2019. január 20., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) kpal


kpal
(PH! nagyúr)

Biztos jó volt . :) Én most nem utaztam Debiből,lehet a következőre elmegyek.

[ Szerkesztve ]

(#2) petipetya


petipetya
(PH! nagyúr)

Ezúton is köszönöm a vasárnapi tiszteletjegyet a prohardver lapcsalád minden munkatársának. :R

Lassan felpofozom magam, egy drótkefével kitörlöm a csipát a szemeimből, és megírom a telefon nyomkodások tapasztalatait.

(#3) pulcsi


pulcsi
(fanatikus tag)

Legjobb a dodgem volt :)) lehet öreg vagyok már

''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"

(#4) Smktrooper


Smktrooper
(senior tag)

Jó volt. Nagyjából. Viszont nagyon nem volt a közönség benne... Az egy kicsit zavart.

Mindenki mászkált fel alá. Céltalan séta egy csajjal program. :DDD

Reboot

(#5) Quqesz


Quqesz
(PH! nagyúr)

Érdekes rendezvény volt. Én egy kicsit nagyobb standokra számítottam a veletech részen,de azért így sem volt rossz. Amúgy tényleg sok volt a céltalanul bolyongó. Jó volt látni mobilarenásokat élőben. Köszönöm a rendezvényt.

[ Szerkesztve ]

Szok kici occó.....többet veszel mégoccóbbb...helo koci

(#6) Darth Sith


Darth Sith
(kvázi-tag)

az már komolyan egy státusz, hogy "youtube híresség" ? WTF

(#7) petipetya


petipetya
(PH! nagyúr)

A Veletech rendezvényen engem a telefonok érdekeltek, kihegyezve a félkövérrel kiemelt modellekre. Ezenkívül a játékok, XBOX, PS, dodzsem stb. hidegen hagytak. Ezért is tartom méltányos és megtisztelő ajánlatnak a prohardver részéről az ingyenes bejutás lehetőségét, köszönet érte. A helyszín tágas volt, a tömeg eloszlott (igaz, vasárnap ebéd mentem ki a cimborával), a klíma megfelelő, úgyhogy érdemes volt kellett venni a ruhatárat.

Kezdjük a számomra pehelysúlyú versenyzőkkel:
- Firefox OS:
Poénból mindig megnyomkodom, ám a debütálása óta olyan érzés kézben fogni, mint betonon korcsolyázni. Nem is értem a létjogosultságát.

- Doogee X5 Pro:
A napokban egy ismerős ismerősének kerestem 30 ezres Androidot, és szinte mindenki ezt ajánlotta, mint ár/érték arányban megfelelő jelöltet. Megnéztem magamnak, és valóban használható.

A bemelegítés után térjünk át a komolyabb eszközökre:
- Meizu M2 és M2 Note:
Főleg ez utóbbi érdekelt külsőre, hardveresen és szoftveresen egyaránt. Ár/érték arányban kiváló versenyző, a Flyme OS pedig nagyon egységes, jó színvilággal rendelkező, könnyen kezelhető és szemet gyönyörködtető felület. A stock Androidon kívül ez tetszik igazán. Figyelemmel kísérem az android főverzió frissítésének menetét a gyártónál, ugyanis a jövőben lehet, hogy egy felsőkategóriás Meizu lesz versenyeztetve a OnePlus Three-vel szemben (bízom benne, hogy lesz Three).
Ezt is az eustock.hu standján próbáltam ki, ahogyan az előbbi Doogee-t is. Az oldalról csak jót hallottam a OnePlus One topicjában, többen is tőlük vették a vasat. Ha kicsivel több említést kapnak ott, akkor talán én is a vásároljuk lettem volna (amúgy nem ismertem őket).

- Honor 7:
Volt Honor 6-om 2 hétig, és remek vas. A Honor 7 is az, kellemes külsőleg és szoftveresen egyaránt.

- LG G4, G Flex 2:
A G4 szép (használtam G2-őt 1 hónapig), a G Flex 2 viszont nagyon ronda. Ám ezúton is köszönet az LG-s srácnak, amiért megkarcolta a kedvemért a hátlapot. Kb. 2 perc után valóban látható volt a gyógyulás. Amikor kiscserkész koromban elkezdtem borotválkozni, jól jött volna ha a bőröm is ugyanígy gyógyul be. :D

- Lumia (vagy Microsoft?) 950 XL:
Először is szégyen, hogy csak demó telefonok vannak kirakva. A srác viszont átadta a nála lévő telóját, amit meg lehetett nyomkodni. Jó kis készülék, de a Google appok hiányában nekem használhatatlan lenne. Az egyik haver éppen vett egyet magának (januárban kapja meg hozzá a Continuum Display Dickot), így erről tervezek majd egy rövidebb bejegyzést a logouton, a tapasztalait leírva.

- Samsung Galaxy S6 Edge és a Plus:
Gyönyörű! Ahogy kézbe fogtam, legszivesebben egyből az oltár elé vezettem volna ezt a telefont. Komolyan, le a kalappal a Samsung előtt, mert ez nagyon szép készülék lett, ellentétben a korábbi műanyag vackokkal.

- Nexus 5X:
Kellemes készülék, és valóban villámgyors az ujjlenyomat olvasója. Elég hülye helyen volt ráillesztve a lopásgátló, ám ennek ellenére mégis simán felismerte az ujjlenyomatat, és szemvillanásnyi idő alatt feloldotta a kijelzőt. Természetesen utána kitöröltem a kódot és az ujjlenyomatomat belőle. Szerintem ezt a készüléket tavaly kellett volna bemutatni a Nexus 6 helyett. Idén akkor lenne létjogosultsága, ha a Nexus 6P-ben 4 GB, míg ebben az 5X-ben 3 GB RAM lenne.

- Huawei Watch:
Szép, jó, kellemes. A hosstess lány pedig mindent megmutatott rajta saját magától, amit csak lehetett, remekül demózta az órát. Minden elismerésem, hogy a második nap vége felé is ilyen segítőkész volt. :R

Most pedig következzenek a dobogós helyezettek, akik méltán foglalták el a helyüket itt:
- Samsung Galaxy Gear 2 (no.3):
Ha okosórám lenne, akkor ilyet szeretnék. Számomra ez a legjobban és legkönnyebben kezelhető, nem akad, remek a menüje, hardveresen is tetszik, és a forgatással nagyon jó dolog lépkedni a menüjében. Fantasztikus alkotás. :C

- Huawei Mate S (no.2):
Habár a többi Huawei telefont is megnéztem, de csak ez fogott meg igazán a Nexus 6P-n kívül. Az ujjlenyomat olvasó itt is nagyon gyorsan működött. A havernak viszont már nem tudtam megmutatni, mert egy próba után a telefon törölte az ujjlenyomat zárat. Nem tudom, hogy ez direkt volt-e így, vagy szoftveres hiba, mindenesetre kitörölte az ujjlenyomatot és a képernyőzárat is, úgyhogy ezzel már nem kellett bajlódnom. Az anyaghasználata és a hardver is rendben van, a felület színvilága és betűtípusa pedig sokkal jobban olvasható számomra, mint a Honor modellek esetén.

Nexus 6P (no.1):
2,5 év Nexus 4 használat után egyértelmű, hogy nagyon kedvelem a 6P-t. A tavalyi Nexus 6-ot nem tudom hová tenni, mivel szerintem az egy későn, kapkodva és kényszerből kiadott modell volt. Szerencsére idén mindezt helyretették a 6P-vel. Kívülről és belülről egyaránt tetszik, a stock Android pedig a legjobban használható felület számomra. Igaz, hogy most a Cyanogen OS alatt van pár plusz funkcióm a OnePlus One-on, de ezt leszámítva ez is stocknak mondható. A 6P nálam az idei legjobb készülék díját nyerte el.

A hosstess lányok közül az eustock standján lévő lány, a Honornál álló lánykák és a Huawei-es hölgyek voltak versenyben. Az első helyezett díját a Huawei standján a legrövidebb szoknyában, a legszebb arcú hölgy nyerte, mivel ezek mellé kellemes kisugárzás társult. :)

[ Szerkesztve ]

(#8) darvinya


darvinya
(Jómunkásember)

Sem nem voltam kint, sem rossz indulat nincs bennem.

De sajnos Veletech elsorvad.
Abból jött, hogy ilyenkor már több hsz van. (min. 70)
Ráadásul fényképek tanulsága alapján, lézengő emberek akik, mintha beestek.

Én nagyon sajnálom.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi MI A1 v8.1 Piros…végre nem néznek temetkezési vállalkozónak!

(#9) rudi válasza Darth Sith (#6) üzenetére


rudi
(PH! félisten)

Bizony státusz. Ezek a srácok el tudnak érni 50-100 000-es közönséget eléggé rövid idő alatt, egy modern csatornán, ráadásul fiatalokat. Egyáltalán nem véletlen, hogy ilyen ki országban is, mint a magyar egyre jobban figyelnek rájuk.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#10) szupermacs válasza rudi (#9) üzenetére


szupermacs
(PH! kedvence)

Az a baj a legtöbb felkapott videóssal, hogy kész termékből készítenek videókat és azzal adják el magukat. Filmek, játékok amikből leginkább dolgoznak és ha még van benne egy kis kreativitás is, akkor is gáz szerintem. Nincs egyedi tartalom benne. Vannak külföldi videósok, akik nem ebből élnek meg a YT-on. Sokkal szórakoztatóbbak is, mint akiket fentebb említettem. Elhiszem, hogy nagy meló lehet filmeket megnézni, játékokat játszani és azokat felvéve és összevágva vicces beszólásokat nyomni alá, de mégis... kicsit cink, hogy ezekért rajonganak. Az OVS-nak sem láttam már értelmét emiatt. Mondjuk most nagy divat lett a kihívás videók készítése. Az a másik véglet ami számomra a YT alja. Persze gratulálok nekik, hogy ennyi rajongót és pénzt elértek, de tuti nem fizetnék azért, hogy lássam őket és autogramot kéregessek. De ez is majd szépen lassan alább hagy és már nem fog érdekelni senkit.

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#11) janeszgol válasza petipetya (#7) üzenetére


janeszgol
(PH! kedvence)

Köszönöm szépen a rövid összefoglalót. Nagyon olvasmányosan írtad le a látottakat. :R

A hölgyekről 1-2 képet legközelebb szúrj be. :D

[ Szerkesztve ]

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#12) Smktrooper


Smktrooper
(senior tag)

Kizárólag a rendezvény szervezőket lehet minősíteni. Én legalábbis egy olyan szuper party csináltam volna ezzel a technikával. Pl kapásból egy rendezvény verseny hiányzott, mint 2013-ban Helsinkiben is, uh ez nem csak itthon gond.

Írni fogok a play it nek is.:

3000 Ft os belépő árából nem tudtunk mást csinálni mint lézengeni.

Kellett volna egy olyan kis füzet amiben lehet pontokat gyűjtögetni, és a rendezvény kijáratánál az adott pontok alapján valamivel megajándékozza az aktivitást a rendezvény, a legtöbb pontot összegyűjtők valami értékeset kapnak. Legalább a kalandjáték feeling meg lett volna.
Így a 3 haverral azon gondolkoztunk a végén, hogy a 9000 ft ból vehettünk volna 3 low cost gamet és otthon lanozhattunk volna. :(((

Vagy egy Battlefield 4-et most akciózzák ORiginen 10 Euroért. :( :) 20 óra mulva jár le az akció...

[ Szerkesztve ]

Reboot

(#13) Daywalker válasza szupermacs (#10) üzenetére


Daywalker
(PH! addikt)

A helyzet az, hogy te gondolhatsz bármit, a trendeket nem te diktálod. Szánalmas vagy sem, erre van igény, és ahogy öregszik az ember, úgy nem tudja ezeket befogadni. Azért van jó oldala, hiszen ma mindenkinek megvan a lehetősége szerepelni, míg régebben akkor is a Szomszédokat kellett nézni, mert nem volt más, és ahhoz, hogy szerepelni tudj akárhol, még szánalmasabb utat kellett bejárni. Szóval semmi sem kötelező, de ettől még ezek a dolgok léteznek.

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

(#14) g3d válasza petipetya (#7) üzenetére


g3d
(tag)

Kis összefoglalódat olvasva kaptam a homlokomhoz, hogy a nexus 6p-t kihagytam... :DDD

A mobilarénás srácoknak pedig én is köszönöm az ingyenes lehetőséget.
Vasárnap a bejáratnál dél körül nem tudták megmondani a VIP kasszás lányok, hogy hova menjek átvenni a jegyem, de azt mondták, hogy így is nagy a kavarodás, így adtak egyet :)

(#15) Bogyi007 válasza Smktrooper (#12) üzenetére


Bogyi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Röhögni fogsz, volt ilyen az A és G pavilonban...

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Samsung 61XX UHD tévékhez beállítási segítség Xbox One S/X és/vagy Ps4 esetén: https://gamepod.hu/tema/samsung_lcd_tv/hsz_115973-115973.html

(#16) rudi válasza szupermacs (#10) üzenetére


rudi
(PH! félisten)

Ez egy jelenség, úgy is kell kezelni. Anno mindenki gördeszkázott meg BMX-ezet, mindenki hordta a bermudagatyát meg a havajinget, meg volt olyan időszak, amikor mindenki blogolt ha kellett, ha nem. Mostanra kialakult, hogy ki tudja minőségin csinálni/hordani/kezelni az adott témát, így lesz ez a youtuberekkel is.

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#17) Smktrooper


Smktrooper
(senior tag)

Ami viszont tetszett és minőségi volt az PH pultnál szépen összeválogatott case mod csodák. ;) :R

Személyes kedvencem ő lett:

[ Szerkesztve ]

Reboot

(#18) Smktrooper válasza Bogyi007 (#15) üzenetére


Smktrooper
(senior tag)

Akkor nagyon nem volt jól feltüntetve a bejáratnál, mert én egész nap nem találkoztam ilyennel. :(
És pl nem is magam miatt, hanem jó lett volna haza vinni valami jópofa dolgot pl az unoka öcsémnek. Nem ilyen destinys ps4 kartondobozról beszélek.

[ Szerkesztve ]

Reboot

(#19) Fejvadi


Fejvadi
(PH! nagyúr)

Jó kis rendezvény volt. :C

(#20) rudi válasza Smktrooper (#12) üzenetére


rudi
(PH! félisten)

Ilyesmi játék szerintem volt tavasszal, gondolom erre most nem maradt energia. A Meexesek megítélésénél azért figyelembe kell venni, hogy pár éve még a teljes buli (igaz veletech nélkül) a Millenárisban volt, azóta két komplett dimenziót léptek fölfelé, kvázi nem is volt idejük kitapasztalni a területben lévő lehetőségeket. Ahhoz képest szerintem baromi jó lett ez az első hungexpós kör. Érdemes lesz majd összehasonlítani a negyedik-ötödik ilyen kört ezzel az elsővel.

Illetve még egy komment, közel 40k látogató volt 2 nap alatt, 3 csarnokkal, ezzel asszem vegyes összetételű (értsd nem WoT világbajnmokség) közép-európai rendezvény nem tud konkurálni. Három éve voltam kinn a kölni Gamescomon, ők akkor tartottak 280k környékén (legutóbb 350k volt már a látogató), kilenc csarnokkal, négy nap alatt. Kíváncsi vagyok, meddig lehet magyar viszonylatban nőni.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#21) Bogyi007 válasza Smktrooper (#18) üzenetére


Bogyi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Összesen 8-9 helyszín volt ahol lehetett pecsétet szerezni, amiből legalább 6 begyűjtése esetén lehetett valami csecsebecsét elhozni vagy pl valamilyen extra dolgot hamarabb megcsinálni (pl. elektromos gokartnál gyors folyosón sorra kerülni...

Az nekem pl. jó élmény volt. :-P

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Samsung 61XX UHD tévékhez beállítási segítség Xbox One S/X és/vagy Ps4 esetén: https://gamepod.hu/tema/samsung_lcd_tv/hsz_115973-115973.html

(#22) Smktrooper válasza rudi (#20) üzenetére


Smktrooper
(senior tag)

"Sokaknak volt kivetni valója, de ez egy fejlődő rendezvény. Én pl a bejártnál kezembe nyomott kupon füzetet hiányoltam a legjobban, amivel körbe lehetett volna sétálni a versenyes helyszíneket és az összeszedett pontokat a végén valami ajándékra beváltani. Egyébként nagyon hangulatos volt a tech része."

Magamat idézem a másik fórumból. Teljesen korrekt volt amugy.

(#21) Bogyi007

Sajnos nem jutott el hozzám ez a kupon füzet.

[ Szerkesztve ]

Reboot

(#23) Smktrooper


Smktrooper
(senior tag)

A következő évi rendezvény sorozatra hol lehet jelentkezni szervezőnek?

Reboot

(#24) egopista


egopista
(kvázi-tag)

Abban egyetértek, hogy nagyobb potenciál volt a rendezvényben, mint amennyit kihoztak belőle. Viszont nekem így is nagyon tetszett! :) Apropó, köszönöm az ingyen jegyet! Hogy ne legyen bevétel-kiesés, vittem magammal egy fizető vendéget is :D
Megyünk jövőre is! :C

(#25) petipetya válasza janeszgol (#11) üzenetére


petipetya
(PH! nagyúr)

Lesznek, csak még kell várni, amik a haver előhivatja a filmet. :D Viccet félretéve ha szelektálta és velem is megosztotta a fotókat, akkor majd meg tudom mutatni a lányokat.

(#26) sefan67


sefan67
(fanatikus tag)

Először voltam, de egyáltalán nem voltam elájulva, túl pici volt a rendezvény, kevés fogható újdonsággal.
Szeretem a mobilokat, gépeket, de itt inkább a szoftver marketingen volt a hangsúly sajnos.
De ingyen megérte bemenni (mastercard-al bárki ingyen bemehetett)

[ Szerkesztve ]

(#27) Vesa


Vesa
(PH! addikt)

A beengedés katasztrófa volt, a drága Deluxe jegynek meg semmi értelme, mivel nem jutottunk be előbb mint a normál jegyesek. Átverve érzem magam...

Sefan67
"mastercard-al bárki ingyen bemehetett"

És ez honnan derült ki? Honlapon csak én nem vettem észre?

[ Szerkesztve ]

(#28) sefan67 válasza Vesa (#27) üzenetére


sefan67
(fanatikus tag)

mastercard-kedvezmenyek.hu :)
Bőven volt 100%-os kupon playIT-ra

[ Szerkesztve ]

(#29) Duliee válasza darvinya (#8) üzenetére


Duliee
(Jómunkásember)

Tehát nem voltál kint, és azt mondod, azért mert ide nem ír mindenki, szar volt... :U

Nagyon messziről indul a hozzászólásod, ne haragudj, és gyenge lábakon is áll.

De gratulálok, hogy ilyen következtetési mechanizmusod van, ami alapján meg tudsz állapítani egy rendezvényt :).. Úgy, hogy ott se voltál.... Szerinted minden fórumhuszár ott volt?

Gratula :C

A Veletech-hez:

Nekem szokásosan bejött a hangulat, mindenre volt időm, óriási volt mindhárom csarnok, teli emberekkel, volt látnivaló, kaja, pia, telefon, tablet, játék.

Azt gondolom amiért és akikért van azt bőven lefedi.

Évek óta kijárok.

[ Szerkesztve ]

(#30) petipetya válasza sefan67 (#26) üzenetére


petipetya
(PH! nagyúr)

Komolyan? Van egy érvényes Mastercard a nevemen. Hogyan is van ez pontosan? Mert akkor a tavaszi rendezvényen fel tudnám használni.

Közben írtad. :R

[ Szerkesztve ]

(#31) Vesa válasza sefan67 (#28) üzenetére


Vesa
(PH! addikt)

Ma is tanultam valamit...3 MC van a családban, akkor pláne nem szívtam volna meg ezzel a Deluxe-nak nevezett átverés jeggyel...Köszönöm az infót!

(#32) Vesa


Vesa
(PH! addikt)

De, hogy a rendezvényhez is hozzászóljak:
Az Alienware stand meglepetés volt, egyben fantasztikus is! Az Area 51 sokkal ütősebb élőben, mint képeken. A srácok kedvesek és nagyon jól felkészültek voltak, így kell ezt csinálni! VeleTech volt a legjobb, persze én már messze nem vagyok tini, valószínűleg ezért érzek így...A Simhouse-os szimulátor kiváló, beszélgettem is ott valakivel a rep.szimes felhasználásról, de úgy tűnik, erre sajnos nem használható! Pedig álom szép lenne, hiszen a 3D mozgási képesség miatt adná magát ez a felhasználás -talán még jobban is, mint az autós-!
Elég régen szeretnék egy legalább 3 DOF szabadságfokú rendszerre repszimulátort építeni, sajnos még mindig irdatlan drágák ezek a platformok. Ezzel együtt, élmény volt már a lehetőség megízlelése is...!
A modding és a tuning stand is nagyon ott volt, csak gratulálni tudok a kiállítóknak, alkotóknak, és a tuningos szakembereknek! A "G" pavilon teljesen rendben volt, hangulatos, sok színpad, érdekes előadások, tényleg minden volt. Oculust most nem láttam, de lehet, hogy csak az én figyelmemet kerülte el valami.
A szervezők érveit az "A" pavilon vidámparkos részéről értem és elfogadom, ezzel együtt nekem továbbra is az a véleményem, hogy nem volt ide való!

Összfoglalva: A beengedés és a Deluxe jegy körüli mizériát leszámítva, nem volt ez egy rossz rendezvány! Ha tanulnak a hibákból, akkor valóban komoly szintre emelhető az egész! Várjuk a továbbiakat!

(#33) janeszgol válasza petipetya (#25) üzenetére


janeszgol
(PH! kedvence)

Köszönöm. Várom a Lumia 950XL teszttel együtt. Utóbbit lehet a szolgáltatók nem is fogják betenni a kínálatukba, szóval elképzelhető, hogy nem cask a magam nevében kell beszéljek. Várjuk! :)
(A 950-ről olvastam egy angol PCW tesztet.)

Ha nem is népszerűek annyira a Lumiák (én magam is leváltottam a platformot), de ami most történik az MS-nél, az minden képpen figyelemre méltó.

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#34) zzola


zzola
(PH! félisten)

Tetszetős!

(#35) Duliee válasza janeszgol (#33) üzenetére


Duliee
(Jómunkásember)

Én most kezdek eljutni odáig, hogy lehet MS-re váltok... A Continuum élőben nagyon meggyőző, és tényleg el tudnám képzelni a mindennapokban.

Még azért megvárom, remélem az olcsóbb modellekbe is be fog kerülni.

(#36) petipetya válasza Duliee (#35) üzenetére


petipetya
(PH! nagyúr)

A sima 950-ben (és nem csak XL-ben) is benne volt a Continuum menüpont. Számomra az a kisebb modell, és itt nem a fizikai méretre gondolok.

Egy Lumia 520 szintjén nem érdemes hasonló funkcionalitást várni.

Más: ideje lenne komolyabban utána néznem ennek a pixeles Minecraft dolognak, ha már kint is láttam. Annyit tudok róla, amit a South Park egyik korábbi évadában mutattak belőle.

[ Szerkesztve ]

(#37) Duliee válasza petipetya (#36) üzenetére


Duliee
(Jómunkásember)

Természetesen nem arra gondoltam ,de egy erős közepes ajánlatban / Snap615-620/ el tudnám képzelni még azért :)

(#38) Smktrooper


Smktrooper
(senior tag)

Rendezvény szervezőnek hol lehet jelentkezni?

Reboot

(#39) Duliee válasza Smktrooper (#38) üzenetére


Duliee
(Jómunkásember)

Gondolom nem itt... :)

Keresd meg privátban őket. De mit akarsz rajta szervezi?

[ Szerkesztve ]

(#40) Smktrooper válasza Duliee (#39) üzenetére


Smktrooper
(senior tag)

Van pár ötletem, járom Európát ilyen programok keretén belül. És ezek között van olyan is ami még a többi helyszínen sem volt. (Én 6 éve foglalkozom aktívan rendezvényekkel, program szervezéssel, de az IT-n belül még csak vendégként szerepeltem.)

Reboot

(#41) Bocha válasza Smktrooper (#12) üzenetére


Bocha
(HÁZIGAZDA)

Volt pontgyűjtögetős rendszer. :(

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Trend FM-en (Budapesten 94,2 MHz).

(#42) Bocha válasza rudi (#9) üzenetére


Bocha
(HÁZIGAZDA)

Nem értek veled egyet, ez ugyanaz, mint a Trollfoci, ők is el tudnak érni rohadt sok embert, de attól még az nem újságírás, pláne nem minőségi újságírás. A gyerekek nyilván imádják, ha valaki gurgulázó hangon visítozik meg káromkodik, nem azt mondom, hogy minden YouTube-celeb ezt csinálja, de azért vannak jópáran, akik igen, és ezzel népszerűek. Én ezt nem gondolom értéknek.

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Trend FM-en (Budapesten 94,2 MHz).

(#43) Smktrooper válasza Bocha (#41) üzenetére


Smktrooper
(senior tag)

Jó de a bejáratnál nem kaptam semmit, nagyon figyelmen kívül volt, írták többen is, hogy volt. Más ilyen rendezvényen a kapuban a program mellé kaptam.

Tényleg nem fikázni akarom a témát, csak örülnék, ha jobb lenne. Szeretek ilyen programokra kijárni.

[ Szerkesztve ]

Reboot

(#44) rudi válasza Bocha (#42) üzenetére


rudi
(PH! félisten)

Jó eséllyel pont ez a visító-gurgulzó rész fog kikopni, amint jön az újabb "világhobbi" és azok maradnak meg, akik valami értékeset tudnak mutatni. BMX-esből is eltűnt az, aki csak egykerekezni tudott, az igazán ügyesek meg olyanokat csinálnak és olyan helyekre jutnak el, hogy csak na. Persze, ott van az a tétel is, hogy nem arra halad a világ, hogy a minőségi dolgokra van igény...

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#45) Smktrooper válasza rudi (#44) üzenetére


Smktrooper
(senior tag)

"Persze, ott van az a tétel is, hogy nem arra halad a világ, hogy a minőségi dolgokra van igény..."
De arra vágyik, csak nem tudja kifejezni magát. :S Szerintem!

[ Szerkesztve ]

Reboot

(#46) szupermacs válasza rudi (#44) üzenetére


szupermacs
(PH! kedvence)

Dancsó is először elkezdett magyar filmekről videókat csinálni amik érdekesek voltak. Értelmes videónak tűntek és jöttek az első "szakszerűen" videói is, amikkel berobbant a "nagy" YT videósok közé. A minőség szépen a béka segge alá merült és visítozás, harácsolás, vergődés lett belőle. Ez kell az embereknek. Pedig jó volt amikor elkezdte.
Szerintem ő a magyar YT PewDiePie-ja. Egyszer talán már nem lesz ekkora divat és eltűnik, de engem nagyon zavar, hogy ilyeneket ajánlgat nekem a YT a kezdőlapon. Meg TheVR-t meg a többi gyökér tinit akik ülnek a gép előtt és kiabálnak kockulás közben. Amíg a torkomon akarják lenyomni addig zavarni fog. Pedig csak 1 videót kell megnézni ezektől az emberektől és máris ezekkel fogad az oldal ajánlása. És eltüntetni nem tudom, pedig tiltottam is őket.

[ Szerkesztve ]

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#47) darvinya válasza Duliee (#29) üzenetére


darvinya
(Jómunkásember)

Akkor neked is Gratulálok, mert olvasni sem tudsz.

A többségi PlayIT hozzászólások mennyire emelik a Veletech-et.?
Semennyire, sőt inkább azt bizonyítja amiről én is írtam.

Xiaomi MI A1 v8.1 Piros…végre nem néznek temetkezési vállalkozónak!

(#48) Bogyi007 válasza Vesa (#32) üzenetére


Bogyi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az a Simhouse-os cucc ott volt a szeren! Próbáltam a G pavilonban odaférni a "csoda" izgő-mozgó szimulátorhoz, de mindig nagy tömeg volt ott.

Aztán úgy fél-háromnegyed hat körül odamentem a SimHouse standhoz és minimális várakozás után 2.5 kört tudtam menni vele.

Frankón átjött a feeling hogy a kezeim között ficánkolnak a lovak. Kár hogy az ára borsos. 15000 euro...

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - Samsung 61XX UHD tévékhez beállítási segítség Xbox One S/X és/vagy Ps4 esetén: https://gamepod.hu/tema/samsung_lcd_tv/hsz_115973-115973.html

(#49) Duliee válasza darvinya (#47) üzenetére


Duliee
(Jómunkásember)

Mert Mindenki ide fog írni? :U

Van aki kiment a családjával, és nem ilyen bitreszelő , mint mondjuk mi...

De Te ott se voltál.... Mégis kialakult véleményed van erről... Ami nagyon szuper, csak nulla tapasztalattal?? :C Részemről ennyi :)

Jó, hogy ennyire tárgyilagos vagy :D Neked van igazad, ez egyértelmű... Hisz úgy tudsz véleményt formálni, hogy a rendezvény közelében se voltál... Hova jutunk...

Mert ha még úgy írnál, hogy jólvan kint voltál ,Neked nem tetszett... Vagy akármi, De így??? :)

Abból jött, hogy ilyenkor már több hsz van. (min. 70) - Ez mi?

A képekből az jön le neked, hogy beestek? Hűűű :) Ritkán akadok ki ilyen hozzászóláson...

Én örülök, hogy megírtad a véleményed... :K

[ Szerkesztve ]

(#50) Smktrooper válasza Duliee (#49) üzenetére


Smktrooper
(senior tag)

Bolhából elefántot ne csináljunk már. sztem...

"és nem ilyen bitreszelő , mint mondjuk mi" You made my day. :R

[ Szerkesztve ]

Reboot

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.