- JavaScript topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- [Re:] A bitcoin alkalmatlan fizetésre egy nagy kriptotőzsde alapítója szerint
- ASUS routerek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok és bányászatuk (GPU)
- Banggood
- VPS - Melyik szolgáltatót?
- Crypto Trade
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gratulálok a fejlesztőknek, nagyon szép munka!
A cikkben viszont azt a mágnesesen veszteséges részt az űrszemét kapcsán jobb lenne pontosítani, mert így azért utána kellett olvasnom, hogy mit is akar jelenteni amit leírtatok. Javaslom vegyétek át a bme vik-en kint lévő szöveget:
"A Föld mágneses terében száguldó űreszköz lemezeinek átmágnesezéséhez szükséges energiát saját mozgási energiájából vonja el, ezzel csökkenti sebességét, gyorsítva a sűrűbb légkörbe érkezést, majd az elégést. Ezzel remélhetően 5-8 évre sikerül az űrszemét jellegű élettartamot mérsékelni. Ehhez hasonló megoldást még nem alkalmaztak műholdakon." [link]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
LittleShark
tag
Gratulálok, csak így tovább!
• Ingyen Streaming: bit.ly/ingyenstreaming • • •
-
btprg
aktív tag
Nagyon király
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
Tigerclaw
nagyúr
Tetszik, hogy egyetemi projekt. En lemondanek par stadionrol, ha cserebe szintet lepne a magyar muszaki oktatas es "urprogram". Bevonhatnak a tobbi foiskolat/egyetemet is es kiirhatnanak versenyeket is kozottuk.
Az valami orvenyaramos fekezes, amit korbeirtak? Tekercs hasznalataval meg extra energiat is termelhetnenek vele, ha ugysem problema hogy lassul.
A fekezo ero miatt nem imbolyog a muhold? Gondolom olyan pontosan nem lehet kiszamolni a hatas iranyat. Persze lehet hogy alapbol van valami tobbtengelyes giroszkop ezekben, ami lendkerekkent is funkcional.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Igen, ennek kellene történnie. Stadionokból még csak a sörfogyasztás, meg a "haverok" profitáltak...
Amúgy jah, örvényáramos megoldás. Energy harvestinghez szerintem túl kicsi a felület, vagy a műhold jelentős részének tekercselést kellene tartalmaznia. Viszont sok haszna nem lenne, mert egy napelem tábla önmagában sokkal többet termel.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
it A sikerről a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem csütörtökön számolt be az MTI-nek.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- JavaScript topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- [Re:] Megvan a Huawei Mate Xs 2 európai ára
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Pioneer MVH-S120UB-W Garanciával!
- START GAMING PC, I5-4590/I7-4790S, 16GB DDR3, 120GB SSD + 500GB HDD, GTX 750 TI 2GB, THERMALTAKE, RG
- Ritkaság! Új Állapotú DELL Latitude 5289 12.5"FHD Touch-2in1-UltraBook-Intel i7-7600U-8GB DDR4-256GB
- Macbook Pro 16 2.6Ghz i7 Radeon 16Gb 512Gb SSD - Touchbar
- Apple MacBook Pro 13 2017 i5 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest