az a "végtelen" tárhely.
-
Látom nem csak én nem szeretnék telefonszámot megadni nekik!
Mondjuk az sem ártana, ha az ezzel kapcsolatos cseszegetést ki lehetne kapcsolni, hogy ne nyaggasson folyton webmail belépéskor a jelszó visszaállítási opciókkal!
-
youngboy
senior tag
Az is feltétel, hogy minden zöld legyen vagy csak végig kell rajta menni?
Pl. ha én nem adok meg telefonszámot, akkor is megkapom? -
azbest
félisten
A kevésbé biztonságos appok elérésének tiltásánál azért elgondolkodtam, hogy ha engedélyezem, akkor kivágja-e a nevesítve felsorolt thunderbird levelezőt.
-
jFox
addikt
Ennyit megér.
THX Goooo
-
lcee79
addikt
válasz
macilaci78 #8 üzenetére
Egyik sem volt alanyi jogon járó
Mindegyikhez kellett csinálni valamit (megosztani facebookon, twitteren, bekapcsolni feltöltést stb...) -
Steve1207
veterán
Szép kezdeményezés, bár nekem most bőven elég a 40GB mindenre.
-
Reaper
őstag
Köszi, a plusz tárhely mindig jól jön
-
lcee79
addikt
Ez úgy látszik elkerülte a figyelmem
Régen amikor a dropbox-on mindenféle beállítással lehetett növelgetni a tárhelyet, az abban a pillanatban látszott
Meg a microsoft is mikor növelt pár hónapja 15-gb-al az is abban a pillanatban látszott...
Lehet hogy az agyam nem is akarta figyelembe venni a szöveget, mert ennek szerintem egyből látszódnia kellene
Na mindegy, majd akkor 17 nap múlva meglátom
-
LordX
veterán
Végigvittem, és maradt 1,01 TB..
-
lcee79
addikt
én végigvittem szerintem
de továbbra sem látom a +2 gb-ot
15 gb tárhelyet mutat a google drive -
Matada2.3
veterán
Szuper, köszi az infót, sose árt a plusz tárhely
-
petymeg2033
tag
Csak miután végigcsináltam a lépéseket, utána olvastam vissza, hogy Google Apps felhasználókra nem vonatkozik az akció.
Na sebaj, ártani nem ártott, hogy rendeztem egy kicsit a beállításokat
Új hozzászólás Aktív témák
it A bónusz tárhelybővítéshez mindössze néhány beállítást kell ellenőrizni.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest