Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
Gratulálok a fejlesztőknek, nagyon szép munka!
A cikkben viszont azt a mágnesesen veszteséges részt az űrszemét kapcsán jobb lenne pontosítani, mert így azért utána kellett olvasnom, hogy mit is akar jelenteni amit leírtatok. Javaslom vegyétek át a bme vik-en kint lévő szöveget:
"A Föld mágneses terében száguldó űreszköz lemezeinek átmágnesezéséhez szükséges energiát saját mozgási energiájából vonja el, ezzel csökkenti sebességét, gyorsítva a sűrűbb légkörbe érkezést, majd az elégést. Ezzel remélhetően 5-8 évre sikerül az űrszemét jellegű élettartamot mérsékelni. Ehhez hasonló megoldást még nem alkalmaztak műholdakon." [link]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Tetszik!
-
LittleShark
tag
Gratulálok, csak így tovább!
• PASSZÍV JÖVEDELEM 2021: bit.ly/HoneyGainRef • • •
-
btprg
tag
Nagyon király
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
Tigerclaw
nagyúr
Tetszik, hogy egyetemi projekt. En lemondanek par stadionrol, ha cserebe szintet lepne a magyar muszaki oktatas es "urprogram". Bevonhatnak a tobbi foiskolat/egyetemet is es kiirhatnanak versenyeket is kozottuk.
Az valami orvenyaramos fekezes, amit korbeirtak? Tekercs hasznalataval meg extra energiat is termelhetnenek vele, ha ugysem problema hogy lassul.
A fekezo ero miatt nem imbolyog a muhold? Gondolom olyan pontosan nem lehet kiszamolni a hatas iranyat. Persze lehet hogy alapbol van valami tobbtengelyes giroszkop ezekben, ami lendkerekkent is funkcional.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Igen, ennek kellene történnie. Stadionokból még csak a sörfogyasztás, meg a "haverok" profitáltak...
Amúgy jah, örvényáramos megoldás. Energy harvestinghez szerintem túl kicsi a felület, vagy a műhold jelentős részének tekercselést kellene tartalmaznia. Viszont sok haszna nem lenne, mert egy napelem tábla önmagában sokkal többet termel.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Hozzászólok Aktív témák
it A sikerről a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem csütörtökön számolt be az MTI-nek.
- [Re:] Eladó MSI 1070 8Gb Armor OC garral
- [Re:] Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- BestBuy topik
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- [Re:] 10 db Acer billentyűzet eladó, egyben szeretném ha lehet!
- További aktív témák...
- Latitude E7270 - i7 - 8GB - 256GB - FHD
- Astro A50 Gen 4 ( 2019) + bőr mod kit
- Ryzen 7 1700, 16GB DDR4 RAM, Nvidia 1050TI 4GB, 256GB M.2 SSD, WIFI
- Megfizethető áron eladó Dell Latitude 5490 /i7/8.Gen/16Gb/512Ssd/Garancia/
- -200 000 Ft! Új, 2021-es BMC Teammachine SLR TWO Shimano Ultegra Di2 - Carbon országúti kerékpár
- Asrock G31M-S + Intel Pentium Dual Core E5200 + 3GB DDR2 800 eladó!
- Új, Bontatlan Logitech K800 illuminated billentyűzet eladó 920-002382
- CoolerMaster MWE Gold 750 Full Modular táp
- Asus asztali desktop pc ház tápegységgel
- 12.9 Ipad Pro 2018 64Gb Wifi (3.gen) +Apple Pencil2 +Logitech k380 bill Ps4 controller Satechi egér
Állásajánlatok
Cég: United Call Centers Kft.
Város: Miskolc
Cég: ACTERRA International Kft.
Város: Budapest