Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Én a cikkből idéztem az első hsz-ben. Ne csak a címet olvasd: 720 millió mobil-előfizető ≠ 720 millió mobilnetezővel!
(#8) dabadab: Ki mondta, hogy akarok én cserélni bárkivel is? De tény, Magyarországon nem éppen olcsó a telepítési költséghez képest a mobilnet.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
dabadab
titán
Szerintem nem szeretnél cserélni pl. a kenyai mobilinternetesekkel A mobil internet leginkább ott nagyon divatos, ahol nem volt régebben semmi se, pár adótornyot kirakni meg jóval olcsóbb megoldás, mint bekábelezni mindent. Természetesen a mobilinternet ezeken a helyeken is elég rossz meg drága és csak azért választják ezt, mert nincs más.
DRM is theft
-
Killing
addikt
-
kraftxld
félisten
Én eléggé rontom a statisztikát a 3 db előfizetésemmel, de ha az inaktívakat is beleszámítom akkor van vagy 20
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
ntomka
nagyúr
"A prognózis szerint hamarosan az internetet használó emberek 80 százaléka mobilkészüléke segítségével csatlakozik majd a világhálóra."
Csak nem Magyarországon.
ツ Headphones on - World off
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Titanium besorolású Thermaltake táp érkezett az 1 kilowattot átlépő szegmensbe
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Óra topik
- Digitális Állampolgárság Program
- OTP Bank topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10