Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- [Re:] Vesztésre áll a Facebook
- [Re:] Ingadozik Elon Musk vagyona, a Tesla is egy lufi lehet
- [Re:] Félvezető-hiány miatt szenved az autóipar
- Aliexpress tapasztalatok
- [Re:] Lekapcsolták a darknet legnagyobb illegális piacterét
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI internet
- Bittorrent topik
Hozzászólok Aktív témák
-
Octi
aktív tag
Persze, ebben is van igazság. Bár ha ez a szisztéma fog működni, akkor 3 év után reménykedhetsz, hogy a nem olcsó komplett eszközöd, meddig fogja még bírni.
A hiper szervizről pedig nincsenek jó tapasztalataim. Az pedig csak egy álom, hogy egy ilyen eszközt valaha is egyből cserélni fognak. Annó meg jártam egy nagy márka, rohadt drága TV-jével. A végén örülhettem, hogy pótolni tudtam egy másik márka termékével.
Az pedig, hogy egy TV-be integrált média lejátszó mikor lesz egy Popcorn, Xtreamer, vagy AC Ryan szintjén, igen erősen kérdésesMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Azért arra még egy darabig várni kell, hogy egy TV-ben legyen SAMBA, NFS, UPNP, NAS, stb. Nem éri meg nekik bele faragni, mert ehhez már nem elég a software, hanem dedikált hardware-t kell bele pakolni. Az ár különbözetet meg nem fogják csak azért kifizetni a vevők, hogy egy kütyüvel kevesebb legyen a TV alatt, ha egy dedikált, külön eszközzel, sokkal olcsóbban megkapják ezeket a szolgáltatásokat.
Persze most mind a ketten csak jósolunkMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Az Egreat család R szériájába tartozó médialejátszója érkezik a PH!TV-be. Az alapszolgáltatásoknál egy-két fokkal többet nyújtó lejátszó immár hálózatban is használható.
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- [Re:] CES 2021: jön az első Google TV-re épülő TCL tévé
- reMarkable - paper tablet
- [Re:] Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Koronavírus topik
- LG LCD és LED TV-k
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- DOBOZOS 10.GENERÁCIÓS GYÁRTÓI GARANCIÁS LENOVO YOGA S940-14IIL! /i5/8 GB/512 SSD/FHD/IPS/
- iPhone 11 64GB Fekete Független 1 Hónap Garancia/Akku 100%/Szaküzlet/Szerviz/
- Eladó gamer félkonfig
- Eladó Apple iPhone 8 Plus Arany, 64GB, független, jó állapotú
- Eladó Apple iPhone 8 szürke, 256GB, független, jó állapotú
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Nádor Rendszerház Kft.
Város: Budapest