Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Viktor81

  senior tag

  Sziasztok !

  Ha jól értelmezem, semmit nem kell kapcsolgatni: "A dedikált kapcsolóval aktiválható, félpasszív Zero RPM módnak köszönhetően a 140 mm-es, folyadékcsapágyas ventilátoruk csak akkor pörög fel, ha valóban szükség van rá." - ez azt jelenti, ha bekapcsolod a "félpasszív" módot és melege van, pörgeti a ventit, ha nincsen rá szükség, kussol. Semmit nem kell kapcsolni, így akár a kapcsoló értelmetlennek is tekinthető, tehát szerintem teljesen jó helyen van. Nekem egy Seasonic Platinum Fanless van, aminek ventilátora sincsen, így ha melege van, akkor is b@szhatja. 5 éves, de nem adta még jelét, hogy ezzel problémája lenne. Ebből kiindulva ez a többek által alkalmazott félpasszív mód igen megnyugtató.

  Viktor

  @(#10) vicze1
  25 éve az életem része a számítástecnika, tanultam, dolgoztam benne és végig hobbi, de soha nem hallottam High Power nevű tápegység gyártóról. Komolyan ilyen fantáziátlan, sz@r névvel (és azzal a weboldallal) jó gyártónak számít ? Hihetetlen. És főleg az, hogy soha nem találkoztam a termékükkel, pedig nem kevés OEM gép fordult meg a kezeim között abban a 12 évben, amíg az iparban dolgoztam. (IBM, Lenovo, Acer, Packard Bell, HP, DELL)

  [ Szerkesztve ]

 • nyunyu

  nagyúr

  Találtam valami régi táptesztet, ahol nálunk Chieftec álnéven futó Sirtec ATX-410-et tesztelnek, de a dobozán High Power a márkanév :DDD

  Szóval igen, ugyanaz a cég.

  Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Hozzászólok Aktív témák